Bildirim
Artık gençler evlilik istemiyor! (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunu siyasi eleştiri veya iktidardaki partiye muhalefet gibi algılamasın kimse ama evlenmememdeki en büyük etken ekonomik gücümün yeterli olmaması. Maalesef durum böyle...
Ekonomik durumu iyi olan, çocuğuna düzgün bir gelecek sağlayabileceğini düşünen evlensin, çoluk çocuk sahibi olsun bundan daha güzel bir şey yok çünkü. -
Eğer Türkiye 2.dünya savaşına müdahil olsa idi bizde de kadın nüfusu erkek nüfusundan haylı fazla olacaktı.quote:
Orijinalden alıntı: ComradeMRX
Alıntıları Göster
-
ortada ülke kalmazdı.quote:
Orijinalden alıntı: M3lank0lik
Eğer Türkiye 2.dünya savaşına müdahil olsa idi bizde de kadın nüfusu erkek nüfusundan haylı fazla olacaktı.
Alıntıları Göster -
Gençlerin gelecekle ilgili umudu ne durumda ki evlenmeyi düşünsün
Annemle babamın 50 yıl önceki not defterini buldum geçen gün haftalık harcama listesi yapmışlar şu kadar gıda harcaması şu gün dışarı çıkarız sinemaya gideriz şu para tutar falan diye. Şimdi adamın düşündüğü önümüzdeki ay maaşını alabilecek mi şirketi iflas etmeden faliyetine devam edebilecek mi veya işine devam edebilecek mi falan. Durum böyle olunca ileriye dönük evlilik çocuk gibi plan yapma imkanı kalmaz. Ya çok parası olan ya da 5-6 çocuk yapar salarım sokağa diyecek tipler dışında evlenip çocuk yapma ihtimali zayıf.
Teşhisi doğru yapamazsan tedavisi yanlış olur yok cinsel rahatlık yok nafaka vs derseniz çözümü yıllarca arar neden olmuyor diye düşünür durursunuz -
Yargıtay'dan emsal karar: Boşanan koca işsiz de olsa nafaka ödeyecek Habertürkwww.haberturk.comYargıtay: İşsiz olmak tedbir nafakasına engel değilhttps://www.haberturk.com/yargitay-dan-emsal-karar-bosanan-koca-issiz-de-olsa-nafaka-odeyecek-2364580
-
bu nafaka kanunu iptal olmaz ise coğu kişi evlenmez.para peşinde olan kadınlar sürekli kendine para geliri olması için evlenir ve boşanır. -
bu vesile ile insanlar evlilik kurumunun ne kadar gereksiz ve dayatma bir kurum olduğunu daha net idrak edecekler.quote:
Orijinalden alıntı: leftercan1907
bu nafaka kanunu iptal olmaz ise coğu kişi evlenmez.para peşinde olan kadınlar sürekli kendine para geliri olması için evlenir ve boşanır. -
Antalya'da halk otobüsünde üniversite öğrencisi Azeri N.M.'ye tacizde bulunduğu iddia edilen Yılmaz K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, sabah saatlerinde Konyaaltı ilçesinde seyir halinde bulunan halk otobüsünde meydana geldi. Belek bölgesinde 5 yıldızlı bir otelde garsonluk yapan Yılmaz K., iddiaya göre halk otobüsünde Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Azerbaycan vatandaşı N.M.'ye tacizde bulundu. Taciz olayına başka yolcular da şahit oldu.
N.M.'nin çığlık atması üzerine otobüsün kapılarını kapatan şoförün çağırdığı polis, Yılmaz K.'yi gözaltına aldı. N.M. ise Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yaşadığı olayı polise anlattı.
Yılmaz K., ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Adliyeye sevk edilen Yılmaz K., nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.www.hurriyet.com.trÜniversiteli genç kıza otobüste tacize tutuklamahttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/universiteli-genc-kiza-otobuste-tacize-tutuklama-41123256
-
-
Adam karnını doyuramıyor işsiz nasıl evlenecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evlenmek lüks oldu artık. -
tv de esra erolu izliyorum, full aldatma,çarpık ilişki,parçalanmış aile,evli kadın evli adamla aşna fişne...toplumsal çürüme başlamış..ben genç olsam evlenmezdim,hayat boş p....pala coş demişler,ayrıca oldu geçinemedin boşandın.hayat boyu nafaka öde dur.çocuk varsa o garibe ayrıca yazık oluyor zaten.evlenmeyin çocuk yapmayın. beraber yaşayın,baktınız olmadı,uymadı. dehleyin başkası gelsin.
doğru, gençlerin gelecek planı yok. ekonomi kötü..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE
Adam karnını doyuramıyor işsiz nasıl evlenecek? -
Ben kendimi bildim bileli evliliğe soğuk bakmışımdır ama arkadaşlarım için durum farklı. Tamamen ekonomik sebeplerden dolayı evlilikten kaçıyorlar. Yıllarımı ağır kredileri ödeyerek geçirmek istemiyorum diyorlar. Yanlış da sayılmazlar hani. Zor gerçekten. Ne diyelim kolay gelsin herkese.
bu ekonomik ortam,vergi,nafaka ortamında haklılar hocamquote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
Ben kendimi bildim bileli evliliğe soğuk bakmışımdır ama arkadaşlarım için durum farklı. Tamamen ekonomik sebeplerden dolayı evlilikten kaçıyorlar. Yıllarımı ağır kredileri ödeyerek geçirmek istemiyorum diyorlar. Yanlış da sayılmazlar hani. Zor gerçekten. Ne diyelim kolay gelsin herkese. -
Öyle hocam. Kolay değil bu işler. İnsanın içi daralır o masraflardan.quote:
Orijinalden alıntı: ComradeMRX
bu ekonomik ortam,vergi,nafaka ortamında haklılar hocam
Alıntıları Göster
Evlenmek için bir sebeb bulamadıkları için evlenmiyorlar -
ekşi sözlüksakın evlenmeyin oğlum - ekşi sözlükhttps://eksisozluk.com/sakin-evlenmeyin-oglum--5948896?a=popular
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X