ehehe ewt bana da oldu trade yapıyodum para kasadaydı mal alınca 400 gold kalmıştı yanımda
guildde birlikte trade yaptıgımız birindden aldım
oyunun paralı olması bizim için çok iyi olur
bazı kişiler bu oyuna para verilmeyeceğini düşünüyor..
bence oyun paralı olursa bu tür düşüncelere sahip olan şahıslardan da kurtuluruz..
ama yine de ilk dört server :
babel troy aege xian
bu dördü paralı olursa çok ii olur
saçma ne paralııs asıl oyunu genişletsinler
ya bu konu hala kapanmadımı .... mod uyumaa yaaa . uzadı gitti........ kapat şunuda artık rahat edelim
ya tutturmuşsunuz 10-14 yaş aralığı oyunda şöyle böyle oyunda öyle küçükler var size ahlak dersi verir
Bi insan 7 sinde neyse 70indede odur siz 18 yaşını geçtiniz diye çok mu akıllandınız?Çok mu ahlaklı dürüst oynadınız??
Yeter artık ya burda hala bunun kavgasını yapıyoruz Joymax premium getirirse getirir getirmesse getirmez olay bu kadar basit
ya kardeşim burda bahsedilen olay nedir internet cafeden giren çoluk çocuğun engellenmesini istiyorum ona bakarsan bende benden 5k dilenilmesini ana sayfada globalden küfürler edilmesini istemiyorum kardeşim varmı bi diceniz bu oyunu adabıyla oynamasını bilmeyen bırakığ gitsin ne bu biz oyunmu oynucaz küfürmü dinlicez 5k isteyene lafmı yetiştiricez kardeşim bu oyunu doğru düzgün oynayan adamlar zaten para olduğunda tickıtını alır benim dediğim internet kafedeki 8 9 10 yaşındaki çocukların oynamaması tamam oynasınlar adam gibi oynucaklarsa bıktık ya ne bu globalden ana avrat düz gitmeler kaç yaşındaki adamlar bunlar ben paralı olsun istiyorum ko cularda geldi zaten oyun hepten pattı içine ..... ler ko cular saolsun ko da premium çıkınca oyun hepten zivanadan çıktı ben paralı olsun taraftarıyım tamam yaş sınırı konulmasın paralı olursa birazdaha rahatlarız lag olmaz kolayca gireriz oyuna ben bunu bilir bunu söylerim küfür görmemek benimde hakkım ona bakarsan hiç kusura bakmayın bu küfür edenlerin alayı küçük çocuklar ağız ağız değilki lağım çukuru anlamını bilmedikleri küfürleri edip duruyorlar sonuçta oyun bu ya bu kadar küfür edip günaha girmenin onca insanı rahatsız etmenin anlamı nedir kardeşim paralı olursa bu oyunun kalitesi artar benim fikrim bu arkadaş adam gibi oynayan verir parasını oynar bu oyunu ben hayatta bırakmam bu oyunu veirrim rahat rahat oynarım bak bakim bir kere genelde ben küfür etmişmiyim adam gibi oynuyorum çünkü stall açmışım glavie satıyorum adam geldi işte şukadar olmazmı dedim kusura bakma zaten ucuz dedim fiyat biraz süre geçti bğere yazıyormuş adam bana yarım sayfa küfür yazdı inndirim yapmadığım için anamı soyumu sopumu saydı sövdü ben bu küfürleri işitmek zorundamıyım paralı olsun bu tür adamlarda ..... gider paralı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: _OzKhaN_
Arkadaşlar bencillik etmeyelim tamam haklısınız haksızsınız demiyorum ben 16 yaşındayım ve premium olursa ben bu oyuna giremem!!! Tamam 5kcıları vs bende sevmiyorum ama premium gelirse arada benim gibiler kaynar gider...Zaten okuldan vs den zamanımızın büyük kısmı gidio oyuna az vakit kalıyo eee bi de premium gelirse KOcular gibi 2 saat girmeye mi uğraşalım!!!
