Şimdi Ara

Artık Hotmail i outlookta POP3 olarak kullanalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler ben MS Office 2003'ün Microsoft Outlook programını kullanıyorum.

Araçlar--->E-posta hesapları--->Yeni e-posta hesabı ekle--->İleri--->POP3--->İleri diyorum.

Ancak olmuyor, giden posta kutusu sunucusuna bağlanamıyor.

Durum, SS'lerimdeki gibi.

"Diğer ayarlar" kısmı
     Artık Hotmail i outlookta POP3 olarak kullanalım

Tüm ayarlar tamam olduktan sonra "Hesap Ayarlarını Sına" --- Sonuç (hata)

Bilgileri yanlış mı doldurdum acaba? Sorun nerde olabilir?

@JoshquN, resimsiz adım adım anlattığın mesajında giden posta sunucusu (STMP)'na pop3hot.com demişsin, ama resimli anlatışında mx01.hotmail.com demişsin. Hangisi doğru, hangisini yapçaz? Ayrıca resimli anlatışında Diğer Ayarlar... kısmı da gördüğüm kadarıyla yok?

• @in_metal
    Aynı sorun bendede var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 19 Temmuz 2006; 18:47:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

@in_metal
    Aynı sorun bendede var.

Var da çözmek için yardım eden var mı?

quote:

@JoshquN, resimsiz adım adım anlattığın mesajında giden posta sunucusu (STMP)'na pop3hot.com demişsin, ama resimli anlatışında mx01.hotmail.com demişsin. Hangisi doğru, hangisini yapçaz? Ayrıca resimli anlatışında Diğer Ayarlar... kısmı da gördüğüm kadarıyla yok?

Bir önceki mesajımda bu dediğim kısma benim kafam takıldı? mx01.hotmail.com ile pop3hot.com farketmez mi? Farkeder mi?

• saol hotmail http üzerinden kasıyodu şimdi çok güzel oldu...
  • arkadaşlar resimde yanlış yazılmışş yazımda doğrusunu yazdımm resim express için yazı 2003 içinnnn arasında bu yüzden fark varrrrrrrr

smtp:pop3hot.com olarak değiştirilecekkk

Kolay gelsin ii çalışmalarrrrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

pop3hot.com ücretli değil miydi arkadaşlar? ben 2-3 ay önce denemiştim. 1 haftalık kullanım ücretsiz ondan sonra yıllık 20$ gibi birşey isteyen mailleri geliyordu sürekli. deneyenler açıklayabilirlerse sevinirim. zira pop3 mail olayında gmail oldukça tatminkar...

Hotmail pop3 hizmetini ücretli yapalı neredeye yıl oluyor. Buradakilerin neden bahsettiğini anlamadım ya bundan haberleri yok yada senin dediğin gibi bir süre ücretsiz erişime izin verildiği için tamamen ücretsiz sanıyorlar.
  • @JohnsquN

Peki şu resimlerdeki sorunumuz nasıl düzelcek?

quote:

pop3hot.com gerçekten ücretliyse, pop3hot.com yerine mx01.hotmail.com diyerek denesek olur mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.