Şimdi Ara

artık Silkroad=para Tuzağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.gerçek oyuncular server kapısında giricez die ızdırap çekerken oyunda goldbotlar(hayalet oyuncular) yüzlercesi gold kasıp gerçek parayla oyunculara satmaya çalışılıyor.

3.goldbotlar yüzünden ne pvp ne kervan ne de gerçek oyuncularla party kurulabiliniyor.

4. joymax nerdeyse oyunda en alaksız şeyi bile parayla satmaya çalışıyor.

5.amaçları sürekli level kastırıp ticket premium vs harcamalar yaptırmak.

6.tam max levele ulaşıyonuz itemlerinizi düziceksiniz bi patchle 10 level daha artıyor.

7. ne exp event oluyor ne sp, tek uraştıkları yeni avatar yapıp oyunculara büyük fiatlara satmak.

8.oyunun asıl amacı olan kervan+pvp sistemi üzerine hiç bir çalışma yapılmıyor adamlar kervan araçlarını bile silkle satıyor.
    9.ve en sonunda max levele geldiğinizde o kadar paralar döktüğünüz oyunda oyuncu yok golbotlarla dolu hayalet bi server :)

10. joymax

not: inşallah bunları duyarlarda en kısa zamanda hatalarını görürler ve oyuncuları bu kadar sömürmeye çalışmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testing -- 26 Ağustos 2009; 18:18:53 >

• -Haklısın ama bu durum çoktandır böyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Slayer

-Haklısın ama bu durum çoktandır böyleydi
    http://forum.donanimhaber.com/m_32245544/mpage_1/key_//tm.htm#32256699
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Slayer

-Haklısın ama bu durum çoktandır böyleydi
    bunları kendileride biliyorlar bizimki boşa yakarmadan başka bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzgun091

http://forum.donanimhaber.com/m_32245544/mpage_1/key_//tm.htm#32256699

Alıntıları Göster
    haklısın. forumu bir inceleseydin acmadan once kac kez acıldı
  • Bir yerden değirmenin suyu dönmek zorunda. ayrıca! Zorla da oynayın diye kimseye baskıda uygulamıyorlar. Aksine; direk paralı olsada oyun, sadece adam gibi playerlar kalsa... Spam yapan veletler defolsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

Bir yerden değirmenin suyu dönmek zorunda. ayrıca! Zorla da oynayın diye kimseye baskıda uygulamıyorlar. Aksine; direk paralı olsada oyun, sadece adam gibi playerlar kalsa... Spam yapan veletler defolsa...
    Şu saatten sonra bu oyunu oynayanın aklına şaşarım Oyun premium avatar vb harcamalar yapsan dahi son derece sıkıcı ve hayatı mahveden bir oyun. Bende oynadım bir şekilde alışkanlık yaptı 2 küsür sene süren bir nasıl desem bitter çikolata gibiydi ilk parçalarda keyifli fakat ilerleyen parçalarda acılaşmaya başladı bu oyun. Ne yaptım ?, Son charım soyuldu ve shift + delete çektim silkroad klasörüne, screenshotlar setuplar ne varsa sildim onu hatırlatan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 26 Ağustos 2009; 18:50:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Şu saatten sonra bu oyunu oynayanın aklına şaşarım Oyun premium avatar vb harcamalar yapsan dahi son derece sıkıcı ve hayatı mahveden bir oyun. Bende oynadım bir şekilde alışkanlık yaptı 2 küsür sene süren bir nasıl desem bitter çikolata gibiydi ilk parçalarda keyifli fakat ilerleyen parçalarda acılaşmaya başladı bu oyun. Ne yaptım ?, Son charım soyuldu ve shift + delete çektim silkroad klasörüne, screenshotlar setuplar ne varsa sildim onu hatırlatan..

