Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
53
Favori
49.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derken Bi anda kendime geldim. Camiye gittim ve Tüm yaptıklarım için Yüce Allah (c.c.) Sığındım. Günahlarımı affetti ve beni bağışladı. Artık imanlı biri olmuş ve müslümanlık için savaşmaya hazırdım.
  • Derken annem uyandırdı okula geç kalıcan dedi anne beni durt uyanayim dedim ama olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve sonra uyanmisim, megersem yine ruyaymis. yeter ulan dedim ve acik camdan disari atladim. asagiya buyuk bir hizla dusmeye basladim. ruzgar cukumu gidikliyordu ve bu cok hosuma gitmisti.

• Düşme hissi ile tekrar uyandım içimden beni bir daha uyandırana çok pis kayucam dedim

• Aşşaıda büyük bir hınçla bana doğru bakan çin ejderini gördüm 1 asırdır aç gibiydi gözlerinden ölüm şakıyordu tam herşeyin bittiğini düşndüğümde buz zebanisinin yürekleri donduran güzelliğini gördüm

@seyyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaygulu -- 30 Haziran 2014; 13:16:18 >
  • icimden dudaklarini isirmak geldi. gozlerimdeki sehveti farketmis olmali ki titremeye basladi. dur dedim kendime ne oluyoruz ramazan ramazan. zebaninin suratina tukurukler saca saca gulhuvallahu ehad okumaya basladim. birden biri beni belimden kavradi ve kurtuldun trinity korkma artik dedi. konusan neoydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 30 Haziran 2014; 13:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiqqeR12

Derken annem uyandırdı okula geç kalıcan dedi anne beni durt uyanayim dedim ama olmadı

sonra tekrar imana boğuldum ve imanlı biri olarak camiye koştum.
  • icimden bir ses xsersemx sakaci cocuk seni dedi anlam veremedim. ve neo beni tarabyadaki villasina goturdu. yasadigim olaylar cok sarsmisti bunyemi. ama su an somineyi yakmaya calisan neo icime huzur veriyordu. kurtarmisti beni, canim benim. derken..

• Birden neo kulağıma yapıştı NOLUYORUZ BİRAAADER derken başka bi eleman geldi bir sandalyeye bağladılar...
  • isid ajaniymissin qopek neo bunu hic sevmedi dedi neo. yanindaki herif de ahmet kuraldi. turkiye savunma bakani amcaoglusuymus ahmet kural aslinda. hobi olarak oyunculuk yapiyormus. sinekligi cikardi ve sapsapsap kafama vurmaya basladi. cok hosuma gidiyordu kendimden geciyordum her sap sesiyle.

• tamam beyler bokunu çıkardınız
    yeni bir hikayeye başlaylım başlatıyorum mantıklı getirin devamını

''gözlerimi açtığımda arjantinde bir adadaydım karşımda deniz ve 50 tane .....''
  • yener44 vardi. megersem sizmisim sandalyede, ne sacma ruyaydi lan dedim, tekrar sapsapsap kafama vurmaya basladilar.

• başkanımızı tanıyacaksın birazdan dedi. 1-2 dk sonra içeri giren siyah giyimli uzun boylu adam "merhabalar, adım bayölüm32, tanıştığımıza memnun oldum" dedi ve bana doğru yöneldi.
  • sonra koşarak camiye gittim.
  • Camide Nihat Hatipoğlu ile karşılaştım bana dedi ki ...
  • Yaptığım her şeyi anlattım zebaniyi ilişkilerimizi evlenmeden olmaz dedi

• O arada Haydar Dümen Camiye girdi. Meğer abdest almayı unutmuş cenabet mübarek ve geri döndü.
  • Geri donunce ona soyle dedim
    Gel beraber ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derken hikayenin başkahramanı omer-cevcev bu iş böyle gitmez bizim büyük bir şirket kurup rockefeller ailesi gibi büyümemiz lazım der ve ekibe sağ kolu olarak...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.