Şimdi Ara

artık son noktayı koyun lcd de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son noktayı koyalım artık lg mi samsung mu veya hangisi 32 inç ler arasında

• 32 inç lcd alacam ve hala alamadım kafam o kadar karıştı ki bütün mesajları okudum hangi tv alayım model söylerseniz sevinirim 2000 ytl ye kadar alma gücüm var yardımlarınızı bekliyorum
  • acikcasi bende ariyorum ama benim o kadar verecek param yok.1750 belki.ama halen bisi bulamdaim.
  • Ben olsam Samsung alırdım. Şu ana kadar hep Samsung kullandım. Kısa bir süreliğine Toshiba 1080p almıştım ama iğrençti. Samsung'dan şaşmamaya karar verdim. LG'leri bilmiyorum. Kötü olmayabilirler ama Samsung'lardan iyi olduklarını da düşünmüyorum.
  • 32LC41 gerçekten alınabilir bir televizyon. Açık ve net söylüyorum ya LG 32LC41 alın yada Philips 32PFL7332.. Alacağınız yerde yanyana koydurun, bakın ve alın... Samsung'lar 8 ms ekran tazeleme hızıyla kategoriye bile girmiyor..
  • rakamlar aynı yöntemlerle ölçülüyorsa haklısınız 8ms ekranlar hakkında. Ancak size bunu ispatlyamasamda öyle olduğunu hiç sanmıyorum.
    kontrast ve tepki sürelerine inanılmaması gerektiğini tavsiye ediyorum herkese. En net bilgi olan çözünürlükle bile true hd , full hd birbirine karıştırılmaya başlanmışken , bakacağanız en önemli kriter bakacağınız markaların tecrübesi , teknolojik gücü gibi faktörlerle ön eleme yapıp , son kararı gözlerinize bırakmaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: merhum06

32LC41 gerçekten alınabilir bir televizyon. Açık ve net söylüyorum ya LG 32LC41 alın yada Philips 32PFL7332.. Alacağınız yerde yanyana koydurun, bakın ve alın... Samsung'lar 8 ms ekran tazeleme hızıyla kategoriye bile girmiyor..

• Ben de LCD almayı düşünüyorum ama baktığım bir modelin özellikleri sitelerde bile farklılık gösteriyor. Bir satış görevlisi arkadaşların çelişkili anlatımları olunca, işin içinden hiç çıkılmıyor. Ayrıca 2000 YTL'ye kadar 32" ler arasında tepki süresi en iyi olan LCD hangisi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe kısıtlamalarından dolayı f/p oranı en yüksek gördüğüm Samsung öneririm. Sony her zaman LCD'de tek kalem geçtiğim marka, ama 2000 altı modellerde beklediğiniz performansı alamayacaksınız, üzerindekilere de bütçe el vermiyor (Mesela KDL-32D3000 )

Bu durumda dediğim gibi Samsung üzerinde yoğunlaşmanız daha münasip olacak görünüyor. Malumunuz Sony/Samsung panellerini Malezya'da kurdukları ortak fabrikalarında üretmekteler. Sizi tatmin edeceğinden eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.