+1 Tamamıyla katılıyorum sana. Zorla oynatmıyorlar diye edebiyat yapmasın burada hiç kimse. En azından belki bazılarının gözü açılır bunları okuyarak. En çok zoruma gidende parayla gold alarak çinli böcek yiyen şerefsizlere destek olmanızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkhon -- 26 Ağustos 2009; 19:23:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkhon

quote:

+1 Tamamıyla katılıyorum sana. Zorla oynatmıyorlar diye edebiyat yapmasın burada hiç kimse. En azından belki bazılarının gözü açılır bunları okuyarak. En çok zoruma gidende parayla gold alarak çinli böcek yiyen şerefsizlere destek olmanızdır.

parayla gold amamız joymaxa değil aksine Türklere para kazandırıyor
    (tabi Türk sitelerden alıyorsanız...)

• kesinlikle artık ben de bıktım oynamıyorum bir daha
  • quote:

quote:

-1
    Kimse kimsenin gözünü kapatmıyor. Herkezin aklı var mantıgı var, doğruyu-yanlışı, iyi-kötü, zararlı-zararsızı ayırtedebilir. Soyuldum diye oyunu bırakanda var hırs yapıp tekrardan başlıyanda! Kendinizi toplum ile kıyaslamayın, siz bıraktınız siz sevmediniz diye diğerleride böyle yapıcak değil. Ufak tefek uyarı olur amennah. Bu oyunda erkezin kendine göre belli bir amacı var. Kimisi zevk içindir, kimisi ticaret, kimisi de öylesine bir bakar...

@Hypocrites
    Şaşılcak birşey yok dostum. Herkezde Silkroad sendeki gibi saplatı bir hal almaz, Tekrar başlarım korkusuna bütün dataları silmişsin. Demek ki iraden zayıf...

Ben, oyunu oynayın para harcayın vs.. şeyler için değil sadece oyunu oyun için değil gereksiz yere parazit yapan tiplerin eline birşey geciremeyince kendilerini böyle forumlara vurur. Sitemim bunlaradır... Oyunda prosedür bellidir sistem bellir ister oynarsın ister oynamazsın kimseye akıl vermenize gerek yok. Herkez neyin ne oldugu gayet görüyor.

• quote:

quote:

quote:

-1
    Kimse kimsenin gözünü kapatmıyor. Herkezin aklı var mantıgı var, doğruyu-yanlışı, iyi-kötü, zararlı-zararsızı ayırtedebilir. Soyuldum diye oyunu bırakanda var hırs yapıp tekrardan başlıyanda! Kendinizi toplum ile kıyaslamayın, siz bıraktınız siz sevmediniz diye diğerleride böyle yapıcak değil. Ufak tefek uyarı olur amennah. Bu oyunda erkezin kendine göre belli bir amacı var. Kimisi zevk içindir, kimisi ticaret, kimisi de öylesine bir bakar...

@Hypocrites
    Şaşılcak birşey yok dostum. Herkezde Silkroad sendeki gibi saplatı bir hal almaz, Tekrar başlarım korkusuna bütün dataları silmişsin. Demek ki iraden zayıf...

Ben, oyunu oynayın para harcayın vs.. şeyler için değil sadece oyunu oyun için değil gereksiz yere parazit yapan tiplerin eline birşey geciremeyince kendilerini böyle forumlara vurur. Sitemim bunlaradır... Oyunda prosedür bellidir sistem bellir ister oynarsın ister oynamazsın kimseye akıl vermenize gerek yok. Herkez neyin ne oldugu gayet görüyor.

Alıntıları Göster
    K.bakmada bu yazdıkalrının MMORPG oyunlarının %99 için geçerli(wow saymıyom).Ne yani gold satışı bi srodamı var.Olayın aslı ne bılıyonmu oyunda bug yok oyunda bug olmayınca düpede yapılmıyor bölelıkle adamlar legal yoldan gold kasıyorlar .Siz bu oyun battı diyorsanız Knight online girin batmış oyun görün.

