Şimdi Ara

Artık Oyunlar Sarmıyor [Oyun Önerisi] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: razor03

Sleeping Dogs'u da DLC'lerle birlikte bitirdim arkadaşlar. Bilmiyorum sorun belki de bende. Pek çok oyun oynadım. Artık oynadıklarımdan daha güzel oyun olmadıkça beğenmiyorum heralde.

Edit: Oynamayı istediğim Prey ve NieR:Automata var. Bunlar nasıl var mı oynayan?

Hocam Portal ve Portal 2'yi oyna mutlaka. Özellikle Portal 2 hem hikayesi hem de oyunun kalitesiyle, zorluğuyla bana baya zevk verdi. 3-4 günümü aldı o oyunu bitirmek. Tabi ben kendimi biraz saf hissettim 2 saatlik süresi olan oyunu 3-4 gün bitirdim. Tabi 2 saat dediğim aralıksız, kusursuz oynayarak ölçülen en ekstrem süre. Her neyse Portal serisini mutlaka oynayın basit bir bulmaca oyunu değil, hikayesi Half Life dünyasında geçiyor ve epey kaliteli bir hikayesi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: razor03

Sleeping Dogs'u da DLC'lerle birlikte bitirdim arkadaşlar. Bilmiyorum sorun belki de bende. Pek çok oyun oynadım. Artık oynadıklarımdan daha güzel oyun olmadıkça beğenmiyorum heralde.

Edit: Oynamayı istediğim Prey ve NieR:Automata var. Bunlar nasıl var mı oynayan?

Prey güzel oyun,alın oynayın bence.Ayrıca farklı bir tarz olarak Dark Souls serisine de bir bakın.
  • crysis serisini öneririm, bütün oyunları güzeldir
  • Playerunknown's battlegrounds

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emülatörlerle eski oyunlar oyna.Seni anca o kurtarır

• O son zamanlarda oynadığın oyunlar sarmadıysa diyecek pek birşeyim yok.

Oyun oynamak zoorunda değilsin, belli ki oyun oynamaya isteğin kalmamış. bir süre oynama belki geri dönünce istersin.

Benim ne tanıdığım insanlar var eskiden deli gibi oynayan, şimdi iş hayatı, ev işleri, çocuk derken oyuna bakamaz olan.
    Ya da oynamayı sıkılıp bırakan. Bundan 1 sene önce sabah akşam PS4 oynayıp da şimdi aleti satan insan da tanıyorum.Yaşın kaç bilmiyorum ama demek ki oyunlar sarmıyor.
  • Bu durumlarda eğer oynanmamışsa ,1 doz portal 2 iyi geliyor.Üstune workshop dan sınırsız oynama süresi elde ediliyor custom bölümlerle.

• homefront: the revolution
  • m.p oyunlara yönelin s.p oyunların eskide kaldığını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.