Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
53
Favori
49.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zebaniler yeniden insana dönüştü kızları reddetmek imkansız hale gelmişti çok güzellerdi onlara şunu dedi......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saksı değilim ben diye bağırdı
  • Oysa saksının ta kendisiydi.Daha sonra olanları unutup bime gitti ve kasiyer kıza aşık olup dhde konu açtı.
  • Kasiyer kizi yuruyen kasa bandina yatirdim ve heryerini yalamaya basladim kasanin bandi aniden calisti ve kizin kafasi barkot okuyucuya SIKISTI ve bende hizli adimlarls ordan uzaklastim bimin kapisini actim ve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kapısının arasına sıkıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O anda kasada cemil belirdi. İffete yaptıklarından sonra sıra bana geldiğini anladım, dehşete düştüm!

• Kaçmaya çalıştım o sırada kapıda da Nuri alçoyu gördüm elinde de bir gazoz şişesi vardı aniden ..

• Ver ulan gazozu dedim icip kafasina vurdum. Bayildi.

• bi anda kendimi tecavüzcü coşkun olarak gördüm ve emdim onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 10 Şubat 2016; 13:27:37 >
  • Fakat gazozun etkisiyle bayıldım. Ayıldığımda kendimi zindanda buldum. İçerisi zifiri karanlıklarda bogulmus bir görüntüye sahipti. Korku gibi simsiyah gözleriyle bana doğru kafasını çevirmiş olan zebani, dilinin ucundan anlayamayacagim bir dilde kelimeler çıkariyordu. Alnındaki kırışıklıklar, sivri burnu ve sivri cenesiyle korkulacak bir görüntüye sahipti. Siyaha çalan kırmızı vücudunun üzerinde paslanmış zırhinın sağ omuz tarafinda delinmiş kısımları görülebiliyordu. Elinde tuttuğu silah bu diyarlardan olmamalı. Daha once ne gordum ne de duydum. Ağzından çıkardığı kelimelere büyülü kelimeler olsa gerek kırmızı dumanlar çıkıyordu her konuşması duraksadiginda: bu guluşu sevimsiz suratında görüyordum. Sonradan anladım....

• ve patlattım bi osbir
  • Mercan dede geldi dediki olum sana yakısıyormu bu dedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonrada sonrada kaynağını bilmediğim bir yerden ses geldi ve dediki mevlam sormıyacak mı reis

• dondum sesin geldigi tarafa bir daha seslendim haci sormayacak mi ha sormayacak mi? derken basim donmeye basladi ani bir gum sesinin ardindan oysa ben sanmistim ki
  • Geberdim vurulmustum kurtulmam imkansizdi geberdim kimse artik beni diriltemezdi cunku gumus kursunla vurulmustum dirilmenin hic bir yolu bilmedigim bile yolu yoktu

• Megersem bir yolu daha varmis bagirdim Hesoyam diye ve sonra ..

• Ölüm kokusuyla aniden irkilerek uyandım, kötü bir kabustu. Yüzümü yıkamak için banyoya gittim ve ne göreyim?

• Göz çukurları görülebilen simsiyah dişlere sahip fakat dişlerinin arası açık saçları kirli-gri renkte dik dik düz, burnunun üstünde sağ tarafında badem büyüklüğünde ben bulunan, cildi o kadar kırışık ki düz hiçbir yer kalmamis, bir kolu diğerinden daha ince, bir ayağı diğerinden daha kısa ve cılız Kamburu vücudundan büyük sivri burunlu sivri çeneli, sağ tarafında koca bir delik bulunan, -muhtemelen önceden yakma girişimi bulunulmus- zebani katili çıktı ve bana dedi ki....

• Derken farklı bir yerde doğdum.Araba uzerime üzerime geliyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman Tanrım didim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.