Şimdi Ara

Cam filmi kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
14.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar slm camlara film cektirmeyi düşünüyorum ama sorun olur mu die düşünüorum.Cam filmi cektiren var mı?Ve kacıncı dereceden yaptırdınız bu islemi sorun oluomu polislerden fln

• aracın vizesinde şuanda problem olmadıgı söyleniyor fakat polisler ceza yapabiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 15 Eylül 2008; 13:49:41 >
  • polis uğraşır.Çok kafa yordum bu işe taktırmadım..
  • bende var iki bucuk yıldır kullanıyorum hemde cok koyu ,hiç sıkıntı yasamadım . aracın içini serin tutuyor klima masrafını azaltıyor , en önemlisi uzun yolda arkadakilerin ensesi yanmıyor , park halinde aracın ısınması 2 kat uzuyor v.s cezası ne bilen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat6767

aracın vizesinde şuanda problem olmadıgı söyleniyor fakat polisler ceza yapabiliyorlar

Bu arac muayaneden nasıl gecıyoki camlar filmli olunca?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orjinalden alıntı: murat6767

aracın vizesinde şuanda problem olmadıgı söyleniyor fakat polisler ceza yapabiliyorlar

Bu arac muayaneden nasıl gecıyoki camlar filmli olunca?

tüvtürk'ten hafif kusurlu olarak vize alabiliyormuş.forumdan öyle okumuştum ve filmli olarak muayeneden vize almış bir kaç kişi
  • Camlarda en ince siyah film var.Yani renkli cam gibi.Daha 2 hafta önce vizeye gittim;normalde 1 Ekim'de TuvTürk burada da hizmete giriyor;ondan önceki son vizeler yani.Takipçiyle gitmeme rağmen adam ruhsata film diye kalemle yazdı.Neyse bereket yapışacak olan pulu takipçi film yazısının üstüne yapıştırtmış.Oradan kurtardık.
    Yanlız TuvTürk'ten filmli araç nasıl geçiyor anlamadım.Sırf Antalya'da Tuv var;geçirtmiyorlar diye buraya geliyor millet 1 aydır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla cam filmiyle ilgili baya tartıştık mesjlaştık anlaştık vs de bazen koyu renk bi cam filmi için neler vermezdim diyorum içimden
  • film cam olduğu zaman camın en üst kısmında çok az bi boşluk kalıyor. polisler o boşluktan anahtar atabiliyorlar. çok can sıkıcı bi durum... laser renkli cam olduğu zaman herhangi bir yerde herhangi bir problem çıkmıyor. ama biraz pahalı..

tabi bir de polis görünce (4cam otomatik ise) camları indirmek gibi bir çakallık da işe yarayabilir
  • aracı alırken servisin taktığı koyu filmler duruyor araçta. Ruhsatta işli değil aslında. Ancak sanırım hafif darbeye karşı da güvenlik sağlayan bi donanım olarak geçiyor, sorun teşkil etmiyor. Şimdiye kadar hiç sorun olmadı.
  • 2 yıldır cam filmi kullanıyordum aracımda ama geçenlerde kendim söktüm, çünkü aracıma tüp attığım ve muayeneye girecek olduğum için söktüm, malum Trabzonda Tüv Türk var, filmli camlar muayeneden geçmiyor.
    Bu 2 yıllık süre içinde filmin hem fayda hem de zararlarını gördüm. Ön yan camlarda en hafifinden arka yan ve arka camda orta karanlıkta olanından kullanıyordum.

Faydaları,

Araca ayrı bir görüntü katıyor, daha hoş görünüyor araç.
    Aşırı güneşte aracın içine giren güneşi epey kesiyor, böylece aşırı ışık ve sıcağı önlüyor.
    Aracın içi görünmediği için (gece) hırsızlara karşı caydırıcı etken.
    Özellikle de arkanızdan gelen farları ayarsız bir araç varsa gece bu sorun olmuyor, çok rahat aracınızı sürebiliyorsunuz, gözünüze almıyor.
    Araçta emzikli anne varsa çocuğu çok rahat emzirebiliyor, altını değişiyor falan.

