Şimdi Ara

Cam filmi hakkında bilgisi olan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, hb aracıma bagaj 4 numara, yanlar 3 numara, en ön cam 1 numara sizce nasıl olur? Fikir verirseniz sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 4 az değil mi hocam direkt panelvan araç al hiç uğraşma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 30 Eylül 2020; 20:26:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bagaj 4 çok değil mi? Yani direkt baktığınızda göremezsiniz dikkatli bakmanız lazım o da her bakmanızda 1-1,5 sn falan fazladan bakmak demek. Bence bagaj 2 olmalı

• umarım trolldür
  • Arkadaşlar, fikirlerinizi almak için konu açtım.

4 numara arka taraf görüş açısı için iyi olmazmış, öğrenmiş oldum.

Peki ön cam 1 diğer camları 3 yapsam! Buna ne dersiniz?

• ön camlar 2 arka camlar 3.
  • Kendi aracımda ön cam orijinal (tercihen 1 numara olabilir ), diğer yerler 2 numara... Memnunum, tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm camlar 3 ön cam 0.5 kullanıyorum ama ön cam için pişmanım keşke 1 ya da 1-2 arası birşey çektirseydim diyorum dışarıdan gözüküyor. yan camlar içinde eğer arka 3 cam fabrikasyon karartmalıysa bendeki gibi arka cama flaş bile tutsanız yaslayıp içerisi gözükmüyor. birde komple 2 numaralı araç var onda içeri güneş vurunca sağdan soldan erkek mi kadın mı sürüyor anlaşılabilir ancak kim sürüyor anlaşılmaz o da sürekli değil kısa süreli gösteriyor sadece 3 numara yanların örnek fotosu

• Bagaj 2
    Arka yanlar 3
    Ön yanlar 2
    Ön cam 1

Hatta ön cama yaptırmak gereksiz

• Toxicated kullanıcısına yanıt
    Kararımı verdim. Ön cam 1 diğerleri 3 numara hocam, teşekkürler

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Bagaj 2 görüşü çok etkiliyor mu? Özellikle sağanak yağışlarda? Ön yanlar 1 arka yanlar 2 düşünüyordum. Bebeler için yaptırıcam zaten 3 daha mı iyi olur?

• Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    Ben komple 2 yaptırdım llumar marka kaliteli bilindik bir yerde. 400-500 civarı fiyatlar konuşuluyor o ürüne. İçerden dışarı çok net, akşamları yan aynalar bile çok rahat görünüyor. Dışardan içerisi ise gözükmüyor. Kaliteli cam filminin faydaları.

Bagaj 2 den fazla yapılmamalı kesinlikle. 2 ideal, 1 az gelir diye düşünüyorum. Ön yanlar 1 arka yanlar 2 güzel olur. Tavsiyem kaliteli bir ürünle komple 2 no çektirmeniz olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Ben komple 2 yaptırdım llumar marka kaliteli bilindik bir yerde. 400-500 civarı fiyatlar konuşuluyor o ürüne. İçerden dışarı çok net, akşamları yan aynalar bile çok rahat görünüyor. Dışardan içerisi ise gözükmüyor. Kaliteli cam filminin faydaları.

Bagaj 2 den fazla yapılmamalı kesinlikle. 2 ideal, 1 az gelir diye düşünüyorum. Ön yanlar 1 arka yanlar 2 güzel olur. Tavsiyem kaliteli bir ürünle komple 2 no çektirmeniz olurdu.

Hocam o fiyatlara LLumar yaptırmanız imkansiz, malesef farklı bir ürünü LLumar adı altında uygulamışlar aracınıza.

• Kandac K kullanıcısına yanıt
    Ben yaptıralı 2 yıl geçti hocam.

• Yanlar en koyu benim ama ön ve arkada film yok arkada fabrika çıkış karartılmış sanırım 3 numara gibi oluyor ama öne tavsiye etmem güvenli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön bir arka iki yaptırdım. Önler 2 çok karanlık oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Bagaj 2 görüşü çok etkiliyor mu? Özellikle sağanak yağışlarda? Ön yanlar 1 arka yanlar 2 düşünüyordum. Bebeler için yaptırıcam zaten 3 daha mı iyi olur?

ön-arka yanları 2 numara en arka bagaj camını 3 yaptırdım. Binenler şu arabaya film çektirsene diyor içeriden çok belli olmuyor ama dışarıdan belli

Geri görüşte geceleri bile hiç bir sıkıntı yok. Ama ilk baş gözünün alışması lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.