Şimdi Ara

ARTIK LAZORİNİYİ İSTEMİYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geldigi gunden beri vsatın ustune cıkamadı. boyle bir teknikadamla bu yurumez en kısa surede yeni bir teknik adam gelmesi lazım trabzonsporun basına yoksa biz daha cok mac kaybederiz oyuzden takımda yenilikler sar benim dusuncem budur eger bana katılmayan varsa msj yollasınlar trabzonsporun kadrosu super birkac eksigi saymazsak eger bu kotu gidişat beni cok rahatsız ediyor

• quote:

Orjinalden alıntı: mackalı

Geldigi gunden beri vsatın ustune cıkamadı. boyle bir teknikadamla bu iş yurumez en kısa surede yeni bir teknik adam gelmesi lazım trabzonsporun basına yoksa biz daha cok mac kaybederiz oyuzden takımda yenilikler sar benim dusuncem budur eger bana katılmayan varsa msj yollasınlar trabzonsporun kadrosu super birkac eksigi saymazsak eger bu kotu gidişat beni cok rahatsız ediyor

dogru valla
  • hocam trabzonspor olarak birine güvenip onu başa getirip rahat çalışması için briaz zaman vermelisiniz bence.

Kadronuz da güzel ama doğru insanı bulup sabır gösterseniz herşey daha güzel olcak adınıza
  • Yılmaz Vural Trabzon'u şampiyon yapar. Adama hiç büyük kulüpte çalışma şansı vermediler. Ciddiyim adam iyi teknik direktör.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Yılmaz Vural Trabzon'u şampiyon yapar. Adama hiç büyük kulüpte çalışma şansı vermediler. Ciddiyim adam iyi teknik direktör.

zaten bir trabzon macerası var yılmaz vuralın.
  • ben neredeydim o zaman ? harbiden yaşlanmaya başladık...

quote:

Orjinalden alıntı: xonta

quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Yılmaz Vural Trabzon'u şampiyon yapar. Adama hiç büyük kulüpte çalışma şansı vermediler. Ciddiyim adam iyi teknik direktör.

zaten bir trabzon macerası var yılmaz vuralın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lazoroni gitmeli türk yada türk futbolunu bilen biri olmalı lucescu da gelmediğine göre türk karadenizlilerin sevdiği bir isim olmalı
  • ligin ilk haftası ilk lazaroni sonra zico gider demiştim.(uamrım yanılırım)

10-15 yıllık yanlışları lazaronıye yuklemek dogrumu birde o yönunden bakmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.