Zararları,

Göze batan koyuluktaysa polis çevirmesinde büyük sıkıntı olabiliyor, polis çevirmese de her polis aracı yanından geçerken streste olunuyor.
    Gece görüşü engelliyor, özellikle gece arkanızda ışık da yoksa geri çıkarken veya park ederken sorun oluyor, park sensörü yoksa araçta olay işkence haline gelebiliyor.
    Cam kırılma olaylarında film yüzünden camlar tam kırılmadığından araçta sıkışıp kalma ihtimali var.
    Arkanızdan gelen araç sizin filmli aracın içinden ileriyi göremediği için trafik akışında engel oluşturabiliyor.
    İyi işçilikle yapılmamış bir film uygulaması varsa, özellikle arka rezistanslara filmleri sökerken zarar gelebiliyor.

Benim aklıma gelenler bunlar..

Peki şu an ne hissediyorum?

Trafikte rahatça geziyorum artık, polis stresi kalmadı.
    Aracın içi açıldı, yani daha çok ışık haliyle.. bu da gece park etme, geri çıkma derdini bitirdi. Daha çok ısınıyor güneşten ama ön cama güneşlik aldım bi tane 3 ytl.ye o da sorun olmaktan çıktı artık..
    Arkamdan gelen farları ayarsız araçların farları direkt gözüme alıyor. Bu tek sıkıntım şu an, ama onu da tül güneşlik takarak hallettim. İstediğim zaman da çıkarabiliyorum.

Şu an için filmleri çıkardığımdan dolayı memnunum.
    Bir daha da film taktırmayı düşünmüyorum.
    Bana 60 ytl.ye malolmuştu ama sökerken kendim söktüm, 3 saat vaktimi aldı.
    Özellikle de arka rezistanslara zarar vermemek için çok uğraştım. Cam sil ile ve parmak+tırnaklarımla kazıdım adeta arkadaki filmi.
    Film takmaya niyeti olan kimseye de önermiyorum.
    Ne olursa olsun, süstür, şudur budur hikaye.. alışana kadar zaten kötü oluyor. Muayenede sorun çıkıyor. Yeni nesil muayenelerde en incesinden sadece kelebek camda bile olsa sorun çıkıyor.
    Bunlar kendi görüşlerim. Paylaşmak istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 15 Eylül 2008; 18:37:36 >

• Kıl polise denk gelirsen yandın biz 1 kere filmden dolayı cezayı yedik...Hele ankara/bahceli 7 deki psikopata denk gelirsen hepten öldün direk jileti dayıyo cırt cırt yırtıyobide egzozun varsa tamam dayak bile yiyebilirsin egzozu tekmeyle indiriyo yere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine
    Aracın içi görünmediği için (gece) hırsızlara karşı caydırıcı etken.

Bunun neresi caydırıcı onu pek anlamadım

Birde bu film herhangi bir cam kırılmasında camların dagılmasını engelliyor. Ama kırmak istediğindede zor parcalanıyor. Aniden on cam patlasa camda film oldugunu dusunursek goruntunun anıdan gitmesi demektir. Buda kazaya yol acabilir. On camlara takmıyorlar herhalde ama yeni camlarda sanrıım bant gibi birsey oluyor.
  • bende var bence araca çok yakışıyor..polisin yanından kaç kez geçtim bi kere bile durdurmadı ve benim camlarda dark yani bayağı koyu..gece falan imkansız aracın içini görmek :) anca gündüzleri oda güneş ışığı azıcık aydınlatıyor okadar.Bence mutlaka taktır..çok güzel gösteriyor bence dış görünüşü..hatta git sanayide 30 ytl ye taktır beğenmezsen söker atarsın,beğenirsende gidersin 250 ytl ye falan adam gibi bişi takarsın Tek sorunu darklarda gece biraz zor oluyor görmek
  • 1buçuk yıldır cam filmi kullanıyorum. 1 kere polis çizdi hepsini. ardından 1 hafta sorna gene taktırdım. şuana kadar karışan eden yok, alkol çevirmesine girip çıktığmıda bilirim.

araba xenonluysa, egzozlu veya açıkhava filtreliyse ( sesliyse) , pırıp pırıl parlıyorsa illaki çeviriyor polis yırtıyor camları. 4 cam indirmek iyi taktik ama kışın abes kaçıyor :):)
  • ARKADAŞLAR BENDE 2004 OPEL VECTRAMI SATMAKTAN VAZGEÇTİM.ARACIMI ZİEBART BAKIMINA SOKACAĞIM ORADA CAM FİLMİ ÇEKTİRECEĞİM.MUAYNEDE FELAN 20 YTLYE HALLEDİYORSUNUZ.(RÜŞVET OLARAK ALGILANMASIN)YANİ ORADA SIKIŞTIRICAKSIN ADAMIN CEBİNE 20 LİRA O ZMN SORUN YOK.
  • 7aydır cam filmi kullanıyorum koyuluğu da önden arkaya gittikçe artıyor en arka camdan içerisi gözükmüyor :)

