Şimdi Ara

artık paralı olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: __PuNiSHeRR_

nedeen paralı olsunkı

sen biraz geriden gelion herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: magdeniz

ya baksana burayı bile çoluk çocuk basmış be millet laf yetiştirmeyin şu bebeciklere kızıyolar yoksa .....

kardes sn insanları küçümseyerek bi yere gelebileceğinimi sanıyosun... oyunun %80 ini blki küçükler oynuyo... asıl sn git srodan. biz büyükleri sroda istemiyoruz asıl. bütün 18 yaştan küçük olanlarında katılacağına eminim ...

(heh sizde şimdi bide burdan yakın)

• walla ha aga 5 k pls ciler oyunda e nefret ettiklerimdir ahh onları şikayet etmek gerek mesela ha aklıma geldi spartada türk gm varmı türkçe bilen o kadar çok derdim varki lütfen biraz araştırın yalvarırım(topicnası açılıyor)

SAYIN ÜSTLERİM BU ARALAR ÇOK MESAJ ATTIM AMA MAZUR GÖRÜN BURASI VAKİT GEÇİRME YERİM BAŞKA NADİR OLUYOR
  • olay bu anlattıklarınızda degil bence olay turkiyedeki int cafelerde.... ayrıca kucuk yaşta olupda aklı başında olan arkadaşlarda var genelleme yapmak iyi degil... heryer int cafe... oyunu görenler atlıo cafelerde 2 kişiyi gorunce .... oyuna başlıolar deniyolar hoşuna giden kasıo hoşuna gitmeyen kasmıo.... ama para olayına gelince premimum cıksa bile çoğu cafe satcak yani degişen bişi olmucak fazla.... paralı olması pek bişi degiştirmez bana gore... knight örneğin şimdi nerdeyse her cafe premimum satar oldu :/
  • bence oyunun paralı olmasını gerektıren bı durum yoq 20 yas ustu oynayan kisiler de cocuk ruhludur zaten adamlar silk ten para kazanıyor hem bız oyuna para nete para harclık kalmıcak okula bole bisi bence olmasın su ankı durum iyi bence sozumu sole bitirem oyunlar cocuklar ıcındır;D benım yasda 17 napak
  • bende 5 dk önce bunu düşünüyordum,bencede paralı olmalı en azından lag ve oyuna girme sorunu birazcık olsa azalır ve oyundaki kufurler vb. farkedilir ordanda kaybolur die düşünüyorum.
  • Bence oyuna girerken kod yerine zeka sorusu sorulmalı
  • o deilde oyunda dogum tarihi soruyo ya yaşı 15 in üstünde olanlar alınsa veya 18
  • aynen katılıyorum 15 üstü olması lazım
  • YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ... ben 26 yaşındayım ve bu oyunu oynuyorum 10-15 yaşlarında bir çocuğun da benim kadar oynamaya hakkı var ne az ne çok hepimizin şartları eşit! siz kendinizi ne tür bir ayrıcalıkta görerek yaş sınırı istiyorsunuz ki? hepimiz farklı olsakta bu tür toplu aktivitelerde hiç birimizin farkı olamaz şartlarımız eşittir.

eğerlag ya da dc problemine mantıklı önerileriniz olacaksa ve bu önerileriniz de silkroad tarafından duyulacaksa konu açılır.. onun harici çok yersiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyah_inci -- 25 Şubat 2007; 17:02:19 >
  • beyler ingilizcesi iii olan biri bunu g ayma×a yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

Bence oyuna girerken kod yerine zeka sorusu sorulmalı

evet olabilir ama server alr bi anda boşalabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

quote:

Orjinalden alıntı: legend86

Bence oyuna girerken kod yerine zeka sorusu sorulmalı

evet olabilir ama server alr bi anda boşalabilir

siz kendinizi çok zeki sanabilirsiniz ama bende o soruyu annem babama yaptıracak kadar zekiyim

• quote:

Orjinalden alıntı: siyah_inci

YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ... ben 26 yaşındayım ve bu oyunu oynuyorum 10-15 yaşlarında bir çocuğun da benim kadar oynamaya hakkı var ne az ne çok hepimizin şartları eşit! siz kendinizi ne tür bir ayrıcalıkta görerek yaş sınırı istiyorsunuz ki? hepimiz farklı olsakta bu tür toplu aktivitelerde hiç birimizin farkı olamaz şartlarımız eşittir.

eğerlag ya da dc problemine mantıklı önerileriniz olacaksa ve bu önerileriniz de silkroad tarafından duyulacaksa konu açılır.. onun harici çok yersiz...

abi sanada çok saol .hele şükür büyüklüğünü mantığıyla gösteren bi abimiz çıktı

• [b]15 yasında daha tanamadım uckagıt yalan cı kufur baz knıght oynuyodum bu cocuklar ıcın bıraktım

18 yas altı adamlar kufur cok sevıyor sırf onun ıcın onu bıraktım hıc terbıye almayan aadam cok

oyunun bokunu cıkaranda 18 yas altı 14 15 yasındaı cocuklardır 4 sene knıght oynadım bundan emınım

ama su an sılkroad
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyah_inci

YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ... ben 26 yaşındayım ve bu oyunu oynuyorum 10-15 yaşlarında bir çocuğun da benim kadar oynamaya hakkı var ne az ne çok hepimizin şartları eşit! siz kendinizi ne tür bir ayrıcalıkta görerek yaş sınırı istiyorsunuz ki? hepimiz farklı olsakta bu tür toplu aktivitelerde hiç birimizin farkı olamaz şartlarımız eşittir.

Duygularıma tercüman oldun saol snn gibi çıkmadı bi tane delikanlı

• valentine9
    ne alakası war yaşla oyunda 18+ serefsizde dolu adam adam olmadıktan sonra

bigsoloda bana pm atmıs sende babanın kredı kartını kullan yada oynama dıe sankı oyun paralıda bedava olsun dıe mesaj yazıoz
  • memory sen nedersen haklısın pirim yaptım bi yanlıs affet

heheheh
  • bence de bu oyunda da ko gibi premium gelmeli artık !!

hem oyuna her ay o kadar para veriyoz hem de canı sıkıldıgı için 2 -3 günlük oynayanlarla eşit haklara sahip oluyoruz

bu mudur adalet ?
  • beyler oyun boyle adamlar boyle yapmıs zorla kımseyide tutmuyorlar memnun deilsen bırak kardesım o kadr kas kas sonra da gel buraya naz yap bırakcaksanız bırakın premiumlu oyuna gecin adamlar bole yapıor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.