Şimdi Ara

Artık firmalar kdv ve ötv dahil fiyat göstermiyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Valla değil vergiyi ayrı yazmak,istersen bin parçaya ayırıp öyle yaz,gözüne sok...Bir kitle var ki,onlara hiç bir konuda hiç bir şey anlatamazsın...

bimde 101 gibi marketlerde yapsalar fayfdası olmazmıgerçi metro market yıllardır uyguluyo ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Ben ilk gördüğümde aptal gibi atlamıştım :D
  • Olması gereken bu

Herkes yok araba almayın bayiler fiyatı düşürür yok bayilerin aklı başına gelir araba fiyatları aslında ucuz bayiler de ciddi indirimli fiyatlar satıyor araba satabilmek için fiyatın yüksek olmasının tek sebebi VERGİLER

36 binliraya satılan araba nasıl vergiler ile 55.000 TL geliyor bakın da görün.

Artık firmalar kdv ve ötv dahil fiyat göstermiyorlar

Fiyatlarda Vergiler yazmasın kesinlikle destekliyorum belki milletin aklı başı yerine gelir

Şuan bile aklıma geldikçe gülüyorum fiyatta 36.000 TL yazıp bir hevesle gidecek belki çoluğunu çocuğunu yanında götürecek çok beğenecekler sonra satış sorumlusu ile konuşunca fiyat 55.000 Çıkacak boynu bükük evlerine dönecekler belki o zaman milletin aklı başına gelir neye para verdiğini bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 29 Mayıs 2017; 12:40:37 >

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata otomobil mi var? Varsa hemen alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskunman

Bu fiyata otomobil mi var? Varsa hemen alıyorum

ocak da kaporasını verip şubat başında almıştım 2016 skoda rapid şansıma denk gelmişti biraz da şuan sanırım polo,fabia,egea,301 gibi araçları alabiliyorsunuz bu paralarahttp://forum.donanimhaber.com/yeni-skoda-rapid-sedan-1-2-tsi-izlenimlerim--124302706 buda konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 29 Mayıs 2017; 11:46:45 >
  • hükümete karşı her kim ticari bir kazık atmaya kalkarsa fetö yada vatan hainliğinden hapse atılmaya mahkumdur.
    bu ülkede kurallar böyle kardes, madem araba alacak kadar paran var, bir tane de akepeye alacaksın.
    laga luga yapmaya gerek yok.
    o sarayın masrafı kolay mı zannediyorsun? cebinden mi ödeyecekler?
    akepenin ne kadar masraflı oldugunu biliyor musun?
    o kadar makam arabaları, benzinler, ucaklar, gezmeler vss... bunlara kim para yetiştirecek?
    sen halksın ya büyük düşün, akşama ne yiyeceğini düşün.
    gerisini karıştırma.
    tekrar ediyorum her kim bu düzene itiraz eder anında hapse kardesim.
    beğenmeyen defolsun gitsin, alamanyalarda hollandalarda bu ülkenin hayaliyle, akepenin hayaliyle yaşayan milyonlarımız var.
    onlar bize yeter.
  • Devlet tarafından Ne kadar söğüşlendiğinizi anlamanız için yapılıyor. Bizdeki eksik akıllılar bu işin Faturasını bayiye firmaya kesip firmayı boykot etmeye kalkışıyor çünkü.

Almanya sizi ne ölçüde gıskanıyor anlamanız açısından böyle olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Mayıs 2017; 13:9:39 >
  • Ya yeter ulan amerikada okuyan kuzenim 2500 dolara 1998 model 328 aldi.Biz burda 316i lere 30.000 lira veriyoruz.Annem devlet memuru oldugu icin ohal yuzunden yurtdisina cikamiyorum baslarim boyle ulkeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın yurtdışı fiyatına bakıp buradaki vergiyi hesaplarız artık.

Yıllardır söylüyorum sıfır araba alınmaz diye, millet almaya devam ettikçe bunlar da yaslamaya devaö edecek...

• ne farkeder kardeş, fiyatlar ortada zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Valla değil vergiyi ayrı yazmak,istersen bin parçaya ayırıp öyle yaz,gözüne sok...Bir kitle var ki,onlara hiç bir konuda hiç bir şey anlatamazsın...

bimde 101 gibi marketlerde yapsalar fayfdası olmazmıgerçi metro market yıllardır uyguluyo ama

Hiç farketmez...Çünkü oralardan alışveriş yapanların ellerinde sosyal yardım kartı diye bir kart var,onunla alışveriş yapıyorlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Hiç farketmez...Çünkü oralardan alışveriş yapanların ellerinde sosyal yardım kartı diye bir kart var,onunla alışveriş yapıyorlar...

şimdi 101 den çıktım ,harbiden öyleymiş.çoğunun elinde kupon gibi bişeyler var.genelde suriyeli afgan gibi göçmenlerde.belediye felanmı dağıtıyo acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anda dilimlerden dolayı ufak bir opsiyon bile aracın fiyatını uçurabiliyor. Atıyorum araç %50 ötv diliminin üst sınırında, metalik renk ekleyince ötv dilimi %60 oluyor. Bunu anlatabilmek için eklediler mecburen, açıklama kısmında da açıklamasını yapıyorlar ayrıca.
  • Niye siz devlete ne verdiğinizi merak etmiyor musunuz?

Zaten yeterince 40a gelen araçları 90a sattılar bir şey mi oldu?

Kafalarına göre yaptıkları zamlar da cabası zaten, hu yaptıkları da sıvamak olmuş. Memlekette gerçekten müşteriyi düşünen sektör yok mu acaba...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.