Şimdi Ara

Artık Port Yönlendirmesini VE CGNAT Dert Etmeyin. (ÜCRETSİZ) GUVENLI DNS Hizmeti Eklendi| 25/10/201 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
9.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sistede otamatik dns hizmeti var. isterseniz (adresi şuan veremiyorum SQL sıfırlayacağım).ahmetozer.org üzerinden domain alacaksınız. aldığınız bu domain sonunda sistem size bir anahtar dosyası oluşturuyor. oluşturalan bu anahtar dosyasını programın kurulum dosyasına attığınız zaman yazdığım api ile yerel ağ üzerindeki ip adresiniz domain ile eşleşiyor.
    örnek aldığınız domain plusnettr.inet.ahmetozer.org olabilir. siz bu domaini kullanmak istemezseniz kendi domaininiz üzerinden cname yönlendirmesi yapabilirsiniz.
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    ressi1 kullanıcısına yanıt
    @NITRO @plusnettr @ressi1
    Sistem şuanda hazır gibi . Ben denediğimde bir sorun çıkmadı şuanda.
  • Ufak tasarım değişikleri yapıldı.

Artık Port Yönlendirmesini VE CGNAT Dert Etmeyin. (ÜCRETSİZ)  GUVENLI DNS Hizmeti Eklendi| 25/10/201
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık en kısa sürede deneyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Flood gibi olacak ama denedim

Kendi IP adresimiz ile internete bağlanmaya devam ediyoruz. Yani herhangi bir VPN görevi görmüyor sadece diğer kişiler bize bağlansın diye 10lu bir lokal IP adresi atıyor.

Uygulama tüm istemcilerin ve sunucuların kurması gerekiyor diye düşünüyorum yani siz oyun sunucusu kurunca size bağlananlar da kuracak ki lokal 10lu da buluşalım.

Sağlıklı ping süreleri ideal sunuculuk yapan makine 12-13 ms

Ufak bir bug vereyim key dosyasını indirmek için Internet Explorer kullanmak durumda kaldım Firefox da indirme linki çalışmıyor.

Başarılar. Teşekkürler.

10.2.X.X aralığını verdim. Konum olarak bursa DGN seçtim . Türktelekom ile direk bağlantıları var. izmir spd de olabilirdi fakat her lokasyondan iyi erişim sürelerine sahip değiller.
    şuanda iki kişi oyun oynamaya kalksa 40 ms ile oyun oynayabilicekler. (TT nin altyapısı bundan birkaç ay önce 13 ms erişim süresi veriyordu)

Bu hizmetin yanında DNS hizmeti de verebilirim. Direk benim yerel ağ üzerinden dns bağlantısı. yurtdışındaki ROOT sunucular ile tunnel mekanizması ile güvenli bağlantı ve yalıtılmış bir sistem kurabilirim. şuanda evde böyle bir sistem kullanıyorum hatta evdeki sistemin ip sini yazarak da erişime açabilirim :D

clientler de programı yüklemek zorundalar. ağa katılıyorlar sonuçta.

Belki ileride paralı olarak belli port aralıklarını yönlendirme yapabilirim.

ipv6 bağlantısıda eklenebilir.

firefox için inceleme yaparım . Basit bir html sorunudur.

firefox sornunu halletim.

Artık Port Yönlendirmesini VE CGNAT Dert Etmeyin. (ÜCRETSİZ)  GUVENLI DNS Hizmeti Eklendi| 25/10/201
    Firefox sorununun çözüldüğüne sevindim. ipv6 hizmeti mümkünse verilebilir mi? VPN bağlantısı gibi doğrudan v4 adresinizi kullanmalarını istemeyiz ama ipv6 tunel hizmeti alınabilirse güzel olur.

RPi için bekliyorum.

akşam gelince rpi versiyonuna başlarım :D hem rpi uzaktan erişmenin kolay yolu aslında :)
    Ben şu şekilde ulaşıyorum. Onion yönlendirici kurulu RPi de bir Hidden Service açıp SSH portunu yönlendirdim. Telefonda doğrudan Onion yönlendirici üzerinden trafik sağlayan VPN e bağlanıp ardından SSH a bağlanıyorum RPi nin SSH tunnel ile de kurunca doğrudan kendi evimin IP adresi ile nete bağlanabiliyorum. Bu durumda yerel tüm adreslere modem dahil erişim var.

ben direk kendi ağ servislerimi kullanıyorum . Evdeki cihazların her biri ipv6 çıkışı var ipv4 olarak da yönlendirmeye sahipler. Düşük gecikme ile iletişim kuruyorum genelde.
    Lazım olursa diye web arayüzleri de hazırda bekliyor. Evdeki lambaları da yazdığım http api ile kullanıyorum :D
    yarın entegreyi yapmaya çalışırım.
  • Güzel fakat geliştirilmesi gerekir ayrıca bu tarz statik ip olarakta hizmet verilebilir zira vpn hizmeti bile verilebilir.

Bir sunucu kiralayıp hizmet vermek güzel olurdu

Zaten bu şekilde openvpn kullanıyor domain isimine ping atınca görmüyor fakat 10.2.0.3 ping atınca 1 ms sabit ilerliyor.

Forumda hem donanım hemde yazılım bilenleri görünce mutlu oluyorum forum donanımhaber değil ygs lys teog öğrenci platformu
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    statik ip hizmeti verilebilir derken kullanıcı tarafında yerel statik ip mi yoksa direk internet üzerindeki bir ip kullanıcı yönlenmiş halde mi ? ikisi de yapılır fakat kar 0 :D
    Domain aktif ettiysen ki aktif etmişsin olarak gözüküyor o domain artık sana yönlenmiş vaziyette.

(ipv6 adresinin gelme sebebi nat64 dns sunucumdan :D )

Gelişmesini istediğiniz ne varsa yazabilirsiniz. ben sistemi oldukça basit olmasını istedim. oyun sunucusu kuracak arkadaşların zorlanmaması adına :D

sunucuya ping atmak isterseniz 10.2.0.1 adresini kullanabilirsiniz. ip adresinizi intranet ağına bağlı ikenhttp://uinet.ahmetozer.org üzerinden görebilirsiniz.

• radvd (ipv6) kuracağım birazdan windows ağ olarak algılayabilir bilginize.
    Kar 0 ama hani 3-5 kişi işini görür diye söyledim bizim bakanlarımız engelleme konusunda üstüne düşen görevlerini yapıyorlar yakında kültür bakanı engellerse bunun için dedim yoksa bedava dağıtacak değilim aramızda kullanırdık hocam

zaten ipv6 sıkıntılı daha ipv4'den çıkamadık avrupa geride biz ilerdeyiz tabikide

Oyun sunucusu derken sadece hamachi gibi aramızda oynayabiliriz başkada icraatı yok bence vpn olayı daha iyi olur
    sunucu trafiği sınırsız olsa :D
    denemelik ipv6 yapayım dene bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 26 Haziran 2017; 3:41:41 >
    Pek işe yaramadı hocam ancak ip'ye ping atabiliyorum.

Düzeldi hocam artık bilgisayarlara erişebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 26 Haziran 2017; 4:5:38 >
    ses soluk yok :D ?
    Hocam Vpn tarzı ancak Türkcell'e 50 ping alıyorum bu normal değil ayrıca ipv6
    ipv6 mı birdaha bak :D bu arada kapatıcam ipv6 ve ipv4 vpn ni Türkcell de o ping normal. Bursa DGN tt üzerinden bağlantısı .
    İPV6 çıkışın ingiltereden kapatmadan yt da bak isterse 8k video filen dene bak bakalım açılıyor mu ?

4:35 de kapatırım vpn hizmetini eski proje haline devam eder.

speedtest yapmanın anlamıda yok bu arada :D sen normal dene. speedtest de ping yüksek çıkar. hem benim server ile radore arası ping hemde senin pc ile benim sv arasındaki bağlantının toplam erişim süresi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 26 Haziran 2017; 4:29:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.