Şimdi Ara

Artık oyunların tat vermemesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne biliyim, 2012-2017 arası çok güzel oyunlar vardı şimdi dön dolaş aynı oyunlar gibi geliyor bana. Zevk vermemeye başladı. Sizde nasıl durum? Bu benim tamamen şahsi yorumum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aynı durum bende de vardı bu aralar. Emulatorlere sarınca yok oldu diyebilirim. PS2 ve Gamecube deryasına dalmış durumdayım ve oyunlarda yepyeni bir sayfa açıldı diyebilirim. Eğer kontrolcün varsa net bak derim. Eğer sorun olursa PM at anlatırım ben.

• Eskiden her firma kendi oyununu , kendi tarzında yapardı, hepsi farklı hissettirirdi. Bugün ise sanki hepsi aynı tornadan çıkmış gibi .

Bunun nedeni ise Esg adı verilen Blackrock gibi büyük firmaların özel ucuz kredilerini vermek için firmalara DEI adı verilen genel halkta daha çok Woke adıyla tanınan ideolojinin dayatilmasini zorunlu tutması.

Bunun sonucunda tüm büyük firmalar sırf bu kredileri alabilmek adına piyasada mantar gibi türeyen aşırı sol ideolojiye inanan aktivistlwrin çalıştığı hikaye danışma şirketlerine başvurmak zorunda kalıyor.

Kısacası oynadığınız tüm oyunlar, duzi ve filmler artık bu tarz Sweet Baby inc gjbj sol tendansli aktjvistlerin elinden tek merkezde üretiliyor.

Dolayısıyla hepsi aynı hissettiriyor çünkü hepsi aynı kişilerce yapılıyor. Sırf Dei ve bu krediler için ayrıca firmalar sırf renkli , kadın ve escinsel olmqlqri disinda bjr yetenegi olmayan sol aktivistleri firmalarında istihdam ediyor.

Bir nevi nitelikli çalışanların yerini bu aşırı sol aktivist siyasi komiserler alıyor. Komünist rejimlerdeki siyasi komiserler gibi .

Think Before You Sleepyoutube
    Why Modern Video Games Are Getting Worse
    https://www.youtube.com/watch?si=wJl3kqIlV5LruOGF&v=BEE9OqJIlM0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Ekim 2024; 17:55:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Hocam ps2 de bir oyun vardı yanlış hatırlamıyorsam sarışın bir kadını kontrol ediyorduk yakın dövüş ve ateşli silahlar vardı modern zamanlarda geçiyordu oyunun en iyi mekaniği rakiplerin kemiklerini kırdığımız da xray gibi bir görüntü ile gösteriyordu bu oyunun adını hatırlayamıyorum sen biliyor musun

• erkinakkas E kullanıcısına yanıt

Death by Degrees hocam. Tekken'in yan oyunudur, Nina Williams başrol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 28 Ekim 2024; 23:35:49 >
    Bende eskilerdeyim şimdi, 2004-2013 arasını oynuyorum genelde. Yeniler sarmiyor belki oynarsak GTA VI yı oynarız, V i çok oynamıştım.

Valla bu oyun hocam helal valla yıllardır bu oyunun adını düşünüp duruyodum :D

• Hiç birini oynamaya hevesim yok öyle bekliyor :)

Artık oyunların tat vermemesi.
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    FC25 i oynanır en azından hocam ben eski oyunlarla takılıyorum bu ara emülatör ilaç gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.