Şimdi Ara

ARTIK MAZDA'LARI KOÇ GRUBU SATACAK, NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bekir__

mazda nın dizeliinde focus motoru kullanılıyo diye biliyom , doğru mu ?

dizel getirmesi çok iyi olur mazdanın.

Bencede çok iyi olur 1.6 Dizel motor mazdaya
  • Hakettiği ilgiyi göremeyen mazda bence önemli bir pazarpayı elde edecektir. Ben şahsen koç grubu distribütörlüğündeki mazda yı alırım çekinmeden.
  • doğrusuda buydu zaten umarım güzel bir reklam çalışması yaparlar

honda seat vs gibi yarış organizasyonlarına girerek daha iyi bir tanıtım yaparlar
  • koç adam edicek ya alım satım işlerini

• Valla hocam ne diyeyim oncelikle cok sevindigim bir olay turkiye de adi fiat lar renaultlar peugeot lar citroenler ||||||||bunlar zaten avrupanin kalitesiz leri|||||| bu arabalara katlanamiyorum.ote yandan dunya otmotivinin en buyuk markalarini bir yerlerde degil dunya nin yedi kitasinda basariyla satabilen japon larin herseyi kusursuz o bilinen asikar.mazda kalite ve saglamlikta en az toyota kadar basarilildir.bu arada global krizlerden etkilenen japonlardan talihsiz olani mazda olmustur bu gelisme neticesinde amerika li motor devi ford a %33 global hissesini satmistir.bu mazda nin tamami ford da anlamina da gelmiyor bu bilinmeli.ama ford grubu ile kuzey amerika ve avrupa operasyonlarinda beraberlerdir.japonya da boyle degildir.dolayisiyla beraber hareket ettigi ortaginin turkiye operasyonlarinda o gurubun distrubitorunun saglamasi mantikli olan bir gelismedir.Koc grubu otomotivdeki onculugunu mazda ile pekistirir umarim.ford la 40 yildir oldugu gibi.

Bu arada volvo nun taksi grubu Ford ta ayni mazda ya benzer sekilde yine isvec diger motor ureticisi saab ta benzer bir ortaklikla Gm beraberdir.volvo nun ticari grubu tamamen kendisinin anlastigi distrubitorlerle satilmaktadir.volvo otobus ve kamyon grubu da ulusoyda dir.kamyondan tam emin degilim.land rover tam bir ingiliz fahisesi gibi oldu artik kimi bulursa urettiriyorlar sattiriyorlar marka imajini dolayisiyla degerlerini fason bi sekilde koruyolar.bir ara BMW almisti.Bmw yuksek zararlar etti land le land etkilenmedi.mini satin aldi biliyordum su an ford la ufak anlasmalari oldugunu duydum son bilgiler ne durumda bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WESKEYY -- 8 Ekim 2006; 16:01:47 >

• koçtan tek istegim mazda3 2.0 ve dizelini getirsin
  • Güzel bi gelişme....Opel,Ford,Peugeot;,Toyota gibi satışları olması gereken düzeye çıkabilir....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.