Şimdi Ara

Baston kilit kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimde 206 hb araç var. Şu kapısı bükülüp çalınabilenden Allah korusun tabi.

Kayseride öğrenciyim ve kirada kalıyorum. Bazen 1-2 hafta memleketime gitmek zorunda kalıyorum otobüsle. Arabayla müsaade yok şuan için. Fakat gözüm arkada kalıyor araba için. Aklıma gps takip cihazlar geliyor fakat onlar da çok pahalı.

Baston kilitleri gördüm. Caydırıcı olabilir diye düşünüyorum fakat sorum şu. Baston kilit takılı vaziyette direksiyon kilidi açılıp direksiyon aşağıya doğru alınırsa baston kilit de kolayca çıkar. E her seferinde direksiyon ayarımı bozmak zorunda mı kalacağım?
    Birde bunlar ne kadar güvenilir?
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan hırsız 206 gibi iğrenç bir araba görse bırak çalmayı orada kusar bayılır

Bir şey almana gerek yok. Kapıları açık bıraksan bile kimse leğen plastikli 206 yı çalmaz

• şahin kullanırken vardı .onları açmak pimapen açmaktan kolay işe yarar .defalarca teyip çalındı ama araba çalınmadı

• Hic caydırıcılığı yok alma memleketine gittiginde kapalı otoparka cek git.

• Direksiyona değil de direkt pedallara bağlanan var. Direksiyon ayarı ile uğraşmak istemiyorsanız deneyebilirsiniz.

• Amcamın 92 kartalda var halen kullanıyor. Araba ile yaşıt baston kilidi.
  • Bandanalı Adam kullanıcısına yanıt
    Allah senin elindekini alsin ve 206yi bile nasip etmesin dostum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hafif Çelik Ev kullanan varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandanalı Adam

Ulan hırsız 206 gibi iğrenç bir araba görse bırak çalmayı orada kusar bayılır

Bir şey almana gerek yok. Kapıları açık bıraksan bile kimse leğen plastikli 206 yı çalmaz

havalar soğuk kendine dikkat et,atkı bere ne varsa kullan üşütme

• buji kablosunu söküp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/schwer-pedal-direksiyon-kilitleyici-p-OTCTN9782

bunun kale olanı vardı.focusa takıyorduk alışkanlıktan
    önlemin iyisi kötüsü olmaz tak işe yarar.

edit:fren pedalına takacaksın.yanaştınmı kontak anahtarını çıkar direksiyonu kilitle öyle tak.anahtarı sakın kaybedeyim deme çok uğraştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 15 Aralık 2016; 11:20:5 >

• Ben halen kullanıyorum. Aracı çalmak isteyenler için caydırıcı olacağını sanıyorum. Ama kale marka olanları almanızı tavsiye ederim. Piyasada inşaat demirinden hallice olanlara para vermeyin derim.
  • Ben kullanıyorum...Zaten bu tür araçların amacı caydırıcılıktır...Baston kilidi görünce vazgeçsiz diye alınan bir önlem...Adam çalmayı kafaya koyduysa bir şekilde çalar...

Ek: Napoli'de gezerken görmüştüm,değil baston kilit,acayip acayip güvenlik elemanları takmışlardı arabalara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 15 Aralık 2016; 11:42:43 >
  • Herkese çok teşekkürler. Bir tane alacağım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandanalı Adam

Ulan hırsız 206 gibi iğrenç bir araba görse bırak çalmayı orada kusar bayılır

soğuktan senin beynin donmuş

• 98 şahinde kullanıyorduk, o arabada gizli kontakta vardı, çok şükür bişey olmadı. Belkide işe yaramıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 15 Aralık 2016; 21:12:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hırsız çalmak isterse her türlü çalar ama önlem önlemdir. hatta elektrik tesisatınıda sadece sizin bileceğiniz şekilde değiştirin derim.
  • benim anlamadığım arabayla gitmeye neden izin yok? şehiriçi kullanan adam şehirler arası kullanamıyor mu? bu kısım saçma olmakla beraber

arabanı gideceğin zaman karakol vs tarzı bir yerin önüne çek, kısmen de olsa fayda sağlayabilir ya da okulun otoparkına bırakabiliyorsan oraya bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

benim anlamadığım arabayla gitmeye neden izin yok? şehiriçi kullanan adam şehirler arası kullanamıyor mu? bu kısım saçma olmakla beraber

arabanı gideceğin zaman karakol vs tarzı bir yerin önüne çek, kısmen de olsa fayda sağlayabilir ya da okulun otoparkına bırakabiliyorsan oraya bırak

Güzergahta bolca tek şeritli ve sollama yapma imkanı neredeyse olmayan yollar var. Üstüne birde kış şartları eklenince aslında normal. Hak veriyorum kendilerine. Bir kaç kez okul otoparkına bıraktım o da olabilir aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

quote:

benim anlamadığım arabayla gitmeye neden izin yok? şehiriçi kullanan adam şehirler arası kullanamıyor mu? bu kısım saçma olmakla beraber

Güzergahta bolca tek şeritli ve sollama yapma imkanı neredeyse olmayan yollar var. Üstüne birde kış şartları eklenince aslında normal. Hak veriyorum kendilerine. Bir kaç kez okul otoparkına bıraktım o da olabilir aslında.

e o zaman aile büyüğü kimse ya da şoförlüğü iyi kimse o gelsin, beraber dönün sen kullan, tecrübe de kazan böylece, o zaman kullanma bu zaman kullanma diye tecrübe kazanılmaz, yarın bir gün zorunda kalırsın elin ayağın dolanır, ayrıca tek şeritli yolsa sen de sollama yapmazsın, tedbirli kullanırsın, ha kış lastiğin yoksa ve yolun karlı ise o zaman başka

okul otoparkı imkanın varsa hiç düşünme bile zaten, üstüne bir de telefon numarası bırak yeter

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

quote:

e o zaman aile büyüğü kimse ya da şoförlüğü iyi kimse o gelsin, beraber dönün sen kullan, tecrübe de kazan böylece, o zaman kullanma bu zaman kullanma diye tecrübe kazanılmaz, yarın bir gün zorunda kalırsın elin ayağın dolanır, ayrıca tek şeritli yolsa sen de sollama yapmazsın, tedbirli kullanırsın, ha kış lastiğin yoksa ve yolun karlı ise o zaman başka

okul otoparkı imkanın varsa hiç düşünme bile zaten, üstüne bir de telefon numarası bırak yeter

Zaten genelde dediğiniz gibi oluyor. Aile büyüğü otobüsle buraya gelip beraber dönüyoruz ve ben sürüyorum yine. Haklısınız. Alışmak lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.