Şimdi Ara

Artık windows içinde safari 3.1 çıktı. Explorer'dan 1.9 kat daha hızlı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık windows içinde apple safari nin 3.1 sürümünü çıkardı. Firefox'tan 1.7 kat daha hızlı. Windows explorer'dan da 1.9 kat daha hızlı. evet bunu test etmenizi öneririm gerçekten müthiş bişey. Aşağıdaki linkten download edebilirsiniz

http://www.apple.com/safari/

• Tarayıcı sitedeki fontları çok değiştiriyor.. Sanırım ben IE 'den şaşmayacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Tarayıcı sitedeki fontları çok değiştiriyor.. Sanırım ben IE 'den şaşmayacağım :)
    2-3 gün denedim firefox'a döndüm

Maclerde iyi ama windowsta tat vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Tarayıcı sitedeki fontları çok değiştiriyor.. Sanırım ben IE 'den şaşmayacağım :)
    Çok teşekkürler bende yakın bi arkadaşımın tavsiyesi ile indirdim ve çok beğendim genelde hep safari kullanıyorum artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Çok teşekkürler bende yakın bi arkadaşımın tavsiyesi ile indirdim ve çok beğendim genelde hep safari kullanıyorum artık..

Alıntıları Göster
    Font sorununu çözerlerse güzel ama şimdilik firefox ile devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimaL.

Font sorununu çözerlerse güzel ama şimdilik firefox ile devam :)

Alıntıları Göster
    bir süre daha firefox
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefakoksal

bir süre daha firefox

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hız konusunda gerçekten başarılı ama. Explorer bu konuda çok hantal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redblackrock

Arkadaşlar hız konusunda gerçekten başarılı ama. Explorer bu konuda çok hantal.

Alıntıları Göster
    bi süredir kullanıyordum Safari hız bakımındna IE den iyi fakat fontları gerçekten bozuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

bi süredir kullanıyordum Safari hız bakımındna IE den iyi fakat fontları gerçekten bozuyor

Alıntıları Göster
    ben opera kullanıyorum ama birde bunu deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksidetr

ben opera kullanıyorum ama birde bunu deneyelim

Alıntıları Göster
    Cep Telefonu ve Aksesuarları başlığı altında biraz enteresan olmuş bence :)

Ben de Firefox kullanıyorum fakat çok sekme açınca biraz bayılgan oluyor gibi sanki.. ctrl alt del ile baktığımda da epey çaldığını görüyorum ramden, eğer apple safari bunu çözdüyse güzel olur, font sorunu vs. ne demek tam anlayamadım ama sizler biraz daha bekleyin diyorsanız bence de beklemek lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Cep Telefonu ve Aksesuarları başlığı altında biraz enteresan olmuş bence :)

Ben de Firefox kullanıyorum fakat çok sekme açınca biraz bayılgan oluyor gibi sanki.. ctrl alt del ile baktığımda da epey çaldığını görüyorum ramden, eğer apple safari bunu çözdüyse güzel olur, font sorunu vs. ne demek tam anlayamadım ama sizler biraz daha bekleyin diyorsanız bence de beklemek lazım :)

Alıntıları Göster
    evet fontların bozulması dısında gayet hızlı calısıyor
    ama bende mac teki kadar zevk alamadım acıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: underwater

evet fontların bozulması dısında gayet hızlı calısıyor
    ama bende mac teki kadar zevk alamadım acıkcası

Alıntıları Göster
    banada renkler garip geldi gozum alisamadi ama hoS bis program
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksidetr

banada renkler garip geldi gozum alisamadi ama hoS bis program

Alıntıları Göster
    fontlar pek bi flu gbi sanki ayarları deiştiriorum bi türlü istediğim gbi olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcourb

fontlar pek bi flu gbi sanki ayarları deiştiriorum bi türlü istediğim gbi olmuyor

Alıntıları Göster
    Ben acıkcası bayıldım bu browser'a cok guzel olmus ... acayıp hızlı .. ayrıca fontla ılgılı solenenleride anlayamadım cunku bence hicbi sorun yok gayet guzel gorunuyo ve herseyı ayarlamak mumkun ...

ben firefox kullanıyorum ve bence firefox'a gore tek eksigi "eklentiler" ... sırf google eklentılerı ıcın bıle fırefox kullanmaya devam edıcem sanırım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SiN_

Ben acıkcası bayıldım bu browser'a cok guzel olmus ... acayıp hızlı .. ayrıca fontla ılgılı solenenleride anlayamadım cunku bence hicbi sorun yok gayet guzel gorunuyo ve herseyı ayarlamak mumkun ...

ben firefox kullanıyorum ve bence firefox'a gore tek eksigi "eklentiler" ... sırf google eklentılerı ıcın bıle fırefox kullanmaya devam edıcem sanırım ...

Alıntıları Göster
    Deneyelim, teşekkürler.

Edit : Gerçekten hızlı ve fontlar harika bence. Alışması zaman alacak ama sevdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 6 Nisan 2008; 20:53:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartless

Deneyelim, teşekkürler.

Edit : Gerçekten hızlı ve fontlar harika bence. Alışması zaman alacak ama sevdim :)

Alıntıları Göster
    browser süper, fontlarında görünümü beni cezbetti doğrusu :) ama çok eksiği var bu browser'ın. en basiti pop-up ayarı ya ben bulamadım yada yok :) uzaktan eğitim üniversite okuyanlar bu browser ile vize sınavlarına girmesinler :))) tehlikeli bir durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbakkal

browser süper, fontlarında görünümü beni cezbetti doğrusu :) ama çok eksiği var bu browser'ın. en basiti pop-up ayarı ya ben bulamadım yada yok :) uzaktan eğitim üniversite okuyanlar bu browser ile vize sınavlarına girmesinler :))) tehlikeli bir durum...

Alıntıları Göster
    DH'nin arka planını beyaz olarak gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbakkal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: webbakkal

"edit" sekmesinde en altın bi üstünde pop-up blocklama mevcut..

• quote:

Orijinalden alıntı: _SiN_

quote:

Orjinalden alıntı: webbakkal

"edit" sekmesinde en altın bi üstünde pop-up blocklama mevcut..

Alıntıları Göster
    O mevcut ama ayar olayı olmayınca ben ayar oldum :) yani benim istediğim sitelerden pop-up pencere açılmasını istiyorum istemediklerimden açılmasın diyorum. ben diyorumda o beni dinlemio aklı bi karış havada neymiş 1.9 kat daha hızlıyım bana karışmayın

• hehe leopordda kullanıyodukta xp tarafına geçince kurmak aklıma gelmemişti gerçi xp versiyonu varmıydı die bakmak aklıma bile gelmemişti .. şimdi ii oldu her iki taraftada süpper hatırlattıgın için sağol

fontlar konusunda sıkınt yok sanırım safarinin fontlarına alışık olmadıgınız için öle gelmiş olabilir yoksa sorunsuz tıkır tıkır :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.