Polis konusunda hiç sıkıntı yaşamadım zaten çevirmeyi gördüm mü hemen ön 2camı indirip içerdeki ampulu yakınca bir sorun kalmıyor.Sağolsun burada da polisler filme fazla karışmıyor sıkıntım yok o konuda

+ ları - sinden çok.Arabaya ayrı bi hava katıyor insanların arabanın içerisine bakmalarını engelliyor güvenlik olarak faydası var yazın çok rahat oluyor arabanın içi kolay ısınmıyor ve klimayı çok daha iyi bir şekilde kullanabiliyorsunuz.

- leri iee halen vizeden geçilip geçilmediği belli değil bir de gece araba sürerken zorlanıyorum.
  • eskiden beri performans yada araba işleriyle uğraşan lar bilirler iki grup vardır bir ciddi arabasına çalışanlar yani arabasına paraya kıyanlar ve güzellik ayrıntıda gizlidir mantığıyla araba yapanlar ben buna şahit oldum adam gitti mercedesine amg kapı çama pimleri vardır bilirsiniz kapının aöma kapama pimi adam gitti ebaydan 150 euro onun titanyumunu sipariş etti orjinal amg shop dan bence arabaya titremek budur kaliteyle gururlanmak budur belki o pimi kimse görmiycek ama o adamın kendi görüp gururlanması bile ayrıcalık
    böyle çok insanlar var arabasına turbo takan blowoff takan gerçekden ağır amsraflar yapan recaro koltuk takan

birde kolpa dediğimiz grup vardır bizim zamanımızda bunların adı kolpaydı şimdi apaçi diyorlar biraz daha kibarlaşmış bu arkadaşlarda piyasada ne kadar abidik gubidik ucuz şeyler varsa alırlar yaptırırlar zaten kimse üstüne alınmasın ama ilk yaptırdıkları şeyde filimdir genelde bu takım genelde gider ilk filim fiber bodykit orjinalini alamazlar çünkü mesela irmscher in orjina lbodykiti 2 milyardır onun dökmesi fiber sanayi işi 500-600 dür giderler onu takarlar giderler sahte jantlar takarlar mesela şimdi borbetin sahtesi moda olmuş bir çok meganeda görüyorum borbet ki 4 ü bmw shopda 3 bin euro falan bunun çin işleri 800 milyon civarı bütün apaçiler abanmış borbete ama bu sefer kaliteli kesim apaçilerle kendileri karışmasın diye araçlarındaki orjinal borbetleri çıkartıyorlar.....

kaliteli kesim gider lazer cam yaptırır parasına kıyar doğrusuda budur buda yasakdır ama her tür geçer neden geçer çünkü sonradan ekleme falan değildir camın kendinden olan bir şeydir adamların size camları sök diyicek hali yok ben aldığımda orjinalden böyleydi dedinizmi bir şey diyemezler ama lzer cam fırınlama cam tuzlu maliyetli ağır işçilikli bir işdir

bir arkadaşda hanımım çocuğa süt emzirirken görümüyor demiş doğrudur saygı duyarım ama birde şöyle düşünsün o arkadaşım mesela her kez yanında hanımla geziyor bu annemiz hanımımız kız arkadaşımız aile yakınımız iş arkadaşımız olabiliyor peki düşünki senin arabanda filim var bende yok ben nerden bilicek senin arabadan benim aracımdaki bayanı röntgenlemediğini orasına burasına bakmadığını yani tamam senin mantığına ne kadar saygı duysamda bunun böyle bir ters mantığıda var...

birde aracın içi görünmediği iiçin hırsızlardan koruyor diyorsun ben şayet hırsız olsam inan ilk filim li arabayı patlatırdım neden çünkü arabasına filim yapmış adam bu işlere meraklı bu işlerli seven biri diye düşünürdüm bu işlere meraklı arabasını seven adamda her zaman arabasına tesisat kaliteli teyp kolon yada anfi kesin kez bir şeyler takar ben şahsen ilk o araca yönelirdim...

• Polis aracımı bağlayabilir,her türlü ceza yazabilir ama benim sahibi olduğum aracın camlarına jiletle çizik atamaz.Buna nasıl izin veriyorsunuz anlayamadım.
  • ben arabayı TUV de muayene ettirirken sordmuştum bana: "hafif kusurlu olarak geçer ama polis ceza yazabilir" demişlerdi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.