Şimdi Ara

Artık Hotmail i outlookta POP3 olarak kullanalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bak kurduğun cümleye bak
    nası da saçma ; )

bu işlemi ppop3 yapmıyo mu
    ilahi bir güç ile direk kurulumda mı geliyo mailler ; )

bak anlatamadıysam bir daha br daha bir daha seve seve anlatırım

gönder al dediğin vakit
    mailler hdd'ye kayıt edilir ok
    bunu http ya pop3ten yapmanın bir farkı yok

ve sen eğer dosyaları offline olarak da kullanmak istiyorum dersen
    o zzaman sağ tuş yapıp mailin üzzerine iletiyi yükle dersin
    ha o zaten okunmuş bir mailse bunu 15 sene sonra bile okursun

bütün okunamamış maillerini seç ve yükle de
    boyutlarına göre belli bir sürede yükelenecklerdir
    sonra bağlantını kapa ve bak bakalım okuyamayak mısın
  • pop3hot ?? nedir sonra mail hacklenmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 29 Haziran 2006; 20:56:57 >
  • http yi oku yukardan
    pop3te post office protocol demek

ikisinini işi aynı çalışma mantıkları tek bi yolla farklı

öfffffffffffff yeter bu konuya bi daha post yok
    bai
  • sistem direkt olarak pop3 üzerinden çalışmıyor, arada izzysoftware adlı kuruluşun bir server'ı aracı olarak bulunuyor. Yani direkt olarak hotmail'le haberleşmiyorsunuz. Postanız IzzySoft web sitesine gidiyor ordan hotmail'e web üzerinden aktarılıyor. Aynı şekilde adresiniz gelen posta IzzySOft web sitesi tarafından hotmailden alınıp pop3 şeklinde outlook'a geliyor. Saf hotmail pop3'ü diye birşey söz konusu değil. Bu tür bir sistem için thunderbird'ün bir eklentisi olucaktı onun denenmesinde fayda var (ki o da %100 saf bir sistem değildir).
  • Benim hotmail hesabımdaki yüzlerce e-posta bilgisayarımdaki Thunderbird (webmail eklentisi ile) programının içinde bulunuyor. Ben senin dediğin yöntemle bütün mesajlarımı tek tek sağ tıklayıp kaydet diyeceğim, bir yere kaydedeceğim. Ondan sonra aradığın bir postayı bul bulabilirsen!

Ben programı açıp gerekirse "bul" diyerek aratıp buluyorum. Ekleri de ayrıca kaydetmeme de gerek yok. Senin yöntemin sana göre iyi olabilir ama demin dediğim "dağlar kadar fark" bu fark için az geliyor aslında. Ben tek tek e-postaları bilgisayara kaydedeceğim, vayvay ölme eşeğim ölme! Yüz tane dosya arasından bul bulabilirsen. Http nin sadece 1 tek avantajı var, o da dünyanın neresinden internete girersen gir mesajlarına ulaşabilirsin. Ama benim bunda da sorunum yok çünkü mesajlarımı çekerken "server da bırak" diyorum. Yani hem orada hem bilgisayarda bulunuyor.
  • Dediğim gibi arkadaş bu konuyu anlamak istemiyor onun için uzatmaya gerek yokk
  • hadiseyi thunderbird de denedim sonuç : SÜPER, daha önce thunderbird'ün WEBMAIL eklentisi ile kullanmaya çalışmıştım ama çok verinli değildi bu pop ayarlarıyla şahane oldu, tşk ederim.
  • Arkadaşlar kesinlikle Outlook gibi posta okuyucularının sağladığı kolaylıklar inkar edilemez. Ben de bir artısını daha söyleyeyim. Pc nize format atmadan once bütün maillerinizi tek tuşla yedekliyorsunuz. Artı arayüz sadeşiği ve kolaylığı ayrı bir durum zaten.
  • Gelen ve giden pop3hot.com olarak tanımlandığında cepte de çalışıyor..haberiniz ola...6230i nokia'da hotmail mailler tamamen geliyor...:))))

darısı yahoo'nun başına diyelim...
  • pop3hot.com ücretli değil miydi arkadaşlar? ben 2-3 ay önce denemiştim. 1 haftalık kullanım ücretsiz ondan sonra yıllık 20$ gibi birşey isteyen mailleri geliyordu sürekli. deneyenler açıklayabilirlerse sevinirim. zira pop3 mail olayında gmail oldukça tatminkar...
  • ben kullanıyorum arkadaşım 1 ay falan oldu maillerimi hala alıyorum ücret falanda ödemedimmm

tabii gmail bu konuda iide ben alternatif olsun die acttım bu konuyuuuu
  • aaaa hakkatten yaa telefonda da sorunsuz çalışıyo, oysaki gmail her naneyi çıkarmıştı bana :)
  • acemi sorusu:

windows'un outlook express'i ile office'nin microsoft office outlook 2003'un ne farkı var?

siz hangisini kasdetiyorsunuz açıklamalarınızda
  • gmail nokia 6230i 'de bir türlü çalıştıramadım ama outlook express'de sorunsuz çalışıyor.....ayarlarla ilgili bir pğf nokta mı var acaba????
  • soruma cevap istiyorum
  • resimdekiler outlook express için ama sen aynısını outlook 2003 içinde uygulasa oluyorr ben outlook 2003 kullanıyorum
  • açıklamalar için herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Joshguna teşekkürler.
  • Ben ayarları yaptım ama olmadı?
  • Ewet sorunsuz çalışıyor arkadaşım..Çok tşk ederim sağol...
  • GElen posta da bir prblem yok da mail göndermek istediğimde şöyle hata veriyor sorun ne olabilir??
     Artık Hotmail i outlookta POP3 olarak kullanalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.