Şimdi Ara

Artık Windows 10 Mobile almak mantıklı mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler.Elimde bir adet S4 var.Bunu satıp üstüne para ekleyip model yükseltmeyi düşünüyorum.Üstüne koyabileceğim miktar çok büyük bir miktar değil.Öğrenciyim.Galaxy S5 ya da ip5S almak hedefim ama birisi Lumia 1520 ile takas teklif etti.Kutusu faturası var telefon çok temiz.En son 1 sene evvel Lumia 925 kullanmıştım.Windows Phone 8.1 çalıştırıyordu.Lumia 1520 Windows 10 Mobile güncellemesi aldı.Şu an yapı numarası ya da güncelleme ismi nedir o kadarını bilmiyorum.Aklıma takılan ve siz değerli kullanıcılardan fikir almak istediğim bir nokta var.Sadece Lumia 1520 için sormuyorum.Herhangi bir Windows 10 Mobile çalıştıran cihazı almak şu saatten sonra mantıklı mı?Haber sitelerine bakıyorum ama doğru düzgün Windows 10 Mobile ' in geleceği hakkında bir bilgi yok.iOS uygulamalarını çalıştıracağı söyleniyordu.Pazar payının %0.03'lere kadar düştüğünü okudum.Eğer bu böyleyse iOS uygulamalarını çalıştırmasının hiçbir katkısı olmamış mı?Ya da iOS uygulamalarını çalıştıramamışlar mı?Deneyimi olan arkadaşlar,kullanan arkadaşlar ya da bilgisi olan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.
    Lumia 1520 özellikleri gayet iyi bir telefon.Galaxy S5 ya da ip5S'i almam için üstüne en az 500 TL koymam lazım.Ama Lumia 1520 için o kadar vermeme gerek yok.Öğrenci olduğum için bu konuda takıldım biraz.(S4 kullan işte nolucak demeyin artık iyice hantallaştı.)Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Alınmaz kaç sene geçti hala doğru dürüst uygulama desteği yok
  • pişman olursun.paranı biriktirmeni tavsiye ederim.
  • Hangi telefonu tavsiye edersiniz?Artık ip5S almak mantıklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimibiss

Hangi telefonu tavsiye edersiniz?Artık ip5S almak mantıklı mı?

k5 note yada k6 note olmadı moto g4 plus.

• 2 ay kullandim zor dayandim.Uygulama eksigi ve arayuzu kotu.Lumia 1520 alinmaz.Illa alicaksanda Microsoft Lumia 640 XL modelinden asagi modellere bakma derim.Uygulama ile pek isin olmazsa al.Yoksa gercekten bi sure sonra sikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimibiss

Hangi telefonu tavsiye edersiniz?Artık ip5S almak mantıklı mı?

k5 note yada k6 note olmadı moto g4 plus.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama Samsung,Apple ve Nokia dışında cihaz kullanmayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

2 ay kullandim zor dayandim.Uygulama eksigi ve arayuzu kotu.Lumia 1520 alinmaz.Illa alicaksanda Microsoft Lumia 640 XL modelinden asagi modellere bakma derim.Uygulama ile pek isin olmazsa al.Yoksa gercekten bi sure sonra sikiyor

Siz kullandığınızda Windows 10 Mobile mi vardı yoksa WP 8.1 mi?Benim için tek sıkıntı Snapchat'in olmaması.Instagram,Facebook,Facebook Messenger,Twitter,Whatsapp,Shazam,Swarm gibi uygularda sıkıntı yok.Tek eksiği benim için Snapchat.
  • ibrahimibiss kullanıcısına yanıt
    Nokia zaten telefon bolumunu bi surelik anlasmayla microsoft devraldi.Yani ustunde Nokia lumia 1520 yaziyor diye zannetme microsoft degil.Windows 8 isletim sistemli hepsi windows mobile catisi altinda.Kaldiki ismi Microsoft olmayan telinede guncellemeyi kesti Microsoft.Ben lumiayi aldigimda win 8.1 di kullandim baya bi arayuzu karisikti sonra guncelledim windows 10 iyi arayuzu fakat ben uygulama anlaminda memnun olmadim.Ama o yazdigin uygulamalar icin alcaksan al derim onlari kullandim bi sorun gormedim.Sadece bana gore bir telefon degil .Diger anlamda iyi stabil kasmasina denk gelmedim hic.Kullanmasi zevk vermiyor o kadar

• Hocam almayı çok istiyorum sonuçta kamera olarak,ekran büyüklüğü olarak,ekran kalitesi olarak vs vs S4'ten iyi bir telefon.Bi de üstüne vericeğim rakam cüzi bi rakam ama Galaxy S5 ya da iphone 5S almak için üstüne bi S4 parası daha vericem ip5S'in ekranı 4" bir de.6" bir ekran stabil bi işletim sistemi heyecanlandırmıyor değil insanı.Uygulamaların olması sıkıntı da değil ya yakında uygulama desteği kesilirse diye korkuyorum sonuçta MeeGo gibi ölü doğan bir işletim sistemi Windows Phone da.Hatırlarsanız Whatsapp'ın MeeGo için sürümü çıkmamıştı.İnsanlar N9'u aldıklarına bin pişman olmuşlardı.
    Bi sorum daha olucak hocam.Sen Windows 10 Mobile'in final sürümünü mü kurmuştun yoksa insider preview sürümünü mü?Yani Lumia 1520 ' ye Windows 10'un final sürümü yüklenebiliyor mu?
  • Aman hocam uzak dur

• Hepinize yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim.Paramı biriktirip Nokia'nın yeni çıkan Android'li telefonlarını almaya karar verdim.6 ay sonra çıksa bile bence Android'li Nokia için beklemeye değer.Nokia sağlamlığı + Microsoft'suz Nokia + Android = Tadından yenmeyen telefonlar geliyor bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.