Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
53
Favori
49.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zebani dedi ''şappur şuppur beni öp happur huppur beni yee ' onlar aci ben tatlıı benden başka varsa söyle söyle ''

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra İsmail yk gelip arkamdan enseme şaplak ve g.tume parmak attı. Dedim napıyorsun iyice oğlancı olmuşun sen dedim 2 karı getirde ikimizde eğlenelim dedim ve..
  • Zaman makinasının azizliğine uğradım ve beni olduğum yerden alıp van gölünün yanına gönderdi van gölünden çıkmış yeşil renkli insanın 15 katı büyüklüğünde bir canavar beni yanına çağırdı ve striptiz yaparak üstünü çıkartmaya başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsemer -- 30 Haziran 2014; 3:13:53 >
  • ve sahin k alevler icindeki ucan kamyoneti ve arkasindaki 20 kadinla yanimiza geldi

• Eğer dirseğini yalayabilirsen 10 tanesi senindir dedi
  • O sırada kendimi yetenek sizsinizde buldum ve acun yok artık dedi
  • Kapıya doğru moonwalk yaptım ve oradan kaçtım.
  • Kapıdan çıktığımda önümde siyah bir Vogue gördüm.

• Ama öndeki hacı abla daha tatlı geldi sırtına bindim. Sakalları burnumu gıdıklıyordu ve...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 30 Haziran 2014; 4:20:34 >
  • Oruç başıma vurmuştu bu kadar hayal dünyasında dolaşmak yeter dedim ve başladım tekrardan açtım Dünya kupasını izlemeye ...
  • Kaleci orta açtıktan sonra sahadan çıkan top 1 dakika sonra odamdaki camdan içeri girdi vee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom -- 30 Haziran 2014; 4:23:00 >
  • Sude teyze başarılı bir göğüs kontrolle topu hunharca dışarı geri gönderdi, ve dedi ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 30 Haziran 2014; 4:26:52 >
  • "keserim topunuzu gedin başka yerde oynayın hadeee"
  • Bizde top oynanacak yeni yerler keşfetmeye başladık

• tam olimpiyat stadina gidiyorduk

• baktım cırcır olmuşum geri dönmeye karar verdik yolda ışid üyeleri ateş açmaya başlayınca hepimiz silahlarımıza sarılıp karşılık verdik 3 kişinin kafasını uçurmuştum ve tek gözüm görmüyordu derken ankalar yardıma geldi bombalama tüm hızıyla devam etti. derken yolunu kaybetmiş 10 rus kızı savaşın ortasında kaldı bizde ateşkes ilan ettik ve bu duruma çok sevinen rus kızları...
  • Kezbaniye dönüştü ve bana balgam attılar
  • Bende onlara balgam attım ve bağırarak uzaklaştık.

• Kendimi biranda uçarken buldum

• Artık uçmayı öğrenmiştim hava da kuş gibi süzülüyordum.Ellerimi kanatlarım gibi kullanıyordum.Eskiden hayatı yaşamayı anlamsız bulan ben artık yaşamak istiyordum.Sonuna dek yaşamak.

Etrafıma baktığımda bana kezbanistin vurduğunu ve onun bu darbesiyle benim uçma yeteneğimi kazandığımı öğrendim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.