Şimdi Ara

artık Silkroad=para Tuzağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynamayan arkadaşlara diğer oyunlarda başarılar dilerim
    herksein zevki parası kendine madem silkroad para tuzağı olarak görüyorsun bırakabilirsin bura öle böle demenin anlamı yok bu tür oyunlar kimse gelsin oynasın diye yapılmıyor her şirket gibi amaç maddi çıkar sağlamaktır ; sen zevk al gününü gün et diye bir oyuna kimse yıllarını vermez her yerde aynı yazı yok para tuzağı yok bilmemne kardeşim madem öle oynama bu kadar basit

ben her ay 600 silk alıyorum sigaram yok içkim yok kahveye gitme alışkanlığım yok bunlardan en az biri olsaydı bu oyuna harcayacağım oyunun 3 katını para olarak vermek zorunda kalırdım hemde sağlığımdan olurdum şimdi diyorumki iyiki varsın SİLKROAD..
  • 3 yıldır bu forumdayım gerek knight bölümü olsun gerek silkroad online bölümü olsun bu tarz konular periyodik olarak açılır. Genellikle konuyu açan ve oyunu bırakın diyenleri bir kaç ay sonra max levele ulaşmış görürüz her ne hikmetse..

Kimse bu tarz oyunları babasının hayrı için yapmıyor. Adamlar elbette para kazanacaklar verdikleri emeğin karşılığını alacaklar. Joymax'a bitti diyen adamın ben aklına şaşarım açn bir Knight online bölümünü bitmiş oyun görün bu kadar rezilliğe rağmen oyun hala ayakta nasıl kalıyor okuyun öğrenin derim. 100 defa söyledim bir kez daha söylüyorum joymax gold satışlarından para almıyor çünkü adamlar isteseler databaseden saniyede 1 bil gold yaparlar.

Joymax ve goldbot firmaları arasında bir çıkar ilişkisi var.

Gold bot firmaları kastıkları goldları satarak ceplerini dolduruyor.
    Joymax ise serverler dolu olduğu için premıum satarak paa kazanıyor. Peki golbbotlar olmasa oyun farklı mı olacak ? Tabiki HAYIR. Bu sefer oyuna bebeler doluşacak, millet 5 tane stall charı açacak oyun yine dolu olacak. Şimdi burada eleştiren zihniyetin her biri oyuna en az 3 char sokuyordur bu tarz zihniyetin joymax'ı eleştirmeye kesinlikle hakkının olmadığını düşünüyorum. Şuan ki durumda Joymax doğru olanı yapıyor. Server kapasitelerinin düşürülüp, oyuna sabit ücret olayının geldiği gün joymax Blizzard'a rakip olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

3 yıldır bu forumdayım gerek knight bölümü olsun gerek silkroad online bölümü olsun bu tarz konular periyodik olarak açılır. Genellikle konuyu açan ve oyunu bırakın diyenleri bir kaç ay sonra max levele ulaşmış görürüz her ne hikmetse..

Kimse bu tarz oyunları babasının hayrı için yapmıyor. Adamlar elbette para kazanacaklar verdikleri emeğin karşılığını alacaklar. Joymax'a bitti diyen adamın ben aklına şaşarım açn bir Knight online bölümünü bitmiş oyun görün bu kadar rezilliğe rağmen oyun hala ayakta nasıl kalıyor okuyun öğrenin derim. 100 defa söyledim bir kez daha söylüyorum joymax gold satışlarından para almıyor çünkü adamlar isteseler databaseden saniyede 1 bil gold yaparlar.

****ot firmaları kastıkları goldları satarak ceplerini dolduruyor.
    Joymax ise serverler dolu olduğu için premıum satarak paa kazanıyor. Peki golbbotlar olmasa oyun farklı mı olacak ? Tabiki HAYIR. Bu sefer oyuna bebeler doluşacak, millet 5 tane stall charı açacak oyun yine dolu olacak. Şimdi burada eleştiren zihniyetin her biri oyuna en az 3 char sokuyordur bu tarz zihniyetin joymax'ı eleştirmeye kesinlikle hakkının olmadığını düşünüyorum. Şuan ki durumda Joymax doğru olanı yapıyor. Server kapasitelerinin düşürülüp, oyuna sabit ücret olayının geldiği gün joymax Blizzard'a rakip olur diye düşünüyorum.

Dünden bu yana bunu anlatmaya calısıyorum. Ama işte herkez aklını mantıgını aynı kullanamıyor. Bundan daha acık ve net bu konu izah edilemez. Hala joymaxın para Tuzağı oldugunu düşünen varsa gitsin beleşini bulsun oynasın. piyasa privet server kaynıyo...

• YA hala gbot diyorsunuz
    gbot firmaları bile bıktı, gold satılmıyor eskisi gibi oyuna rağbet kalmadı
    joymax serverları kendi dolduruyor
    buda kanıtı
    daggerdan gbot mu olur :D

http://www.youtube.com/watch?v=MQ_8UxVzjpk
  • ben yeni başladım oyuna bu helios açıldığı zaman bir girdim oyuna sonra çıkınca bir daha giremedim gold premium falan yok bir daha giremezmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IR0N

ben yeni başladım oyuna bu helios açıldığı zaman bir girdim oyuna sonra çıkınca bir daha giremedim gold premium falan yok bir daha giremezmiyim?

