Şimdi Ara

Kendi ticari aracıyla kargo taşıyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
6.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu merak ettiğim bir kolu, eğer şu an yapan veya geçmişte yapmış olan varsa şartlardan vs. bahsedebilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kendi Aracınızla Kargo Taşıyarak Para Kazanma

Son dönemde, kendi araçlarıyla kargo taşıyarak para kazanmak isteyen kişilerin sayısında artış görülmektedir. Bu iş modeli, özellikle esnek çalışma saatleri ve ek gelir sağlama fırsatı sunması bakımından caziptir. Ancak, kendi aracınla kargo taşımayı düşünüyorsanız, dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır.

Kendi Aracınla Kargo Dağıtımı için Gereksinimler

Kendi aracınla kargo taşımaya başlamak için gerekli olanlar şunlardır:

• Ehliyet ve temiz bir sürüş geçmişi
    • Bakımlı ve güvenli bir araç
    • Kargo sigortası
    • Kargo taşımak için gerekli ekipmanlar (örneğin, arabanın arkasına takılan römork veya kamyonet kasası)

Kendi Aracınla Kargo İşinde Başarı Faktörleri

Kendi aracınla kargo taşıma işinde başarılı olmak için aşağıdaki faktörler önemlidir:

• Güvenilirlik ve zamanında teslimat
    • Müşteri hizmetlerine önem verme
    • Rekabetçi fiyatlandırma
    • Pazarlama ve ağ oluşturma

Kendi Aracınla Kargo Taşıma Platformları

Amazon gibi bazı şirketler, bireylerin kendi araçlarıyla kargo dağıtımı yapmalarına olanak sağlayan platformlar sunmaktadır. Bu platformlar, nakliye siparişlerine erişim, rota planlaması ve ödemeleri kolaylaştırır.

Kendi Aracınla Kargo Taşımacılığının Artıları ve Eksileri

Kendi aracınla kargo taşımanın hem avantajları hem de dezavantajları bulunmaktadır:

Artılar:

• Esnek çalışma saatleri
    • Ek gelir fırsatı
    • İşletme sahipliği deneyimi

Eksiler:

• Araç bakımı ve onarım maliyetleri
    • Sigorta masrafları
    • Rekabeti yüksek bir sektör

Sonuç

Kendi aracınla kargo taşımak, ek gelir elde etmek ve esnek çalışma saatlerinden yararlanmak isteyen kişiler için uygun bir seçenek olabilir. Ancak, bu iş modeline başlamadan önce, gerekli gereksinimleri, başarı faktörlerini ve potansiyel zorlukları dikkatlice değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şuan en iyi şartlar trendyolda en kötü şartlar kargo şirketlerinde. İçerden gizli bilgiler

Detay bilmiyorum. Sadece ayda 8500 kazanan bir arkadaşım var izmirde ondan duyduğum kadarıyla biliyorum.
  • Aklınıza takılan ne varsa pm atın yardımcı olayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A...O.... kullanıcısına yanıt
    Ek iş olarak yapılabilir mi?
    Vergi sigorta durumları nasıl oluyor?
    Küçük araçla örneğin sedan ya da sw otomobil ile yapılabilir mi?
  • sürattrage S kullanıcısına yanıt
    Hocam şirket işinin sadece bu olmasını istiyor ek iş hizmet kalitesini düşürür mantığı var, eğer ki ek iş yaptığınız fark edilirse sözleşmeniz iptal ediliyor ve işinize son veriliyor.
    Tüm masraflar size ait, bağkur, araç bakım giderleri, yakıt, yeme içme kısaca herşey.
    Bilindik kargolar, trendyol, hepsiburada vs. ticari araç istiyor standart bu binek araç ile taşıma yaptıran bir iki firma var fakat pek tavsiye etmem. Bilindik firmalar ile atıyorum 100 paketi 5 saatte 1 mahallede bitiriyorsunuz fakat bu firmalar ile 100 paketi 5 mahallede dağıtıp 10 saatte bitiriyorsunuz çok mantıklı değil bana sorarsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu işi yapıyorum yorucu bir iş ama kazanıyorsunuz kafanız rahat belli kriterleri sağlayıp prensipler çerçevesinde çalışman gerekiyor.Cok ayrıntı yapmaya gerek yok 2-3 bin arası gider var Max.En kötü 5000 en iyisi 9 10 bin kazanırsınız.Kampanya zamanı ful çalışırsınız.Ortalama 80 100 bin arası bir yatırım gerekli.Bu arada ek iş olarak olması mümkün değil.6 yaş üzeri panelvan kapalı kasa araç gerekiyor.Yildizli k1 belgesi 4500 tl src 4 psikoteknik Seni yönlendirirler.Ozel sektörde maaasin asgari ücret civarlarındaysa yapılabilecek bir iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tostosist -- 11 Aralık 2020; 5:53:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.