Şimdi Ara

Artık insanlar yaptıkları hataları başkasında arar olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ales sınava gittim. Üniversitede fakültenin otoparkına aracımı park ettim. Sınavdan çıktıktan sonra malum kalabalık bir trafikle üniversiteden çıkmaya çalışıyorum. Park yerinden 50 metre falan hareket etmişimdir. Çift sıra ilerliyor. Benim önüm boş ama sağımdaki sıra öncelikli diyip bekledim ama sıra ilerledikçe bende yavaş yavaş ilerledim. Ani bir hamlem yok yani dur araya gireyim ben geçicem tarzı birşey yapmıyorum. Her neyse bir passat beyaz sağ önümde duruyor sol arka tampon hizasında bekliyorum. Yol verdim geçsin diye. Tamamrn durdum. Adam artık benim arabama hayranmı kaldı çözemedim. Yan aynadan bana bakıyor görüyorum. Yavaş yavaş ilerledi. Frene basmayıp öndeki pejoya vurdu. Benim hamle yapacağımı sandı herhalde devamlı arkasına bakmaktan önü unuttu. Bu vatandaş indi araçtan senin yüzünden vurdum dedi. Arkasında duruyorum. Passatın uzaktan kumandası falan yok bende. Yani gaz fren direksiyon adamda. Sonra bana laf atıyor. Çıktım araçtan nasıl benim yüzümden dedim. Sen araya girmeye çalıştın dedi. Bende sen önce aracına hasar verdiğin adamla konuş dedim. Sen frene basmıyorsan önündeki araca bakmıyorsan ben napim dedim. Hane harbiden hamle yapsam vallahi gam yemicem. Sonra artistlenmeye başladı. Sus mus bişeyler diyor. Beni kışkırtmaya çalışıyorki haklıyken haksız konuma düşeyim istiyor. İşin garip yanı arabasına çarpılan adamda bizi ayırmaya çalışıyor abi yok bişey tamam falan diyor. 17 yıldan fazladır trafikteyim. İlk defa birine çarpıp arkasındakine suç atanı gördüm. Bu arada çarptığı hız 10 falan. Salarsında araç kendi gider ya. O ayar. Hala senin yüzünden oldu diyip duruyor. Dedim Hey Allahım seçerekmi gönderiyosun. Arkadanda kornalar çalınıyor tabi. Binanın kenarında kamera var. Bende dedim madem darlandın çağıralım güvenliği ama ben poliste çağırıcam dedim. Ne dese beğenirsiniz. Çarptığı adama kardeş sen bakma buna ben yaptırırım arabanı dedi. Bu lafı çarptığı adama diyor. Gören adamın fren pedalına sabotaj yaptım sanar. Yani o kadar içerledi. Ya sabır çektim. Bindim aracıma tam gidicem. Geldi özür diledi kusura bakma haklısın arkaya bakarken ben çarptım ona dedi. Elimi sıkmaya çalışıyor. Resmen neydi şimdi bu dedirten bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjordan2345 -- 19 Ağustos 2020; 5:48:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanımız mutlu değil, stresli, sürekli sıkıntı gerginlik derken herkes patlamaya hazır bomba gibi. Özellikle trafikte. Araç kamerası trafik sigortası, kasko kadar elzem bir şey oldu artık. Benim şu an sadece önde kamera var. Arkaya da kamera taktırmayı düşünüyorum.
  • Bipolar demekki adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.