|
Bildirim
|
İnsan bu devirde kendine bakamıyor çoluk çocuk nasıl geçinecek
|
Müslüman olan imkanı bulunca evlensin, en doğrusu budur dini açıdan da.
Diğerlerini boşverin, onlar kalsın bekar sultan olarak. Müslümanlar için; Allah evlenen insana yardım ediyor. 7 bin lira param varken 70 bin lira harcadım evlendim, Allah`a şükür. Borç harç çoğunu ödedim. Ev araba da kısmet oldu bir de çocuk, binlerce kez şükür Rabbime. Taksitle ödüyoruz artık kalanı. Borç çok dert değil, ödenir. En kötü ihtimalle ev ya da arabayı birini satıp öderiz Allah`ın izniyle. |
Artık toplum rahatladı evlenmeye gerek var mı ki? İsteyen istediğini yapıyor. Ayrıca bu durumun maddi tarafıda var. Yüzbinlerce TL harca evlen. Yıllarca borç öde. Kimse kimseyi çekmiyor bu zamanda. Sonra anlaşama boşan. Çocuk olursa onuda etkiliyor bu durum. Geriye dön bak boşa giden bir ömür. Güvenilir insanda bulmak zor bir ömür geçirebilmek için. Ben evlenmeyen insanları haksız görmüyorum artık açıkcası.
|
Ben kendimi muhafaza ediyorum hocam ama çevremden öyle şeyler duyuyorum ki insan soğuyor bu işten
|
50 tl ye çingeneyi bile şey yapamazsın.
|
Katiliyorum. Herkeste ayni sey var yani neden evlenipte param icin beni kullanmaya calisan bir seref yoksununa itaat edeyimki. Kizlarin cogunun durumu belli serbest meslek yapacaklarina evlenip cocuk yapma derdindeler. O nedenle ulke oc ku doldu ya zaten.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Ekim 2018; 17:10:17 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağımsız_Yorum -- 25 Ekim 2018; 17:10:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağımsız_Yorum -- 25 Ekim 2018; 17:51:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|