Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
53
Favori
49.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONRADAN DEDİKİ BENİ BEGENNİRMİSİN DESEM<3<3
  • Saçmaladığımı geç olsada farkettim az önce beraber olduğum hurinin babası gelmişti sanırım hurinin kızlığı gitmişti :(
  • Aman tanrım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel sana hamburger yapayım dedi
  • baktım kız çok güzel dedim gel arkada yapalım
  • Malzemeleri yerleştirmeye başlarken bana şunu dedi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semender96 -- 28 Haziran 2014; 0:06:58 >
  • içine az biraz pinus,picea,abies nordmanniana ve bütün sequoiadendron giganteum'dan 1 er parça konulmuş üstüde fagus orientalis ile örtülmüş kupullu bir quercus rubra yap dedi
  • Ve ben yapmadım.
  • Ben yapmayınca çok sinirlendi ben yaparım dedi bende yapta görek dedim o da çökte yiyek dedi ben de dedim ne çabuk yaptın o da dedi ki vay sen bizi yavaşlar dan sandın herhalde dedi ve
  • Ağzıma kürekle vurdu ve sonra
  • Sonra annem beni uyandirdı yeni hikaye iki kule savasinda uruklar kapiyi patlatti ve lurtz(o savasta yoktu ama bisverin) karsima cikti ve kilicini salladi

• Gözlerimi açtığımda yataktaydım. Tanrım, korkudan bayılmışım. Bi hareketlenme hissettim, sanırım orgazm oluyordum. Aletime doğru bakınca bana bilocan yaptığını gördüm.

• Lan ne oluyor bana dedim.Adeta ruya icinde ruya sanki inception,bu boyle olmaz san ihtimal liposekşıın..

• kapı çaldı açtım ve 20 latin kız içeri doldu
  • Latinlere bakıyım derken bir baktım arkadan rus lar giriyor bende dedimki...
  • Sonra tum latinler gitti shakira geldi sonra tum ruslar gitti olya abramivic geldi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 28 Haziran 2014; 1:09:21 >
  • Çıkardım bıçağımı ve domanlanlara yaklaştım
  • aldım elime kılbacı vurdum, vurdum. Öyle vurdum ki vuruşumun şak sesi, boncuk boncuk yere düşen terlerim ile senkronize oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89A521F1-A -- 28 Haziran 2014; 1:12:49 >
  • Bir anda kendimi Britney Spears'ın Work Bitch klibinde buldum.

• O anda telefonum çaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaman46 -- 28 Haziran 2014; 1:16:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.