Şimdi Ara

Artık oyunculara 'yaşı küçük' de diyemiyoruz sanırım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç yıl önce bahanem buydu. Normal saatlerde insan gibi olmayan davranışların sebebini yaşa bağlıyordum. Ama geçen yıl bu civarlar birkaç kişinin numarasını alıp konuştuğumda sesi benden kalın çıkan 24-25 yaşında insanlarla karşılaşınca anladım ki sorun yaş falan değil. Cidden ülkenin özeti gibi bir kitlesi var oyunun. Birazdan atacağım ss'lerden de anlayabiliriz sanırım. Geçen de bu tarz bir konu açmıştım. Cidden bir insan bu hale gelebilmek için neler yaşamalı çok merak ediyorum. Nickleri saklamayacağım. Herhangi bir çekincem yok. Kötü oyuncu olduğumu kabul ediyorum. En azından insanım diyebiliyorum böylelerinin yanında. Ayrıca launcher bug'ı yüzünden report edemedim ne yazık ki arkadaşları.

Artık oyunculara "yaşı küçük" de diyemiyoruz sanırım.Artık oyunculara "yaşı küçük" de diyemiyoruz sanırım.

İlk ss. Garen'in 3 canı varken Teemo'ya q attığım ve kill bende kaldığı için sövmeye başladı. Tutuştur falan da atmamıştı Garen. Ayrıca oyun başı kırmızı yaratık bana vurmaya devam ettiği halde sadece yanımda bekleyip, ben "vuracak mısın?" dediğimde "tanklatma bana o..., kes o..." gibisinden laflar etti. Ayrıca Talon'a supp gelmişti. Fakat bizim mid arkadaşın gösterdiği heroyu banlayıp Talon'a instalock attı. Bazılarınız diyecek "oyun bu sustur geç" falan ama artık oyun olmaktan çıkıyor olaylar. Sokakta gezen, dolaşan, aynı otobüse bindiğimiz insanlar bunlar belki de. Ki bu oyun gecenin bu saatinde atıldı. Yaşı büyük ihtimal 20 civarlarında. Ben 21 yaşındayım. Oyunda bana yaşının 28 olduğunu söyleyen insanlarla konuştum telefonda. Sesinden, ortamdan inandım 28 yaşında olduğuna. Ama kurduğu cümleler cidden yaşıyla alakasızdı. Bilmiyorum artık. Her ülkede vardır elbet böyleleri. Fakat bizim ülkede bunların sayısı ve bu halin ilerlemiş olması bayağı arşa çıkmış durumda. Uzun oldu. Artık kusuruma bakmayın.

• O davranış biçiminin zaten yaşla bir ilgisi yok o insanın karakterinde bitiyor, o söven sayan birisi kişilik sorunları varsa 40 yaşında biriside çıkabilir yani çok normal. Oyun gibi sıradan sanal bir şeyde küfür gibi basit şeylerden tahrik olup sinirlenmemek lazım, küfür edenlere cevap vermemek (bir emoji dahi) yazmamak en güzel cevaptır sen oyununu oyna güzelce oyun sonu küfür ve hakaretten rapor et geç, tertemiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black milk

