Şimdi Ara

Bu kız ne istiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun tutmayıp kısa bir şekilde olayı anlatmak istiyorum.

Üniversite de bir kız arkadaş var şuan arkadaş durumunda bir kaç hafta evvel instagramda dmden konuşuyorduk,sonra sms whatsapp ile konuşmaya falan başladık numaramı üniversitede bir grup var ordan almış.(Whatsapp grubu)

Her gün neredeyse whatsappdan konuşuyoruz,okulda da konuşuyoruz gördükte falan.Geçen gün sınıfta yanına oturdum,kafayı sıraya koyunca yüzümü kalemle boyamaya falan çalıştı . Genelde samimiyiz.

Bugün falan laf açıldı genel de sıkıldım derim o da lunaparka gidelim falan dedi,ben sıkıldım gidicem dedim 1-2 saat sonra muhabbet başka yerden falan açılınca x şehre gidelim mi dedi. Bende olabilir hatta y şehre bile gidebiliriz dedim,kabul etti,araştırmaya falan başlamış otobüs bileti vb.

Neden sizce böyle birşey istiyor? Ha belki düşündüğümü düşünmüyor olabilir,ama neden bir kız sınıf arkadaşı ile 2-3 günlüğüne başka şehre gitmek ister 2-3 gün?

Nasıl davranayım? Dediğim gibi oldu ve başka şehre gezmeye gittik nasıl davranayım orada?

Bu kız ne istiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 9 Kasım 2016; 3:21:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Senden hoşlanmiş olabilir veya bobreklere dikkat et.Komplo teorilerine girmek istemiyorum

• Ailesini araştır en iyisi sakın gitme başka şehire.

• Git ve seviş dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen düşünmemek lazım dostum olayları akışına bırak sohbet muhabbet devam et bir amacı varsa kendiliğinden ortaya çıkar yani
  • öncelikle kova burcumu diye sorsana ben merak ettim

kız senden hoşlanıyor muhabbet etmek istiyor ve biraz uçuk kaçık fikirleri var insanlara göre ben sadece bir anlık yaptığı bir şey hoşuma gitti diye ilk buluşmada ya hadi evlenelim dedim kıza o anlıktı ama evlenelim hadi dese kalkar evlenirdik anlık eğlenceli şeyleri kaçırmıyordur ve bu kafada insanlar bulmak zor takıl çok düşünme yani böbrekleri alırmı diye
  • Hoslanma sebebı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hoşlanma sebebi benimde aklıma geldi ama kız bugün soğuktu bana karşı bakalım ne olacak?

• Kadınları anlamak çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abba sever

Git ve seviş dostum.

• bazı kızları otele götüremezsin. onlarda "kötü kadınlar otele gider" algısı vardır. o yüzden bu yolu seçerler
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Kızlar erkeklerle normal arkadaslik etmekten hoslaniyorlar nede bilmiyorum.. bence olaya bi sekilde bakin hocam; hayalcilige luzum yok.. net olun, kiz sizden zamanla hoslanirsa imzanizi atarsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Kızlar erkeklerle normal arkadaslik etmekten hoslaniyorlar nede bilmiyorum.. bence olaya bi sekilde bakin hocam; hayalcilige luzum yok.. net olun, kiz sizden zamanla hoslanirsa imzanizi atarsiniz

Yav hocam gece falan whatsapp dan konuştuk 3 e kadar ses falan gönderiyor , yok pusula olurum sana falan DEDİ bende yanında olurum falan dedim o da arkadayım falan DEDİ. Canlı müziğe falan gidelim diyor bilemedim.

Dün de baska bi kız arkadaşla görüştüm hiç reelde görüşmedik kızla ilk görüşmede malum seyler oldu

Kafam iyice karısti

Kendini kaptirma duygularina esir olma yeter gerisini akisina birak

• Gencsin gencligini yaşa işte

• Hangi şehir hangi üniversite sosyoekonomik durum önemli cevap vermek için. Böbrek çaldırmaca mı yoksa gez dolaşmaca mı arasındaki sorunu bunların cevabı belirler. Eskişehir falan ise gidilir. Bir de ailesini araştır sonra sen bizim kızımızı kaçırdın durumuna düşmeyesin. Bence bu kadar yeni tanıştıysan erken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtagamer

Hangi şehir hangi üniversite sosyoekonomik durum önemli cevap vermek için. Böbrek çaldırmaca mı yoksa gez dolaşmaca mı arasındaki sorunu bunların cevabı belirler. Eskişehir falan ise gidilir. Bir de ailesini araştır sonra sen bizim kızımızı kaçırdın durumuna düşmeyesin. Bence bu kadar yeni tanıştıysan erken...

Kızı tanıyorum düzgün biri , gidilecek yer Trabzon

hocam valla tartmak zor... kısa süredir tanışıyorsunuz. işin arkadaşlığa değil başka yöne gittiği belli. fakat sormak gereken soru bu kadar kısa sürede şehir dışına gezmeye giden bir kızla işler yürür mü? kısa metraj filmler peşindeyseniz işler değişiyor tabi. o da ne kadar meraklı olduğunuza göre riskin alıp alınamayacağı değişir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.