Elbette girebilirsiniz fakat biraz beklemeniz gerekecek. Helios'un kapasitesi düşük ve yeni server olduğu için oyuna girmeniz biraz uzun sürebilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 27 Ağustos 2009; 13:00:03 >
  • adamlar bu işten para kazanmak zorunda..Tamam bizde kızıyoruz goldbotlara ama şöyle mantıklı düşündüğümüz zaman bu adamların para kazanması için insanların silk alması gerekiyor.Ve oyuna giremeyenler pre alarak joymaxa para kazandırıyor..Ayrıca ben oyunu 3 senedir oynuyorum.Yaklaşık 1 yıl oynamadım fakat sonra yine döndüm oyuna..Böyle yapan birçok arkadaşım var oyunda.Silkroad değişik bir duygu tarif edilmesi güç..Kriz gibi zaman zaman silkroad krizi tutuyor.Ama şu da bir gerçek sikroaddan eski tadı alıyormusun derseniz?KESİNLİKLE HAYIR...
    Eski job warlar,eski pvpler kalmadı..Varsa yoksa unik..Oyunun ilk zamanlardaki tadı bozuldu.Ama hala oynuyorum işte..
  • Joymaxın İşi Bu Para Harcamamak İstiyorsanız Para Vermeden Oynayın.2 Gün Sonra Oyunu Bırakırsınız.
  • vlla herkes dogru dusunuo ama yanı bnm gıbı olcan aylım 20 tl gecmes arkadasım var premıum m cekıo bn oynuom bıraz da cakal olcn :D Tabi 24 saat chardayıs o ayrı
  • quote:

3 yıldır bu forumdayım gerek knight bölümü olsun gerek silkroad online bölümü olsun bu tarz konular periyodik olarak açılır. Genellikle konuyu açan ve oyunu bırakın diyenleri bir kaç ay sonra max levele ulaşmış görürüz her ne hikmetse..

Serverın %95'i BOTT olan başka bir oyun daha söyle o zaman joymaxın doğru yaptığını kabul edicem,
    ayrıca TEK pc'den onlarca char açılabiliyor hiç bi oyun bu kadar başı boş olamazzz

• quote:

Orijinalden alıntı: engse

quote:

Serverın %95'i BOTT olan başka bir oyun daha söyle o zaman joymaxın doğru yaptığını kabul edicem,
    ayrıca TEK pc'den onlarca char açılabiliyor hiç bi oyun bu kadar başı boş olamazzz

Redsea serverında 3000'den fazla 90+ oyuncu var. Bu benim oynamam için yeterli bir sebep

• kaçta kaçı 24 saat afk onu da sen söyle o zaman
  • Bunu anlamana sevindim.Artık bu oyunu bırakıp silk fiyatları ne zaman ucuzlarsa o zaman oyuna döneceğiz. . Bu oyunu Türkler bıraksa yeter zaten
  • Türkler bıraksa JM yöneticileri naptık bi deyip intihar ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Türkler bıraksa JM yöneticileri naptık bi deyip intihar ederler

Hara-Kiri
    Türkler bırakırsa... Hayal etmek bile zor. Türk milleti olarak oyundaki her birey potansiyel bir kazanç joymaxa. G-botlardan daha kalabayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTSuYa -- 28 Ağustos 2009; 2:55:14 >
  • Bu yüzden iSroyu Türklerin bırakmasını istiyoruz.Fun açacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

Joymax bazılarına gelir kaynagıda oldu şimdi Allah var yalan söylemeyek...

her serverdan herhalde TR de 5-10 aile geciniordur.

Ya dalga bi yana kardeşim, Her oyuncu charını yarın satacakmış gibi kasıyor resmen yahu,

Serverlarda cok az adam var artık gercekten eglencesi icin oynayan, Bunu nasıl mı anladım? Sadece etrafınızda gezenlerin Köpeklerine bakın Alayı ''NoName'' SEbep ? E abi ben charı satabilirim...

Arkadaşlar Kaçınız belkide ''lan sıkılırsam satarım charı falan...'' ??? işte burası çok önemli... Tabi anlayana...

+1 kaRDEŞİM Sana Katiliyorum Ben ÇArimi Asla SAtmak İçin SAtmam Bİr Çari 4 yıl Oynadım NO-bot No-İllegal Program HEmde Glaver VE harcadım silk 850 silk SOnra Baktımki Glaver Poff 61 ÇAra Karşilik 50 lv Çar ALdım Nerde BNm Harcadım ZAman Nerde HArçadım Para Şuan O Çarda Yok SOyuldu Şimdi İlhan ABiden 60 m ALdım Kasıyorum Ne kadar Gİremesemde

• Birşey daha dikkatimi çekti.. Legend4 roc uptadesinden sonra yaratık spawn ları azaldı sankii spotlarda çok az miktarda yaratık var... karakterler dolaşıor 2 saat acaba buda mı kasti yapılan bişey?
  • Yeni Komplo Teorim:
    Yaratıkları yavaş yavaş azaltcaklar, sonra gerçek parayala exp/sp satmaya başlıyacaklar
  • valal bana kalsa free olayını kaldırırır giriş için aylık 10-15 TL gibi girişide paralı yapardım bölece wizardların 2-3 ayda bir 10 tane char kasmasını ve birkişiye 10 tane stall char düşen olayıda kaldırıdım oyuna para vermeyipte bir yerlere gelmeye çalışanları oyuna sokmazdım ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.