< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elcas -- 20 Temmuz 2018; 12:16:7 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elcas -- 20 Temmuz 2018; 12:16:7 > |
Degerler cok iyi. Demek ki neymis dikkat edildiginde yeni nesil benzinliler gercekten dusuk tuketim degerleri sunabiliyormus. Bu da 20bin fark vererek alinacak diz3l uniteyi gereksiz kiliyor.
|
Puretech ve BlueHdi ı Tsi ve Tdi a tercih ederim açık ve net. Daha üzerinde durulmuş motorlar gibi geliyo bana peugeotunki
|
Eski bir peugeot hdi , suan tdi kullanicisi ek olarak yakin zamanda 3.arac olarak leon 1.2 tsi almayi dusunen biri olarak bir kac yorum yazmak isterim
Evet fransiz motorlari yakit olarak daha cimri fakat peugeot un cikardigi masraflar nedeniyle tekrar almam kesinlikle varsin 1-2 litre hatta 3 litre fazla yaksin ama arac genel olarak sorunsuz olmasi sebebiyle audi,seat gibi markalari tercih ederim. Eski kasa 308 ile actigim konular var yakit tuketimi anlaminda 1 tam depo ile sehir ici 980-1000 km sehirler arasi 1500-1600 km yapiyordum ama carti bozuldu hop sanayiye 200 lira curt bozuldu hop sanayiye 150 lira . Enjektor yag kacirir o kadar sakin kullanilmasina ragmen 400 lira sattikdan sonra balata degistirmeyi istemis sattigim kisi yetkili servis 3000 fiyat bicmis Ee ben ne anladim yakit tasarrufundan , zaman ve maddi kayip olarak goruyorum o sebeple fransiz araclarini. Ha yeni modellerinde belki sorunsuzdur onu bilemem 5 yil sonra ortaya cikar ne kadar sorunlu ne kadar sorunsuz. Birde ciddi bir trafik vardi demissinizde ortalama hiziniz 47 km , ters istikametdeki trafigimi kastettiniz :) |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|