Şimdi Ara

Artık tüm Samsung amiral gemisi telefonlarda Bixby tuşunun işlevi değiştirilebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S10'daki Bixby tuşuna farklı görev atama özelliği Galaxy Note 9, Galaxy Note 8, Galaxy S9/S9+ ve Galaxy S8/S8+ modellerine de geldi. Sanal asistan Bixby'yi etkinleştirmeye yarayan tuşun başka uygulamaları başlatmak için de kullanılabilmesini sağlayan güncelleme yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Huawei CEO'su: Samsung Galaxy Fold'un tasarımı iyi değil
    Galaxy Store'dan güncellemeyi yükledikten sonra Ayarlar uygulamasındaki "Gelişmiş Özellikler" menüsüne ve ardından Bixby tuşuna gidin. Size iki seçenek sunulacak. Tuşa bir veya iki kez bastığınızda hangi üçüncü parti uygulamanın başlatılmasını istiyorsanız seçebileceksiniz. Diğer seçenek ise sanal asistanı etkinleştirmek için kullanılacak.

Bixby rakiplerinin gerisinde

Bixby tuşunu tamamen devre dışı bırakmak hala mümkün değil ancak en azından başka bir görev atayarak "işe yaramasını" sağlayabilirsiniz. Güney Koreli şirketin sanal asistanı henüz rakiplerinin gerisinde ve çoğu kullanıcı Bixby'yi kullanmak istemiyor. Bunu göz önüne aldığımızda yeni güncellemenin kullanıcılar tarafından son derece olumlu karşılanacağını söyleyebiliriz.

• Geç kalınmış bir karar. Herkes google sesli asistanı atar sanırım. Ya da kamera..

• devrim niteliğinden bir yenilik
  • s10 kullanıyorum ama bixby key kısmında halen değiştirme opsiyonu yok. kontrol ettim update filanda gelmemiş. inadına iade edesim var telefonu zorbalıkla sadece nefret kazanabilirler.

• Ben şimdi Galaxy Apps'da güncelleme kontrolü yaptım, bixby ile ilgili 4 adet güncelleme çıktı, güncellemeleri kurunca ilgili ayar yapılabilir oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık tüm Samsung amiral gemisi telefonlarda Bixby tuşunun işlevi değiştirilebilecek
    Finally people wins :)

• Ekranın sol tarafına uygulama atanabiliyor mu peki?

Bir haber uygulaması vardı .pasif hale getirince o kısım kullanılamıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google asistan atanamıyor yada ben bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Geç kalınmış bir karar. Herkes google sesli asistanı atar sanırım. Ya da kamera..

Sadece uygulama değil belirli işlevleri de atayabiliyorsun. Ben tüm sesleri kısmasi için bir ayar atayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeleri yapıp deneyeyim dedim ama bende google asistanı atayamadım
  • Neyi neden güncelliyoruz? Bixby home Galaxy Store'dan güncellendi, gelişmiş özelliklerde bixby button diye bir seçenek çıkmadı, note 9 telefon, android 9

• Olmuyor ya yapabilen var mı

• ufuks36 kullanıcısına yanıt
    ben software update kısmından kontrol etmiştim şimdi baktım galaxy update gelmiş dediğin gibi. sağol uyardığın için.
  • Ne kadar güzel bir sürü özelliği varken Türkçe'yi bir türlü dahil etmeyen Samsung'a yazıklar olsun!

• aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.