• quote:

Bir yerden değirmenin suyu dönmek zorunda. ayrıca! Zorla da oynayın diye kimseye baskıda uygulamıyorlar. Aksine; direk paralı olsada oyun, sadece adam gibi playerlar kalsa... Spam yapan veletler defolsa...
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    mr.chucky parayla gold almak joymaxa kazandırıyor demedim ben, gold firmaları kazanıyor dedim. Ana çıkış noktasıda çin merkezli olan firmalar bunlar. Joymaxta, kesin bir şekilde kazanıyodur tabiki bu ticaretten. Ben kendi fikrimi belirttim sadece. Kimse kalkıpta ukalalık yapmasın. Bu oyunun ne hale geldiği ortada zaten. Ben kimseye oynamayın demiyorum istediğiniz kadar oynayın çokta umrumda değil açıkçası Gün gelir anlarsınız ne anyayı konyayı Hadi kalın sağlıcakla

• quote:

mr.chucky parayla gold almak joymaxa kazandırıyor demedim ben, gold firmaları kazanıyor dedim. Ana çıkış noktasıda çin merkezli olan firmalar bunlar. Joymaxta, kesin bir şekilde kazanıyodur tabiki bu ticaretten. Ben kendi fikrimi belirttim sadece. Kimse kalkıpta ukalalık yapmasın. Bu oyunun ne hale geldiği ortada zaten. Ben kimseye oynamayın demiyorum istediğiniz kadar oynayın çokta umrumda değil açıkçası Gün gelir anlarsınız ne anyayı konyayı Hadi kalın sağlıcakla

Alıntıları Göster
    SİLKROAD ÇÖKTÜ Bosuna kasmayın karakterlerinizi zamana yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

SİLKROAD ÇÖKTÜ Bosuna kasmayın karakterlerinizi zamana yazık

Alıntıları Göster
    Joymax bazılarına gelir kaynagıda oldu şimdi Allah var yalan söylemeyek...

her serverdan herhalde TR de 5-10 aile geciniordur.

Ya dalga bi yana kardeşim, Her oyuncu charını yarın satacakmış gibi kasıyor resmen yahu,

Serverlarda cok az adam var artık gercekten eglencesi icin oynayan, Bunu nasıl mı anladım? Sadece etrafınızda gezenlerin Köpeklerine bakın Alayı ''NoName'' SEbep ? E abi ben charı satabilirim...

Arkadaşlar Kaçınız belkide ''lan sıkılırsam satarım charı falan...'' ??? işte burası çok önemli... Tabi anlayana...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKavinsky

Joymax bazılarına gelir kaynagıda oldu şimdi Allah var yalan söylemeyek...

her serverdan herhalde TR de 5-10 aile geciniordur.

Ya dalga bi yana kardeşim, Her oyuncu charını yarın satacakmış gibi kasıyor resmen yahu,

Serverlarda cok az adam var artık gercekten eglencesi icin oynayan, Bunu nasıl mı anladım? Sadece etrafınızda gezenlerin Köpeklerine bakın Alayı ''NoName'' SEbep ? E abi ben charı satabilirim...

Arkadaşlar Kaçınız belkide ''lan sıkılırsam satarım charı falan...'' ??? işte burası çok önemli... Tabi anlayana...

Alıntıları Göster
    Geç te olsa anlayanlar için, paranız ile rezil olmayin.Wow un tahtına göz diken Aion a bekleriz.Saygılarla..

• quote:

Orijinalden alıntı: djsisse

Uyanda Balığa gidelim ben 3 sene once uyandım ..
    100 yıl bandan sonra ıstemesende boyle bı ırkilıosun..
    yanlız arada bi kasma krizi gelmiyor değil yanı yoksa bu konuda suan ısım olmazdı :D:D
    ama pc'mde sro yok krız 5 dkka sonra gecıor mıllete nekadar gecırdıklerını gorup gecıor :D

Üstad Allah iyiliğini versin ne diyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsisse

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    JOYMAX BİTİYOR

http://www.youtube.com/watch?v=MQ_8UxVzjpk
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

JOYMAX BİTİYOR

http://www.youtube.com/watch?v=MQ_8UxVzjpk

Alıntıları Göster
    @KaTSuYa

Hocam gercekten dogru demissin. İrade meselesi bu .. Benim bilgisayarımda Silkroad hala var ama suratına bile bakmıyorum..

Dota Rocks

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.