Şimdi Ara

asma kilit alıcam kale mi alayım yale mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yale Asma Kilit 60 Mm Pirinç - n11.com
    http://urun.n11.com/kapi-kilidi/yale-asma-kilit-60-mm-pirinc-P123727791

kale kilitte kargo ücretsiz bu arada. sizce yale mi alayım yoksa 3 tl daha koyup kale mi? dükkanın kapısı için kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 30 Eylül 2016; 20:49:30 >

• Ailem 15 yıllık çelik kapıcı üreticisiydi geçen sene kapattık her ürettigimiz kapıda kalenin kilitlerini kullanıyorduk gerçekten kaliteli kilitleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takasugi

Ailem 15 yıllık çelik kapıcı üreticisiydi geçen sene kapattık her ürettigimiz kapıda kalenin kilitlerini kullanıyorduk gerçekten kaliteli kilitleri

yale marka hakkında bilginiz var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Ailem 15 yıllık çelik kapıcı üreticisiydi geçen sene kapattık her ürettigimiz kapıda kalenin kilitlerini kullanıyorduk gerçekten kaliteli kilitleri

Malesef ne bir bilgim nede bir yerde görmüşlügüm var abd üretimi kilit oldugu için türkiyeye yeni yeni gelmeye başladı fakat hiç bir çelik kapı üreticisinin yalenin silindir kilitlerini yada hiçbir dükkanda asma kilitlerini görmedim , 2 kilitde pirinçden yapılma pek fark olacagını sanmıyorum ama dedigim gibi kalenin kilitlerinden daha memnun kalmıştık biz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Malesef ne bir bilgim nede bir yerde görmüşlügüm var abd üretimi kilit oldugu için türkiyeye yeni yeni gelmeye başladı fakat hiç bir çelik kapı üreticisinin yalenin silindir kilitlerini yada hiçbir dükkanda asma kilitlerini görmedim , 2 kilitde pirinçden yapılma pek fark olacagını sanmıyorum ama dedigim gibi kalenin kilitlerinden daha memnun kalmıştık biz

o zaman 3 tl daha verip kale alayım. para en azından yabancı sermayeye gitmesin.

• Merhabalar, 2 marka da iyi bence, aralarında çok kalite farkı yok.

Ama benzer fiyatlarla marelli alarmlı asma kilit de alabilirsiniz, ki bence bunlardan daha caydırıcı, en azından kurcalarlarsa alarm çalmaya başlayacağı için daha fazla uğraşamazlar asma kilidinizle. Ama tabi siz bilirsiniz, o ürünün linkini de vereyim, videosu falan var bayağı bir ses çıkarıyor, incelersiniz :https://www.hirdavatfirsati.com/p-4208-Marelli-alarmli-asma-kilit-(uzun-kancali).html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.