Bende z5500 ve harici creative x-fi surround 5.1 var. İyi bir ses sistemi olarak aldım. Girmediğim forum kalmadı. Kafam allak bullak oldu. Sistemi bir türlü stabil hale getiremiyorum. Dts ses alamıyorum. Ekranda dts veya thx göremiyorum. Ses kalitesi iyi değil. Yaptığım işlemler, z5500 ü yerleştirdim harici ses kartını taktım ve bilgisyara bağlayıp creative cd si ile yükledim. Benim creative ekranında ne dolby yazısı ne dts bi şey yok, birde opsiyonlar az. Bazılarında 9 ikon var, bende 5. Ne varsa baktım daniel k, you pax vs . bu işlerde iyi değilim ama kaliteli bir ses almak istiyorum , genelde film izliyorum divx. müzikte ara sıra. sistem. Ben bu sistemi tak çalıştır kendi ayarlarını kendi yapar mantığıyla aldım. Öyle değilmiş, bazı extra ayarlar ve yüklemeler istiyor.
windows vista 32 bit,
Bana en basit biçimde kurulumu, ayarları ve nereden ne yüklemem gerektiğini birileri yazabilirmi? yoksa bu sistemi yakacağım. ACİL
Teşekkürler.
yokmu bilen, allah allah
bi yol gösterin pls
dts/dolby yazısı görmek için dvd sürücüden film izlemeniz lazım. sıkıştırılmış dosya üzerinden çokkanallı ses alamazsınız. Ayrıca dvd sürücü (sanal dvd de olabilir) üzerinden film izlerken anakartınızda spdif out çıkışı varsa o yazıları görmek ve orijinal film seslerini kayıpsız duymak için ses kartına ihtiyacınız yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme