Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
53
Favori
49.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamları toplayıp Amerikaya ısınlandık Yuri boyka da oradaydı selam genjler bende katılıyım mı ceteye dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk görevimiz pentagondaki bütün sekreterleri alıp takımımızı mutlu etmekti, derken obamayı sekreterin biriyle aşna fişna görmeyimmi o an delirdim ve...
  • Görüntüleri hemen Michel Obama'ya mail attım. Sonra ise görevimden istifa ettim. Maldivler'e yerleşmeyi düşündüm ama...
  • Kafasına fırlattım sandalyeyi,korumalar üzerime geliyorlardı, aniden...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafama sıktılar, kafamdan pekmezim akıyordu. ama gerçekten pekmezdi bu, halis mulis elma pekmeziydi. aman tanrım dedim ve
  • Aniden dört bir yan yok oldu ,her tarafı sonsuz beyazlıklar sardı. Gür bir ses "sana işkence yapacağım" dedi.
  • Bende ona güldüm ve dönüp gittim

• Sonra odadan çıktı ve bir kız geldi kız dudaklarıma yapıştı

• Kıza sille çaktım, istanbulda ofise döndük, adamlarımı kapıya yerleştirdim, obama ile işim yoktu Türkiye Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emrindeki istihbaratçı mafyalardan biri idim.MİT, silah para veriyordu.Operasyonlar sonrasında, cesetleri, kurşunları, kanları vs temizliği de mit'in bize özel ayarladınız birim yapıyordu.Yeni görevimi, cumhurbaşkanlığı seçimlerini proveke etme çalışmalarından sadece bir tanesi olan bayrak indirmek için istanbula gelen şerefsizleri bulmaktı.Ve Fuat avni'yi tespit edip, Başbakanlık binasından aşağı sallandıracaktık ibret olsun diye.Fuar Avninin twitlerini analiz eden ekip, 'aklımızda 8 isim var, ama hangisi?' Demişti.Benim ekibim, o 8 adamı da kaldırıp ofisin bodrum katında işkenceye alıp konuşturmaktı.Ve düğmeye bastık..

• Sonra baktık ki düğme bozulmuş

• Demokrasi de çareler tükenmez deyip dişleri çekmeye başladık. Sekizinciye gelince birden vazgeçtik. Artık midemiz bulanmıştı. Her tarafa kusmaya başladık. Onlar bi yandan kusuyor biz bi yandan...
  • Sonra Bi anda odadan içeriye Çok Güzel bir kadın girdi. Kadınla biraz eğlendikten sonra parasını verdik ve yolladık.
  • Sonra birde ne görelim, kadın erkek çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Sonra birde ne görelim, kadın erkek çıktı

elbiselerimi bile giymeden kaçtım hemen

• sonra uyandım bir de ne göreyim.
  • Bütün bu anlattıklarım bir rüyaymış sivilceli şişko bir ergenmişim
  • Merkel'in Türkiye ziyareti için, Alman istihbaratını ağırlama görevi almıştık.

• Aslında ben bir rus ajanıydım ve merkeli öldürüp kuzey koreye kaçtım

• Sonra rüya olduğunu fark edip uyandım.Yüzümü yıkadım.Alman istihbaratçılarının uçağı inmişti bile.Ekibim, havaalanından alıp, Hilton oteline götürmüştü.Kapıda çocuklara arabayı hazırlayın çıkıyoruz anonsu geçtim.Belli ki, Almanlarla işimiz vardı.. Herşeyi planlamışlardı bu almanlar..

• sonra bir anda maskeleri çıkardılar
    aslında adamlar türktü
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.