Şimdi Ara

Artık mesafelere dayanamıyorum (Ciddi Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam , yavaştan konuya girip sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum beni dinler yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden okuyan herkese

çok teşekkürler.

Herşey 1 sene önce başladı ayrı dershanelerde olmamız yüzünden kız arkadasımı bırakmıştım ama birbirimizi hala seviyoduk. 8 ay nerdeyse

görüşmedik fakat ne o bana bir hata yaptı nede ben ona.Neyse sınavlar bitti sonuçlar acıklandı hemen kendi sonucuma baktım istediğim

bölüm gelmişti Bilkent Universitesini kazanmıştım.Daha sonra kız arkadasımın hesabına girdim ve birde ne görüyüm Kıbrıs Girne Amerikan

Universitesini kazanmış o an başıma kaynar sular döküldü. Hala onu çok seviyodum ve bu bana cok acı vermişti. Kendimi cok yanlız

hissediyordum.Ona geri dönecegime emindim çünkü.Ondan ayrı kalsamda hiç bir zaman unutamamıştım.Neyse yaklaşık 1.5 ay yalvardım

tekrar düzeltmek için çabaladım , başarabiliriz mesafeler engel değil dedim oda benle aynısını düşünüyodu.İkna etmek biraz zor oldu ama

bir şekilde ilişkimizi yoluna koymustum. Okul başladı kız arkadasım kıbrısa gitti. 3 ay görüşemedik. Sonra yanına gittim 3 gün kalabildim sadece

okulumun devamsızlık problemi + maddi durumumum yüzünden. 3 gün için bütün masrafım 500+ tl yi geçmişti.Önemsizdi onu çok özlemiştim.

Şu an ikinci dönem başladı eylülden bu yana birlikte oldugumuz gün sayısı toplasan 10 u geçmez. Birbirimizi çokseviyoruz mesafeler bize cok acı

veriyor istemeden kavga edip birbirimizi üzüyoruz , özlüyoruz kavusamıyoruz . Artık sınır noktasına geldi bu durum. Bir çözüm yolu bulmamız lazım.

Oda bende birlikte okumak istiyoruz...

Kıbrısta okuyan arkadaslar varsa kız arkadasım burda bir universiteye yatay geçiş yapabilirmi , yada ben yapsam burslu puanım tutan bir bölüme

gectigimde bursum devam edermi? Farklı çözüm önerisi olan arkadasları dinlemek isterim. İnanın cok daraldım , desteğinizi bekliyorum

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swntzky -- 12 Mart 2014; 22:24:04 >

• kız davası beyler dağılın.
    Bende 40 dk- 1 saat okula gitmek için zaman gidiyor diye gelmiştim.
  • Güncel , yokmu sıkıntıma destek olacak birileri
  • Swntzky kullanıcısına yanıt
    Ben daha üniversitede değilim, pek bilmiyorum ama söylemek, dikkat çekmek istediğim bir yer var. Şöyle ki, İhsan Doğramacı Bilkent üniversitesinden bahsediyoruz sanıyorum. Mütercim tercümanlık puanlarını araştırırken, görmemle alt çenemin halıya değmesi arasındaki geçen süre ışık hızından daha fazlaydı denebilir.

Biraz da araştırmalarım dahilinde Bilkent hakkında çok iyi duyumlar aldım. Bölümünüzü gözetmeksizin, oradan bırakın kız arkadaşınızı, anneniz babanız için bile ayrılmayın diyebilirim. Tabii siz daha iyi bilirsiniz ama buraya dikkat etmenizi istiyorum. Bir de burslu kazanmışsınız herhalde ki yeme de yanında yat.

Ha tabii oraya giden, okuyan, gören, yaşayan sizsiniz. Siz daha iyi bilirsiniz ama "Bilkent" faktörünü göz önünde bulundurup delice bir şey yapmanızı istemem.

Not: Okumakta gözüm yok, param da var zaten vs diyorsanız, benim de sözüm yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yatay geçiş yapabilir. Şartlar ve puanı uygunsa burslu bölüme de paralı bölüme de geçebilir. Dönem kısıtlaması da yok artık. Bunun dışında hep uzak mesafe ilişkiler yaşamış biri olarak diyorum ki, bu ilişki yürümez... Beni yanlış anlama dostum keşke yürüse... Ama emin ol bitiyor... Kızlar görmek istiyor yanında olsun istiyor. Herkesi sevgilisi ile el ele kol kola görecek, ki kıbrısta, seni yanında isteyecek. Aklına giren olacak vs vs... Zamanla dert ediyor küçük şeyleri. Gelmedin etmedin oluyor... Sorun yani... Allah yardımcın olsun.
  • Muhtemelen devamı gelmeyecek bir şey için geleceğini yakma bence.
    Şöyle düşün birbirinizi seviyorsanız gelecek için planlar yapıyorsanız Bilkent'te kalman muhtemelen daha iyi bir iş ve kız arkadaşınla birlikte sana daha iyi yaşam şartları olarak geri dönecektir.
    Uzaktan zor hatta bence mümkün değil ama bu şekilde yürütebilirseniz yürütün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalzg

Daha yazim kurallarini bilmiyor, bi de bilkenti kazandim diyor.

Yazım kurallarını bilmemem ve bilkenti kazanmam arasındaki bağlantıyı açıklayabilirmisin ? İnanmıyorsan gel misafirim ol bir çayımı iç ...
  • Dostum haklısın Bilkent bırakıp gidilecek bir okul değil. Ama insan duygusal düşünüyor bazen. Kararsızlık yaşıyorum onun gelme ihtimali üzerinde daha cok durmaya calısıyorum.

Son cümlene ek olarak. Öyle bir şey kesinlikle yok şahsen param cok olsa bile yine okurum...
  • Lee-on! kullanıcısına yanıt
    Hocam yatay geçiş yapabilir derken kız arkadasımmı yapabilir ?

Ben ilişkimin ayrı kalsak bile devam ediceğine inanıyorum.İlerde evlenmeyi düşünüyorum.

Yorumun için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Muhtemelen devamı gelmeyecek bir şey için geleceğini yakma bence.
    Şöyle düşün birbirinizi seviyorsanız gelecek için planlar yapıyorsanız Bilkent'te kalman muhtemelen daha iyi bir iş ve kız arkadaşınla birlikte sana daha iyi yaşam şartları olarak geri dönecektir.
    Uzaktan zor hatta bence mümkün değil ama bu şekilde yürütebilirseniz yürütün.

Haklısınız hocam , ama devamının geliceğini düşünüyorum yinede bilkentte kalmak konusunda sizle hem fikirim onun gelmesi için elimden geleni yapıcam teşekkürler.
  • Dişinizi sıkacan, sende o da okulnu bitirecek sonra da güzel bir gelecek sizin olacak.. Tabi sabretmeyi başarırsanız..
  • girne amerikan üniversitesinde psikoloji okuyorum.Bi kere kiz arkadasinin yatay geçisini unut.Bu okula gelen bi daha ayrilamaz.Bir ton masraf cikarirlar ayrilmamasi icin.O is hayal yani.Ve sen de sakin bilkenti birakip buraya gelme.Sakın.Kiz arkadasin cok sadakatlidir bilemem ama bu okulun ve girnenin ayri bi havasi vardir,Amman dikkat diyeyim.Ama sakin kiz arkadasina guvenmemezlik yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalzg

Daha yazim kurallarini bilmiyor, bi de bilkenti kazandim diyor.

Sanki sen biliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.