Şimdi Ara

Ucuz Cam Filmi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aracımı alalı 5-6 ay oluyor fakat cam filmi yok. Aracım siyah bir de cam filmi istiyorum ben diye bağırıyor adeta. Ama şöyle bi durum var, Borusan Oto'dan başka bi yerde yaptırırsam kapı ve camlar garanti dışına çıkıyormuş. Borusan'dan aldım aracı, belki Kosifler'de veya Teknik Oto'da böyle değildir bilmiyorum da. Fiyat sordum 4 cam filmine 1100 TL + KDV diyor yani el insaf. O kadar parayı vermeyi geçtim, böyle kazıklanmayı gururuma yediremem yaptırmak istemiyorum Borusan'da. Ankara Ayrancı tarafında "Garantili cam filmi 100 Lira" diye bi tabela gördüm tam girecektim vazgeçtim. Benim amacım servise giderken cam filmlerini sökmek. Sizce ucuza yaptırıp daha sonradan sökünce bi zararı olur mu arka rezistanslara falan?

• Cam filminden dolayı kapı ve camın neresi garanti dışına çıkacakmış??

Filmler kapılar sökülmeden uygulanıyor. Ne alaka çözemedim!..

Garanti diye kendilerini abuk subuk duruma düşürüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Cam filminden dolayı kapı ve camın neresi garanti dışına çıkacakmış??

İnsanın gözünü korkutup o kadar pahalı cam filmine mecbur kılmaya çalışıyorlar işte hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börü_Budun

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Cam filminden dolayı kapı ve camın neresi garanti dışına çıkacakmış??

İnsanın gözünü korkutup o kadar pahalı cam filmine mecbur kılmaya çalışıyorlar işte hocam.

İyi bir cam filmi(Llumar 3M gibi) 300-400TL

Ben aracımı alırken Llumar filmi hediye aldım. Ve sonradan dükkanına gidip kendim başında durdum.

O hediyeyi aldığımda "bakın dandik film istemem, açın sorun kurtarıyorsa okey verin bana" dedim.
    Bu filmleri biz kullanıcılara 400TL çeken firma, 250TL fatura ediyormuş bayiye. Bu parada bile iyi kazanıyorlar.

1.100TL+KDV uçuk fiyat...

• 1100 + kdv = 1300lira yapar.. yasal olmayan bir uygulama için bu fiyatı istemek gerçekten cesaret işi
  • Hocam ben 120 liraya 5 camı yaptırdım yaklaşık 7-8 ay önce hiç bir problem yok

Cidden yazık istenilen paralara.

Garantiyi bilmiyorum ama bence cam filmi için aşırı para vermeye hiç gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. kaliteli dediğimiz markalardan yapıyoruz diyorlar ucuz ürün kullanıyorlar (bişey biliyozda söylüyoz)

2. kaliteli dediğimiz markaların piyasada bulunanlarının %90 ı çakma ürün

3. kalitesiz sandığımız ürünler en az kaliteli denilen ürünler kadar şık ve dayanıklı ( satıcı sizi yolmak için ucuz olanı kötüler,pahalıya razı edip ucuz olanı çakar)

4. ben sonax ın yetkili bayisinde bizzat kendi gözlerimle bir araca ucuz markasız film takıldığını gördüm,hatta bayi sahibi '' sonaxın ürünlerini kullansak para kazanamayız,zaten taktıklarımız ondan kaliteli ama beşte bir fiyata'' dedi , ''zaten filmide liste fiyatından taksak kimse taktırmaz'' dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.