Joymax daha akıllıca adilce bi çözüm bulsun!!! (Tabi uğraşırlarsa)
Üstelik oyun bu tabi oynayan küçükler olacak çocuk sizden 5k istio dielim vermesseniz olur biter kardeşim!! ------------------------------PREMİUMA KARŞIYIM DAHA ETKİLİ Bİ YÖNTEM BULUNABİLİR--------- MESELA : KO yu daha iyi tanıtmak ona gitsinler orda oynasınlar biz rahatlayalım
Katılıyorum
ya saçma sapan konuşuyorsunuzz 22 yaşındayım oynarım oynamam evet oyun coluk cocuk dolu ama sizler adam akıllı oynayın gerisi yalan 5 k cılar yok köpek alıcam 1 m modası hala geçmedi yeni event gelmesin artık dua ediyorum
ben elimden geldiğince yardım ediyorum arkadaşlarım da var 13 yaşında ama adam akıllı oyun oynuyorlar salak salak yazı yazanlara cevap vermiyorum benim canımı sıkan adam yabancı diye adama direk ks ve küfür edilmesi...
millet gercekciyim turklerden başka ks yapan yok gıcıklık yapmazsanız dikkat edin biz kendimiz oyunu bok ediyoruzz
+1
quote:
Orjinalden alıntı: sir_hunter
cok kalabalık oldu oyun en azından bi yaş ortalamazı biraz daha yükselmeli tabi buda paralı olmazıyla olur en azından yaş ortalaması yükseir yalanmı?
quote:
Orjinalden alıntı: ThE_DoCToR
+1
quote:
Orjinalden alıntı: sir_hunter
cok kalabalık oldu oyun en azından bi yaş ortalamazı biraz daha yükselmeli tabi buda paralı olmazıyla olur en azından yaş ortalaması yükseir yalanmı?
+2
bakın beyler siz yaş ortalaması die bişi solio olablrsiniz ama ben şu anda 13 yaşındayın ama bu oyunu oynamaya herkesin hakkı war sonuçta bence ayrıca sadece para isteyenler küçükler mi sanıosun admın biri benden para istedi adma 20k werdim borç adm bana karşılık 1 hafta sonra 500k verdi. nerelisin die sorunca bizim hemşeri çıktı tanıştık adm 48 yaşında... sonuçta sadece para isteyenler küçükler diildir.
nedemek paralı olack bikaç kişi istiyo diye sonuçta bu oyunu çoğu insan oynuyo 10 yaş var 30 var 50 60 vardır düşünün bi koskoca dünya okadar ülke var herkes zorundamı para vermek ayrıca oyunun + özelliği bu parasız, zevkli, grafikleri iyi silkroadu knighttan ayıran bu wow gibi olmasn bence bu oyn
vala topici komple okuyamadım ama söle bisi sölim benim dusuncem paralı yapamazlar cunku paralı yaparlarsa wow adlı oyudna paralı ve cok daha guzel millet hep o oyuna akar ozaman
ya konuyu açan insan bi düsünseydi böle tartısmalar olmazdı 17 yasımdayım we oynuorum noldu yani 17 yasımda oldugum için bu oyunu oynamamam mı gerekiyor herkez özgür diledigi oyunu oynar büyükler emek gösterioda bizler göstermiyormuyuz oyunu bizlerin oynamasını istemeyen warsa çeker gider nasıl olsa ( Büyük) herkeze bol sosunlu oyunlar
quote:
Orjinalden alıntı: ReDSea_SulTanS
beyler tamam biz 18- grubu olarak baktımki size baya bi laf sokmuşuz ... artık herkezin insan olduğunu görün ve bırakın yazmayı.
(siz ananızın karnından 18+ olarakmı çıktınız)
evet çok haklısın tabi bizim abi dediklerimizin zamanında böyle oyunlar yoktu tadını anca çıkarabiliyorlar çocukluklarını yaşayamadılar mı ney?Bilmem ki artık insana hakaret derecesine kadar getiriyorsunuz valla
Oyunda Ksro daki gibi bir uygulama olabilir bence serverları 18+ ve 18- bakımından ayırabilirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme