Şimdi Ara

Artık Port Yönlendirmesini VE CGNAT Dert Etmeyin. (ÜCRETSİZ) GUVENLI DNS Hizmeti Eklendi| 25/10/201 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
9.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet 32 bit
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    64 e göre tasarlı sistem :(
  • Bunda bile şansım yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı bir paylaşım. Sağolun.
  • https://ngrok.com sitesinden esinlenmissin sanirim dostum

win, linux, mac, raspi destegide var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 29 Temmuz 2017; 8:25:39 >
  • 32 bite port etme imkanı varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 29 Temmuz 2017; 13:35:13 >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Bu sadece tcp yönlendirmesi yapiyor. Benim sistemimde direk olarak kablo ile baglıymıs gibi herşeyi yapabilirsiniz. Ayrıca o sistemde statik işlem yapılamıyor. Bu sistemde domain anahtarı nızı aldıktan sonra o size ayit ve bu ucretsiz. Sistemin unix tabanlı yada esinlenmiş olanların hemen hepsinde ve windows x64 desteği de bulunmaktadır.

• emo5313 kullanıcısına yanıt
    Olabilir fakat değermi bilmem

• dostum sana tavsiyem duzgun bir domain al. biri illegal bir islem yaparsa direk seni enseler polisler

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Yerel ağ içinde verilen ip adreslerinin gerçekte hangi ip adresine ait olduğuna dair log bulunuyor.
  • Selam. Programın işleyişi ve içeriği / (kaynak kodu varsa) hakkında bilgilendirme yapabilir misin?

Ahmet Özer siz misiniz bu arada?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Benim .
    Program benim sunucum ile sizin bilgisayarınız arasında tünel kurarak çalışıyor.
    Bilgisayarınıza bir yerel ip adresi atıyor. Atama işlemi yaptıktan sonra sistemin dns sunucusuna size ayit olan domain ile ip adresi birbirine bağlanıyor.
    şuanda ağ içinde kuracağınız sunucuya dışarıdan erişim bulunmuyor. Erişmek isteyen de programı kurması gerekmekte.
    Şuan için sisteme dışarıdan programsız erişim için bir otomatik sistem yok . yerel ağınızda bir websitesi (Wordpress, Transmission veya deluge web istemcileri) barındıracaksanız yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Benim .
    Program benim sunucum ile sizin bilgisayarınız arasında tünel kurarak çalışıyor.
    Bilgisayarınıza bir yerel ip adresi atıyor. Atama işlemi yaptıktan sonra sistemin dns sunucusuna size ayit olan domain ile ip adresi birbirine bağlanıyor.
    şuanda ağ içinde kuracağınız sunucuya dışarıdan erişim bulunmuyor. Erişmek isteyen de programı kurması gerekmekte.
    Şuan için sisteme dışarıdan programsız erişim için bir otomatik sistem yok . yerel ağınızda bir websitesi (Wordpress, Transmission veya deluge web istemcileri) barındıracaksanız yardımcı olabilirim.

Anladım. Sağolun. DynDns, No-IP gibi servisler vardı. Halen kullanılabiliyor mu emin değilim. Mantık o servisler gib mi işliyor sizde de?

o servisler sadece size verdiği domaini ip adresiniz ile eşliyor .
    Örnek siz no-ip den onur.dyn.org adresini aldınız.
    sizin ip adresiniz 85.67.89.48
    tarayıcınıza onur.dyn.org yazdığınızda normal olarak 85.67.89.48 ip adresine bağlanırsınız.
    bunun için modeminizden port yönlendirmesi yapmanız gerekir. CGN olan durumda ise mondeminizde nat arkasında olduğundan port yönlendirmesi yapamazsınız.

Benim sistemimde ise sunucum ile sizin bilgisayarınız arasında bir ağ katmanı oluşturuluyor. port yönlendirmesine yada cgnat bakmaksızın sistem ağ katmanı ile bağlantıyı sağlıyor.

aklımda birkaç fikir var bu konuda siz diyince şuanda onun için uğraşmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

o servisler sadece size verdiği domaini ip adresiniz ile eşliyor .
    Örnek siz no-ip den onur.dyn.org adresini aldınız.
    sizin ip adresiniz 85.67.89.48
    tarayıcınıza onur.dyn.org yazdığınızda normal olarak 85.67.89.48 ip adresine bağlanırsınız.
    bunun için modeminizden port yönlendirmesi yapmanız gerekir. CGN olan durumda ise mondeminizde nat arkasında olduğundan port yönlendirmesi yapamazsınız.

Benim sistemimde ise sunucum ile sizin bilgisayarınız arasında bir ağ katmanı oluşturuluyor. port yönlendirmesine yada cgnat bakmaksızın sistem ağ katmanı ile bağlantıyı sağlıyor.

aklımda birkaç fikir var bu konuda siz diyince şuanda onun için uğraşmaya başladım.

Anladım kardeşim, açıklamaların için teşekkür ederim, başarılarının devamını dilerim.

EDIT: Bir de şunu buldum:
    https://ngrok.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Ekim 2017; 15:54:37 >

ngrok da sadece 1 adet port yönlendiriliyor. programı her açıp kapattığınızda size verilen domain değişiyor.
    Daha fazla özellik isterseniz para ödemeniz gerekiyor ngrok da.
    İnet de ise ağa katılan sunucu bilgisayar (diyelim ki sizin bilgisayarınızda minecraft sunucusu var) ile diğer katılanlar arasında ethernet kablosu bağlıymış gibi hizmet veriyor.
    ngrok sitemine dışarıdan bir erişim gerekmiyor . Benim sistemimde ise !şuan! için gerekli.
  • Son yorum kim yazdıysa bildirimi geldi ama sitede gözükmüyor

• Artık çalışmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.