Şimdi Ara

ARTIK KALICI BİR SERVER İSTİYORUZ. . . ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burasıda reklam kokan hareketlerle dolmuş.. Arkadaşlar kimin serveri ne zaman açılmış önemli değil.. Kaliteli server zaten uzaktan bakınca, serverin kimin kurmuş olduğuna bakarak felan anlaşılabilir.. Böyle hareketler yaptığınız için oyunun zevki kayboluyor ve gitgide muonline bölümü oyuncu kaybediyor. Yeni oyuncu katılımıda epey düştü... Bence KALICI bir serverdan ziyade eski zevkli, güzel tartışma ortamları olan, bölünmenin yaşanmadığı, En önemliside iki yüzlülüğün ve kavga ortamının olmadığı bir paylaşım platformu oluşturmaktan geçiyor bütün olay. Bu cümleleri kişilere söylemiyorum hepimizin burdan bir pay çıkartıp alması lazım. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 29 Kasım 2008; 9:23:20 >
  • valla arkadaşlar muonline.gen.tr die bir site buldum gerçekten web siteleri saglam oyundada lag görmedim daha belki fazla kullanıcı oldugundandır bilemiyorum ama cidden begendim reklam yapmıyorum buyrun gelin.... ne yapanı tanırım nede başkasını reklam degil kesinlikle
  • :) :) Bende AdanaMu diye serverin sahibiyim arkadaslar herkesi bekliyorum Reklam gibi olmasın ama degilmi Batu. ^^
  • ben reklam yapmıyordum gördüm söyledim.i Exp 100 fun degil. Kalıcı server fun olmamalı bence :D
  • herkez beklesin geliyo
  • Psychic doom duruyosa onu oyna kaç sene evvel bc kuyruğu bakkal kuyruğu gibi 50 kişi bekliyoduk
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.