O davranış biçiminin zaten yaşla bir ilgisi yok o insanın karakterinde bitiyor, o söven sayan birisi kişilik sorunları varsa 40 yaşında biriside çıkabilir yani çok normal. Oyun gibi sıradan sanal bir şeyde küfür gibi basit şeylerden tahrik olup sinirlenmemek lazım, küfür edenlere cevap vermemek (bir emoji dahi) yazmamak en güzel cevaptır sen oyununu oyna güzelce oyun sonu küfür ve hakaretten rapor et geç, tertemiz.
    Normalde tilt olur, zoruma giderdi böyle sanaldan hakaret yemek ama ilk defa bu kadar sakin kaldım sanırım. Gelişme var bende xd
  • İnsanlarda cidden psikolojik rahatsızlık var. Bir kere sup bc oynuyorum. Kendi laneimizi aldık. Mid 0-5 gidiyordu. Mide yardıma gittim. Rakibe q e r atıp killi middeki adama bıraktım ama mal son vuruş yapmayı bile beceremedi. Ultimin pasifi ile kill bana kaldı. Adam çok ağır küfürler etmeye başladı. Susturdum. Nasıl bir hırssa oyundan sonra beni eklemiş. Bende ne dicek diye merak ettim kabul ettim. Bana “ kardeşim numaram ... bu. Ara s... seni. Ben istanbulun en büyük psikopatlarındanım.” yazmış. Numarayı ekledim, whatsapptan resmine baktım. 30-35 yaşlarında kır saçlı simsiyah sakallı bir adam yanında da kucağında bebek olan bir bayan (karısı ve çocuğu heralde) var. Fotodaki bebeğe böyle bir babası olduğu için cidden üzüldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde orman oynarim.Cok ciddi soyluyorum maçı yensekde yenilsekde kufursuz maç geçirmedim diyebilirim.Adam ölür minyonlar kuleye ölmesin diye minyonlari alirim ana baci kayar.Sürekli minyon ittirir etrafi totemlemez karsi ormancidan gang yer söver.Yardim ister kill bende kalinca söver.1 v 1 atar yenilir söver.Roama cıkar karsı ormanciyla karsi karsiya kalir ölür söver.1 v 1 savasirken yardima giderim ölür simdimi geliyon o....c.... der rakibi kesince söver.Gang giderim ilk kuleyi almak icin minyonlari ittirmesine yardim ederim söver.Karsi takim baron yapar calamazsam söver.

Gang icin dogru ani bekler calida pusarim xp mi caliyorsun diye söver.Ezilen lane daha cok feedlemesin diye yardim ederim.Diger lanedekiler o laneden baska lane yokmu diye söver.Karsi ormancidan hiç gang yemeden lanede geri düser söver.Bot ganglerim adamlari keseriz minyonlari ittirip ejder icin yardim pingi atarim söver...Kisacasi jung seçtigin icin söverler.Alişmak lazim bir yerden sonra.

• Çocuklar seni/beni örnek alıyor zaten.
    Bir çocuk böyle konuşuyorsa, bir yerlerde bunu yapan yetişkin birisi var demek oluyor.
    Çok küçükken multiplayer oyunlar oynadığımda birlikte oynadığım abileri/ablaları düşünüyorum, hepsi bana gayet iyi örnek oldular bence.
    Ne küçükken bu tarz hareketlerim oldu, ne de şimdi.

40 yaşında bir amcanın aramda hecarim vermedim diye deli gibi sövüp oyundan çıktığını bilirim
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Ben küfür etmiyorum dersem yalan olur. Gündelik hayatta en azından. Ama çıkıp da böyle düşüncesizce küfürler savurduğum çok az oldu sanırım. Örnek verdiğim insanlar arkadaş ortamında, şehir meydanında nasıl bir hal sergiliyorlar cidden merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mute all

turkce oynuyorsan sustur all

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuyla alakalı değil ama çözünürlüğünüz kaç acaba? 1366*768 mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomi01

Hocam konuyla alakalı değil ama çözünürlüğünüz kaç acaba? 1366*768 mi
    Evet laptop ekranı. Sorun mu var ekran görüntüsünde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Evet laptop ekranı. Sorun mu var ekran görüntüsünde?

Alıntıları Göster
    yok hocam çözünürlük düşük olunca haritada şampiyon portreleri büyük oluyor da ondan sordum. güzel bir şey aslında rakibi farketme açısından
  • Arkadaşlar benim bir önerim var bence artık böyle tür konuları "LoL'ün en gereksiz karşılaşmaları ve insanları" adı altında tek bir konuya topluyalım sürekli güncel kalsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.