Şimdi Ara

Beyler kapı barfiksi kapıya faln zarar verir mi kullananlar yorum yapsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
49.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kapı barfiksi kapıya faln zarar verir mi kullananlar yorum yapsın

almayı düşünüyorum İ:http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=369742&productid=sporpro006#Gorseller

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kapı Barfiksinin Kapıya Zarar Vermesi: Kullanıcı Yorumları

Kapı barfiksi, evde egzersiz yapmak için uygun fiyatlı ve pratik bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Ancak, bu barların kapıya zarar verip vermeyeceği konusunda endişeler mevcuttur. Bu metinde, kapı barfiksini kullananların deneyimlerini ve kapıya zarar verip vermediği konusunda yorumlarını bulacaksınız.

Anahtar Kelimeler:

• Kapı barfiksi kapıya zarar verir mi
    • Barfiks çubuğu kapıya zarar verir mi
    • Barfiks demiri kapıya zarar verir mi
    • Kapıya zarar vermeyen barfiks
    • Barfiks demiri duvara zarar verir mi
    • Barfiks barı kapıya zarar verir mi

Kullanıcı Yorumları:

Kapı barfiksini kullanan kişiler, genellikle kapıya zarar vermediği yönünde görüş bildirmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar, uzun süreli kullanımda kapı çerçevesinde hafif çizikler veya ezikler oluşabileceğini belirtmektedir.

Kapıya zarar verme riskini azaltmak için kullanıcıların şu önlemleri alması önerilir:

• Sağlam bir barfiks seçin: Kaliteli malzemelerden üretilmiş, ağırlığınızı destekleyebilecek sağlam bir barfiks tercih edin.
    • Barfiksin doğru şekilde takıldığından emin olun: Barfiksin kapı çerçevesine düzgün bir şekilde takıldığından ve sağlam bir şekilde sabitlendiğinden emin olun.
    • Aşırı yüklenmeyin: Barfiks üzerinde güvenli bir şekilde egzersiz yapabileceğiniz maksimum ağırlığı aşmayın.
    • Kapağı yumuşak bir malzemeyle kaplayın: Barfiksin kapıya temas eden kısmına yumuşak bir havlu veya köpük yerleştirin. Bu, sürtünmeyi ve çizilmeleri azaltmaya yardımcı olacaktır.

Kapı barfiksinin duvara zarar verip vermeyeceği konusuna gelince, genellikle duvara zarar vermez. Ancak, duvarın yapısı ve barfiksin takılma şekli bu konuda etkili olabilir. Duvarınız alçıpan gibi yumuşak bir malzemeden yapılmışsa, barfiksin ağırlığı zamanla duvara zarar verebilir.

Genel olarak, kapı barfiksleri kapıya veya duvara ciddi zarar vermez. Ancak, önlem almak ve barfiksin doğru şekilde kullanıldığından emin olmak, potansiyel riskleri en aza indirmeye yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diyelim ki verdi ne olacak?
  • up up up up up
  • bende bunu merak ediyorum konu açıldığı iyi oldu
  • Alet kapının pervazından değil duvardan destek alıyor. Yani kapıya bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Alet kapının pervazından değil duvardan destek alıyor. Yani kapıya bir şey olmaz.

Beyler kapı barfiksi kapıya faln zarar verir mi kullananlar yorum yapsın

hocam böyle birşeymi yani duvar nasıl tasıcak o kadar agırlıgı 74 killoym :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomberdıman -- 26 Mayıs 2011; 19:09:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • updulaaaah
  • özelden mesaj at.
  • 76 kg mım taşıyor korkma. Her gece 15 tane çekmeden Uyumam
  • bende koridor için olan var çevirilip sıkıştırılandan bayağı sağlam
  • Bende kullaniyorum kapinin kasasina cok zarar veriyor kapinin kasasi dusucek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomberdıman

hocam 120kgye kadar taşıma kapasitesi var diyor peki duvar bizi tasırmı bu aarada bu aleti buldum
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ravel-rv-100-ultra-deluxe-multi-fonksiyonel-kapi-bari-mekik-sinav-cekme-aleti/ProductDetails.aspx?productId=spordelta832&categoryId=369742

Aynısından kullanıyorum. Bunlar kapının yan tarafından destekli olduğu için esneme bile yapmıyor. (85 kiloyum)

• Bendeki kapının ırzına geçti resmen.
  • Spor Servis Voit Kapı barfıksı

kapıya hıc zarar vermıyo
  • kanımca zarar vermemesi imkansız..hoş bitane bnde edinmek istiyorum...
  • bende var alet genişliyor yanlara doğru ayarlanabilir yani kapının kenarları içeriye doğru genişledi iz kaldı ailen ile yaşıyorsan annen çıldırır
  • anlaşılan en iyisi duvarı delicen kolidorda geçirecen demiri montalıysam sapasaglam olucak :D başka türlü yok riski oluyor yok kapıya zarar veriyor tek çare bu sanırım :D
  • benim kapım ahşap gayet sağlam ama üst kısımda cam var sıkıntı olur mu cam şu şekildehttp://img269.imageshack.us/img269/7496/abcd0011zrp.jpg camlı kısmın boyu sadece20 cm resim bana ait değil almak istediğim barfiks demiri isehttp://www.hepsiburada.com/Liste/delta-cok-fonksiyonlu-deluxe-kapi-barfiksi-mekik-sinav-cekme-aleti-ds-1325/productDetails.aspx?productId=spordelta787&categoryId=27081598&SKU=SPORDELTA787 yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: alisinan4535

benim kapım ahşap gayet sağlam ama üst kısımda cam var sıkıntı olur mu cam şu şekildehttp://img269.imageshack.us/img269/7496/abcd0011zrp.jpg camlı kısmın boyu sadece20 cm resim bana ait değil almak istediğim barfiks demiri ise yardımcı olurmusunuz

valla bende alıcam da kapıdan çekiniyorum ancak senin kapıya baktımda demire bakıyorum o alt kısmı senin o camlı kısımdan geçmesi gerekıyor sanırım bu yüzden o kapıya uyacagını sanmam ama varsa kullanan biri daha iyi cevap verir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.