Şimdi Ara

Artık Transfer Beklemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CL'ye kalsak belki bir umut derdim ama CAS belirsizliği, Emenike gibi bir balona 13m€ vermemiz, EL'den çok az para gelmesi gibi sebeplerden dolayı beklemiyorum transfer olmasını. Belki 2. takımdan biri A takıma yükselir ya da yerli ucuz bir transfer olabilir. Pek bir şey beklemeyin.
    Kaka, Di Maria diyenler var, Fenerbahçemizin ne o kadar mali gücü ne de prestiji var. O tür transfer yapamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaka zor değil yazdığın gibi ama bende inanmıyorum transfer olacağına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Kaka zor değil yazdığın gibi ama bende inanmıyorum transfer olacağına..

Neden zor değil hocam?

• gFalcon kullanıcısına yanıt
    Kaka kaç senedir düzenli oynamıyor, dikkat edersen düzenli diyorum illa ki oynadı etti ancak o tarzda futbolcular sürekli oynamak ister Fenerbahçe ciddi anlamda teklif götürürse ve CL de yolumuza devam edersek Kaka çok rahat gelir.. Yaşı ve kariyerinde son yıllar da yaşadığı düşüş ve Fenerbahçe de sürekli ilk 11 de çıkma olasılığı hatta alacağı sağlam ücret onu bize çok rahat getirir.
  • 6 eylüle kadar vakit var belki bir umut
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

6 eylüle kadar vakit var belki bir umut

Sanmam.

• mali güç değilde prestij konusunda haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

mali güç değilde prestij konusunda haklısın

Emenike'yi bile iş adamları sayesinde aldık, Kaka diyorlar.

• Artık zaten heves de kalmadı, şu ceza olayı bi kesinleşsin.Aziz Yıldırım da takımdan defolup gitmediği sürece hiç istek yok içimde.Gerçi takımda bile yok istek.
  • Alıp almama konusunu bilmem ama Fener'in ilacı Kaka'dır
  • Yazdıklarının çoğuna katılıyorum ama Kaka transferinin gerçekleşmesini de çok istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gFalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

mali güç değilde prestij konusunda haklısın

Emenike'yi bile iş adamları sayesinde aldık, Kaka diyorlar.

kaka'yı ben diyorum zaten ama ben alacaklar demem hiç bir zaman, varsa bi teklif veya ilgilenme yazarım , ki benim aldgıım bilgi real ile anlaştık ama kaka'yı ikna edemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

Alıp almama konusunu bilmem ama Fener'in ilacı Kaka'dır

Şu takıma bi kaka bi nani gelsin o zaman takım gerçekten oturur. Defans önünden topu alıp oyunu okuyup yönlendirecek adam yok takımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Şu takıma bi kaka bi nani gelsin o zaman takım gerçekten oturur. Defans önünden topu alıp oyunu okuyup yönlendirecek adam yok takımda.

bkz : appiah aurelio alex
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

bkz : appiah aurelio alex

Appiahında Aurelionunda yerini doldurduk bence. Topal Emre Meireles Alper vs. o kadar adam var ki. Say say bitmiyor. Sadece oyunu akıllı bir şekilde sürükleyecek adam lazım.
    Barçanın Xavisi var. Realin Xabisi. Aynı bu tipte adamlar değilde daha çok tek Alexvari bir adam lazım bize. Kaka gelse uçar bu takım. Nani de gelsin Uefaya kalsak alırız. CL'de gruplardan çok rahat çıkarız. Defans yapabiliyoruz mesela ama takım topu kime atacağını bilmiyor direk forvete atıyor forvet debeleniyor işte.

• 2 senedir Emenike alınmalı diye konu açılıyordu. İki maçta astınız adamı.
  • Bu takımda lider oyuncu eksikliği o kadar üst düzeyde ki.. Sahada ne yapacağını bilmeyen, abuk sabuk yerlere toplar atan paslaşamayan, rezil bir takım var. Alex lazım yani bize. Alex'in gelmeyeceğini düşünürsek onun tarzında tekniği, oyun zekası üst düzey, liderlik yapacak, takımı yönetecek oyuncu lazım. Ama almayacaklar büyük ihtimalle böyle birisini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.