Şimdi Ara

Asma kilit nasıl açilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar bizim komurlukteki kilit bu resimdeki kilitten simdi biz bunun anahtarini kaybettik nasil acabiliriz kirin demeyin ev sahibimiz kiziyor lutfen yardim
     Asma kilit nasıl açilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Asma Kilit Nasıl Açılır?

Asma kilit, kişisel eşyalarınızı ve değerli eşyalarınızı güvende tutmak için kullanılan yaygın bir kilit türüdür. Ancak çeşitli nedenlerle kilitli kalmaları gerekebilir. İşte asma kilitlerin nasıl açılacağına dair kapsamlı bir kılavuz:

Mevcut Anahtarı Bulma:

• Çevrendeki anahtarları, çekmeceleri ve dolapları kontrol ederek asma kilit için mevcut anahtarı ara. Anahtar, kilidin üzerindeki anahtar deliğinin şekline uymalıdır.

Anahtar Olmadan Açma:

1. Kilitleme Mekanizmasını İncele:

• Kilitleme mekanizmasını dikkatlice incele ve nasıl çalıştığını anlamaya çalış. Bazı asma kilitler, bir saplama veya disk düzeneğini iterek açılabilir.

2. İnce Bir Nesne Kullan:

• İğne, çengelli iğne veya ince tel gibi ince bir nesneyi kullanarak kilitleme mekanizmasını geri itin veya tutun. Kilidin titreşmesine neden olarak saplamanın veya disklerin yerinden çıkmasını sağlayabilirsin.

3. Titreşim Tekniği:

• Kilidi sert bir yüzeye karşı sert bir şekilde vur. Titreşim, kilitleme mekanizmasını gevşetebilir ve açılmasına izin verebilir.

4. Sıvı Nitrojen:

• Sıvı nitrojen kullanarak kilidi dondur. Soğuk, metalin büzülmesine neden olarak anahtarsız açılmasını sağlayabilir. Ancak bu yöntem tehlikelidir ve dikkatli kullanılmalıdır.

Profesyonel Yardım Alma:

Yukarıdaki yöntemler başarılı olmazsa, profesyonel bir çilingirden yardım almayı düşünmelisin. Çilingirler, asma kilitleri açmak için özel araçlara ve tekniklere sahiptir ve kilidin zarar görmesini önlemeye yardımcı olabilir.

Ek İpuçları:

• Kilidi yağlamaktan kaçın. Yağ, kilidin kirlenmesine ve çalışmasını zorlaştırabilir.
    • Kilidi açık havada kırmaya çalışma. Rüzgar ve yağmur kilitleme mekanizmasına zarar verebilir.
    • Anahtarı kaybettiysen veya kilitleme mekanizması hasar gördüyse, kilidi değiştirmek en iyisidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kirmadan acamazsin

• lockpick satın al
  • levye varmi

• demir testeresi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıklı mı ya

kır yteni kilit al anahtarını da ver bu kadar basit...

bir tel kesme aletiyle ucu keskin olan adını hatırlamıyorumkesersin güçlüysen sonra yenisini tak
  • Bence kolpa bi yeri soycak :D

anlatcam ama bizim dükana girersen kafana kürekle vururum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FavellaS -- 27 Eylül 2014; 19:57:05 >
  • Kilidin onu sana bakacak sekilde sag taraftan cekicle vur.

• kilidin ters tarafından taşını kırarak cıkartırsın çekiçle sonra yenısını al ver ev sahibine yok ille eski kilit derse dal o lavuga
  • Böyle:
    Dene Benceyoutube
    PİL İLE ASMA KİLİT AÇMA TEKNİĞİ
    https://www.youtube.com/watch?v=P9tsFVoJ3YQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edriye -- 4 Kasım 2019; 15:50:8 >
  • edriye E kullanıcısına yanıt
    5 yıllık konuyu diriltmenin amacı ne? yüz kere kırmıştır o kilidi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orkun ışıtmak vidyo çekmişti onu izleyebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

denk geldi gardaşum gusura kalmayın
  • 2 tane tam o kilidi sıkıştıracak numaralarda anahtarı sok aynı anda. Ağızları ortada sıkışacak şekilde. Sonra iki eline anahtarların diğer ucundan içe doğru bastır, kastır. Belli bir güç kullanımından sonra çat diye kırılacak. 3-4 defa resimdeki kilitlerden açtım. Anahtar yok ise elinizde, bu şekilde yapabileceğiniz metal, taş vs de oluyor.
    Ben Sunay Ustayoutube
    Asma kilit kırmak o kadar kolay ki izleyin
    https://www.youtube.com/watch?v=yZjzcIjWNIU
    Bu şekilde. En kolayı budur.

Hazır konu hortlamışken yazayım dedim içimde kalmasın

• adam soygun yapacak sizde öğretmişiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: epifizguy

2 tane tam o kilidi sıkıştıracak numaralarda anahtarı sok aynı anda. Ağızları ortada sıkışacak şekilde. Sonra iki eline anahtarların diğer ucundan içe doğru bastır, kastır. Belli bir güç kullanımından sonra çat diye kırılacak. 3-4 defa resimdeki kilitlerden açtım. Anahtar yok ise elinizde, bu şekilde yapabileceğiniz metal, taş vs de oluyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=yZjzcIjWNIU Bu şekilde. En kolayı budur.

Hazır konu hortlamışken yazayım dedim içimde kalmasın
    söylediğiniz şekil parçalanıyor.
    burada:
    Dene Benceyoutube
    PİL İLE ASMA KİLİT AÇMA TEKNİĞİ
    https://www.youtube.com/watch?v=P9tsFVoJ3YQ

hiç zarar görmeden açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edriye -- 4 Kasım 2019; 15:50:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

ilk mesajda kıramassın yazmış biri ondan dayanamadım aga
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.