Şimdi Ara

Artık WP tercih edebilebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nisan ayında geleceği söyleniyor.

edit: imla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renesis3 -- 16 Mart 2015; 17:45:20 >
  • Hem de nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Arkadaşlar 640 xl ne zaman gelecek bende düşünüyorum ?

Ülkemize yaz aylarında gelir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen yazı bulur bize gelmesi oda 1000 den fazla fiyata satılır Nokia-microsoft çok büyük pazarlama hatası yapıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renesis3

Yani demek istediğim 2 uygulama birden kullanınca kasım kasım kasılacaksa hiç bir anlamı yok. 2Gb ram'i olan Android cihazlarda bile kasma olabiliyor. WP'dan beklentim gayet stabil olması, en azından bir Android kadar işlevsel(Wp burada handikaplı gibi) ve akıllı olması uygulama kısmında ise zaten artık standart hale gelmiş uygulamaları kullanıyorum (w.app,f.book,twitter,insta,swarm vs.) bunlarında kaliteli olmasını beklerim tabi.

Twitter var ama sevmezsen Aeries veya Tweetium alternatifi var. Instagram hâlâ beta ama 6tag var çok çok iyi. Diğerleri var zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde kafama takılan bir soru var. Mesela facebook'ta bir gönderiye yorum yazıyoruz, bu arada whatsapp'tan mesaj geldi. Whatsapp'a geçip tekrar facebook'a dönünce aynı yerden devam edelebiyor muyuz? Yoksa facebook (yada herhangi başka bir uygulama) baştan mı başlıyor. Bu benim kafama çok takılıyor çünkü çoğu reklam şeylerden fazla detaylar işe yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renesis3 R kullanıcısına yanıt
    sol alttaki tuşa 2 3 saniye bas arka plandaki açık sayfalara geçiş yapıp istediğin yerden devam edersin

sayfalar sen kapatmadıkça arka planda durur
  • insanlar bu telefonları satmak içinmi alıyor:)

ben samsungu verip l925 alma nedenlerimin en büyüğü nokia sağlam üründür uzun süre kullanıla bilir diye aldım
    yani çöpe atacak param olmadığı için :)
  • Bende zaten uygun fiyatlı fakat uzun süre kullanabileceğim aynı zamanda hemen eskimeyen bir telefon arıyorum. Lumia'lar hem bir süre sonra kasma yapmadığı hemde sürekli güncel kaldığı için dikkatimi çekiyor. Ayrıca bu platform'un gelecek icin buyuk bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

• fss1403 kullanıcısına yanıt
    Böyle olursa zaten pazar payını arttırmaz. Insanların alışkanlıklarını değiştirmek ve pazardaki payını yükseltmek istiyorlarsa bazı fedakarlıkta bulunmak zorundalar. En azından başlangıç için.

ne yalan söyleyim nokia nın tutulmamasından yada alanların 3 5 gunde alışamayınca satmak istemesinden memnunum :) geçen yıl 1200 tl olan teli 1aylık kullanılmış olarak 600tl ye aldım insanlar anroid e alıştıklarından windows zor geliyor hemen elden çıkarmaya çalışıyorlar piyasa dolu hatta şuan biraz pişmanım
    az daha araştırma yapsam 600 700 arası sıfıra yakın 1020 bula biilirdim
  • Valla ne yalan söyleyeyim mantıklı geldi.

• Bu saatten sonra 4g telefon alın arkadaşlar wp kullananlar zaten genelde uzun süre kullanıyor gibi. Ben erteledim telefon almayı şuan birçok güzel telefonda 4g yok, ilerleyen zamanda büyük ekranlı wp telefon almayı düşünüyorum İnşaallah. Aldımı 3 sene kullanmayı düşünüyorum.

Bu arada microsoft 640 xl çin için 2 gb ram ve 2.2. ghz işlemci ile çıkacakmış

http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_640_xl_might_get_hardware_improvements_in_china-news-11575.php

• Evet o haberi gördüm ama yalnızca Çin için olma ihtimali de varmış. Ayriyeten Lumia 640 vs 640XL ülkemize gelecek mi? Gelecek ise ne zaman gelecek? Fiyatı ne olacak? Bu soruların hala cevabı yok malesef. 4G konusunda da haklı olabilirsiniz artık Türkiye de 4G'ye geçmek üzere.

• 640 da 4g desteği var mı

• ekotim kullanıcısına yanıt
    Evet bütün modelleri değil ama LTE (4G) desteği ayrıca Çift Sim Kart desteği barındıran modelleri de mevcut.
    Türkiye de 4g ye geçilmek üzere demişsiniz ama 2016 yılı içinde beklemeyin yani. Ayrıca 4g çıksa bile sadece belirli noktalarda kullanılır. O sıralarda elin adamı 5g denilen sistemi çoktan oturtmuş olur. 4g standardının 3 g kadar geniş kapsama alanı olması için epey zaman geçmesi lazım. Yapacak bir şey yok burası türkiye. Hiç bir işten anlamayan adamların yönettiği ve yöneteceği bir yer. Yer sadece...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.