ARTIK MAZDA'LARIN DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNÜ KOÇ GRUBU YAPACAKMIŞ.
OLUMLU-OLUMSUZ YORUMLARINIZI ALABİLİR MİYİZ?
doğrusu bu olmuş çünkü mazda ford motor company şirketlerinden birisi ford'un tr distribitörüde koç olduğu için normal bir gelişme olmuş ne diyelim hayırlı olsun inşallah mazda ülkemizde daha iyi yerlere gelir bu değişimle
İkincieli ve servis ağı daha iyi olur , fakat servis kalitesi nasıl olur bilemem.
bu konu ile ilgili birde link verirmisin.
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
doğrusu bu olmuş çünkü mazda ford motor company şirketlerinden birisi ford'un tr distribitörüde koç olduğu için normal bir gelişme olmuş ne diyelim hayırlı olsun inşallah mazda ülkemizde daha iyi yerlere gelir bu değişimle
Aynı mantıkla...Land Rover un borusandan, volvonun Ulusoylardan alınıp Koça geçmesi lazım o zaman çünkü onlar da ford grubu
Mazda yı koç satmaya başlıcak ama ne zaman başlıcak tam bilmiyorum. 2007 de olduğunu biliyom sadece. koç un faydalarına gelince ; mazda da artık satılan bir araba olacak bence. şuan az satılmasının tek nedeni olarak pazarlama olayını görüyorum ben. ayrıca yedek parça da ucuzlar boylece. yani mazda için iyi olacak diye düşünüyorum. Hayırlı olsun
Mazdalar iyi araba ama, Türkiye'de hak ettiği yerde değiller. Bu mazda ve mazda kullanıcıları için bence şans olmuş.
Aynı mantıkla...Land Rover un borusandan, volvonun Ulusoylardan alınıp Koça geçmesi lazım o zaman çünkü onlar da ford grubu
mazda'nın tr distribitörü olan mermerler grubu ile olan ilişkisi maalesef bitti sebebide ford motor company'deki mazda için yeni yapılanma avrupa'da mazda'yı ford distribitörleri satıyor yani tr'de koç'un satması normal
ayrıca çok iyi olur bence bu yapılanma hiç olmazsa artık satış ve servis ağı genişler pazarlama olanakları gelişir ve umarım mazda tr'de daha iyi bir yere gelir
Mazda iyi bi pazarlamayla hakkettiği yere ulaşıcaktır. Adamlar şu anda rakiplerinden 40 bin ytl ucuza sattıkları rx8 i bile pazarlayamıyorlar.
alfayı aldılarda ne değişti ki mazda da değişsin aynı tas aynı hamam devam eder
aklıma ilk gelen mazdadada koç indirimi olacağı oldu çomu paragözüm ne
mazda namazda yazıları çoğalacak....
bu konuda bence en önemli gelişme mazda dizellerini türkiyeye girmesi olur.bunu yaparlarsa
mazda 3 dizele atılırım kartal gibi
Mazda 3 1,6 turbodizel gelsin piyasayı silip süpürür. Gerçi 4 yıldız almış NCap'ten ya
Dizel mazdalar gelsin mazda 1992 ye geri döner.Sıra olur bayiilerde.
sıfır araç alanlara opet kart verirler ticari araç pazarında bineğe oranla payını daha fazla arttırır mazda
quote:
Orjinalden alıntı: doubleford
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli