Şimdi Ara

ARTIK KALICI BİR SERVER İSTİYORUZ. . . ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burda muonline yok sanırım Ultima OnLine war :)
  • Evet Burda mu online yok ama
    Herkes istiyorya yakında açılır bir server :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: G0DisMyDJ

burda muonline yok sanırım Ultima OnLine war :)

Şakacı genclik cidden yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

quote:

Arkadaş doğru demiş Mu Online ile ilgili birşey yok o sitede.Ultima Online(Uo) ile ilgili bir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 17 Kasım 2008; 14:59:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

quote:

Arkadaş doğru demiş Mu Online ile ilgili birşey yok o sitede.Ultima Online(Uo) ile ilgili bir site.

Saol Aydinlattigin icin.. :D
  • Yaw daha konu ilk acılır acılmaz onemsiz die dusundum cunku Turkiye'de bir cok kalıcı server var,suan burda reklam yapmak istemiyorum ama arkdslarında yukarıda dedigi gibi arastırma yapmadan kendi kafana gore topic acıp durma !!Galiba sen ranking oyuncucusun kalıcı serverlerdeki playerlerin resetleri baya yuksek ve bu yuzdende baslamak istemiosun,yeni bi oyun acılsında sen 1.olasın sonrada hiç resetlenmesin oyun..Kendini dusundugun kdr birazda baskalarını dusun adamlar o kdr reset atmıs resetlenirse mazallah İsyan cıkar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -By_LoRD-

Tavsiye EdebiLcegim ServerLar.

Mu-Adana AciLma Tarihi: 07 Cumartesi 07 Temmuz 2007 yiLindan Beri Ayakta. Gerisine Sen Karar VeR.

SmyRnaMu AciLma Tarihi: 16 Şubat 2008'den Beri Ayakta..Marttan Beri Ayakta OLan Bir Server Gerisine Sen Karar VeR

Uzun Süre OLarak Ayakta KaLanLar ServerLar Tercih Etmeni İsterim.

"Yukardaki KLavye DeLikanLısı Konusmaya BasLamış Low Server KişiLerin KaLitesiz OLdukLarından Dolayi FaLan Diye KonusuyoR. ŞöyLe bir AcıkLama Yapayim. Önce Herkez Kendi KişiLigine Baksında Kim KaLiteLi KaLitesiz OLdukLarını AnLasın. Ztn Bizim KaLitemizi ÖLcecek Durumda DegiLLer.. Sadece Burdaki 4-5 Kişinin KaLitesiz Sayipda 50-60 Kişinin Adam Gibi Adam Saydıgı KişiLerdiR. KendiLerine Göre Karar VerdikLeri İçin Kimsenin Umrunda OLmayan KişiLerdiR bunLaR. Güvenceniz Bizden Oynamak Sizden. BaşarıLar.

+2008

• Mu Online işallah büyük çıkı yapcak Türkiyede şu an kalıcı server var Adana ve Smyrna bu serverler böyle giderse artık server problemi olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

Eğer fun ve kaLıcı bir server istiyorsan ActionMu ve SmyrnMu'yu tavsiye edebiLirim..

Low server istiyorsan oda buLunabiLir ama kaLitesiz insanLar oLduğundan pek tavsiye etmem

Not: Low serverLer hakkındaki düşünceLerimi üstüne aLınması gerekenLer biLiyor..GocunanLar beLLi eder kendini..KoLay geLsin...

Arkdsım kimden bahsettigin gayet acık, yok bide sen nie ustune alınıosun gibi laflar ediosun,Mu-Adana Kalitesiz bi server olsa kimse oynamazdı ve dogal olarak server kapanırdı..Demek ki bilmedigin bişiler var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragonraja

quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

Eğer fun ve kaLıcı bir server istiyorsan ActionMu ve SmyrnMu'yu tavsiye edebiLirim..

Low server istiyorsan oda buLunabiLir ama kaLitesiz insanLar oLduğundan pek tavsiye etmem

Not: Low serverLer hakkındaki düşünceLerimi üstüne aLınması gerekenLer biLiyor..GocunanLar beLLi eder kendini..KoLay geLsin...

Arkdsım kimden bahsettigin gayet acık, yok bide sen nie ustune alınıosun gibi laflar ediosun,Mu-Adana Kalitesiz bi server olsa kimse oynamazdı ve dogal olarak server kapanırdı..Demek ki bilmedigin bişiler var..

1.si ben senin arkadaşın değiLim.

2.si burda ne yazdığım seni bağLamaz..

3.sü dediğin gibi Mu-Adana bahsetmiş oLsam biLe buna sen degiL server sahipLeri karşı çıkmaLı ki ben isim veya şahıs beLirtmedim..

Bu yüzden kendi işine bak sen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques. -- 19 Kasım 2008; 21:16:12 >

• quote:

Zaten Oynuyan Yokki Hepsi Bugta kaLmış Player..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _nsRi

quote:

Zaten Oynuyan Yokki Hepsi Bugta kaLmış Player..!

Oyuna girip baktın mı ki Nesri oynuyan yok diosun?
  • Evt bi aRa girdim 70 onLine Yazıodu 9 onLine vardı
  • quote:

Evt bi aRa girdim 70 onLine Yazıodu 9 onLine vardı

Bari inanılır bişi sole butun maplara gidip saydın mı adamları? saydıysan bile adamlar surekli map deiştirio,nasıl sayabildin? yoksa sende sayac varda ben mi bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonraja -- 19 Kasım 2008; 22:09:13 >
  • bak canım Benim /online Denen Bi Komut var bunu yazınca gösteriyor iLLe kapak et diosun yane
  • quote:

bak canım Benim /online Denen Bi Komut var bunu yazınca gösteriyor iLLe kapak et diosun yane

Ben ole bi komut bilmiodum saol ogrettigin için kapak falan olmadı,bosuna sevinme yane...Bir lafla cokecek kdr dusmedik.Her ne olursa olsun Mu-Adana yı ezdirmem...Her gun bi bahane ile adamlara laf soluosunuz adamları sizi kaleme alıp cvp bile yazmıolar neden daha ısrar ediosunuz bu kdr?
  • Ozamn Bişiyi ögren öyLe konuş geLip burda yok baktınmı Ettin mi gbisinden Konuşma yaLan atmıyoruz yane sadece gerçekLeri söyLüorz serveRinizi küçük Düşürdügümüz faLan yok!
  • quote:

Ozamn Bişiyi ögren öyLe konuş geLip burda yok baktınmı Ettin mi gbisinden Konuşma yaLan atmıyoruz yane sadece gerçekLeri söyLüorz serveRinizi küçük Düşürdügümüz faLan yok!

Nesri DH ye yeni gelen bi adam bu yazdıklarınızı gorse server hakkında ne dusunur? Adamlar o kdr emek vermişler 1 yıldır ayakta tutuolar serveri,zırt pırt elektrik kesilio bundan dolayı player kaybediolar surekli,bide sizin bu yaptıgınız bir server daha nasıl kucuk dusurulur ki? 1 yıl once acemilikten dolayı yasanan bir olayı aktar donder surekli soluosunuz gorende sanacak servere baslayana ana bacı kufr ediolar..Nese konuyu burda kapatalım ahlak sınırlarını aşmadan duzgunce tartıstıgın için tsk ederim..İİ aksamlar

• Sizin playerLerinize Ana Bacı KüfüR Ettiğinizin ResimLerinide EkLerdim Ama Dedigin Gibi ahLak SınırLarını aşmayaLım

iiyi AkşamLar..
  • Dikkate almiyorum bu tür msjları cem Sende Alma Gül gec gitsin..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.