Şimdi Ara

Artık WP tercih edebilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nisan ayında gelecek olan Lumia 640'ı fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum. Fakat kime sorsam WP hakkında ya çok az şey biliyor yada hiç. Siz ne düşünüyorsunuz? Wp gerçekten çok stabil mi? Almalı mıyım? Artısı eksisi nedir? Yoksa uygu fiyatlı Androidlere mi bakmalıyım?(Zenfone 2 vs.) Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• L640 almayı isterdim ama L920'den iyisi hala çıkmadı benim gözümde

WP alınabilir. Snapchat kullanıyorsan bulaşma derim. Bu gibi 1-2 uygulama hariç diğer sistemlerden(bu fiyata) daha iyi bir sistem WP. Bide şu uygulama geliştiricileri nazlanmasalar tam olacak.
  • 640 modeli güzel bir modele benziyor , fiyatı 600 lirayı geçmezse alın derim.Yalnız ben sanal tuş olayını pek sevmiyorum sizin sorun olmazsa , yüksek pil değeri , kaliteli ekranı ve düşük enerji harcayan işlemcisiyle F/P ideal model olabilir.

Ekran kalitesi dikkatimi çekti , kontrass oranı , siyah seviyesi vss. Çok iyi duruyorlar.
     Artık WP tercih edebilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulabuneya -- 14 Mart 2015; 0:56:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecan aramak istiyorsan buyur. Yok bende herkes gibi kullanmak istiyorum telefonumu diyorsan android modellere bak
  • Yani demek istediğim 2 uygulama birden kullanınca kasım kasım kasılacaksa hiç bir anlamı yok. 2Gb ram'i olan Android cihazlarda bile kasma olabiliyor. WP'dan beklentim gayet stabil olması, en azından bir Android kadar işlevsel(Wp burada handikaplı gibi) ve akıllı olması uygulama kısmında ise zaten artık standart hale gelmiş uygulamaları kullanıyorum (w.app,f.book,twitter,insta,swarm vs.) bunlarında kaliteli olmasını beklerim tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: renesis3

Nisan ayında gelecek olan Lumia 640'ı fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum. Fakat kime sorsam WP hakkında ya çok az şey biliyor yada hiç. Siz ne düşünüyorsunuz? Wp gerçekten çok stabil mi? Almalı mıyım? Artısı eksisi nedir? Yoksa uygu fiyatlı Androidlere mi bakmalıyım?(Zenfone 2 vs.) Yardım ederseniz sevinirim.

Evet wp gerçekten çok stabil, evet alınabilir.

Ancak androiddede artık uygun fiyata iyi ve stabil telefonlar var. Moto x mesela!

WP tamamen kendine özgü bir işletim sistemi. Ben L820 kullanıyorum, daha büyük telefon kullanmayı sevmediğimden, ekranını ve müzik deneyimini çok beğendiğimden olumsuz yönlerini görmezden gelebiliyorum!

Olumsuz yönleri ne dersen, herkese göre değişmekle birlikte:

Şarjı az gidiyor bataryadan dolayı ama çok az değil

Uygulamalar iyi ancak bi android değil, facebookta arama yok whatsapp ta mp3 gönderme yok, tango yok v.s.

Ha birde wp alırsan wp fanboylarınada katlanmak zorundasın, onlar sorgulamadan itaat eden, para verip kölelik yapan aklını kullanamayan zavallılar, dahası çoluk çocuklar!

Apple alırsan onlar daha beterler....

• quote:

Yani demek istediğim 2 uygulama birden kullanınca kasım kasım kasılacaksa hiç bir anlamı yok. 2Gb ram'i olan Android cihazlarda bile kasma olabiliyor. WP'dan beklentim gayet stabil olması, en azından bir Android kadar işlevsel(Wp burada handikaplı gibi) ve akıllı olması uygulama kısmında ise zaten artık standart hale gelmiş uygulamaları kullanıyorum (w.app,f.book,twitter,insta,swarm vs.) bunlarında kaliteli olmasını beklerim tabi.

instagram sorunlu. daha doğrusu beta. bence biraz bekleyin w10 dan sonragelirmi bakın. aynı seviye androidlerden iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

quote:

Nisan ayında gelecek olan Lumia 640'ı fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum. Fakat kime sorsam WP hakkında ya çok az şey biliyor yada hiç. Siz ne düşünüyorsunuz? Wp gerçekten çok stabil mi? Almalı mıyım? Artısı eksisi nedir? Yoksa uygu fiyatlı Androidlere mi bakmalıyım?(Zenfone 2 vs.) Yardım ederseniz sevinirim.

Evet wp gerçekten çok stabil, evet alınabilir.

Ancak androiddede artık uygun fiyata iyi ve stabil telefonlar var. Moto x mesela!

WP tamamen kendine özgü bir işletim sistemi. Ben L820 kullanıyorum, daha büyük telefon kullanmayı sevmediğimden, ekranını ve müzik deneyimini çok beğendiğimden olumsuz yönlerini görmezden gelebiliyorum!

Olumsuz yönleri ne dersen, herkese göre değişmekle birlikte:

Şarjı az gidiyor bataryadan dolayı ama çok az değil

Uygulamalar iyi ancak bi android değil, facebookta arama yok whatsapp ta mp3 gönderme yok, tango yok v.s.

Ha birde wp alırsan wp fanboylarınada katlanmak zorundasın, onlar sorgulamadan itaat eden, para verip kölelik yapan aklını kullanamayan zavallılar, dahası çoluk çocuklar!

Apple alırsan onlar daha beterler....

wp olmayacaksa bende android i yeğlerim ama güncelleme problemi çok oluyor. sony z serisi hariç hiç bir cihaza lolipop vermeyecekmiş. neden güncellemezler anlamıyorum. htc de bunu çok yapıyor. sosyal medya ile hiç işim olmadığı için benim için problem yok wp de. onedrive onenote office işimi gayet iyi hallediyor. 920 nin kamerasıda cabasıydı. nexusların kamerası iyi olsaydı onuda tercih edebilirdim.

• Çöpe para atamam bu 5 tane kutucuklu telefona paramı verecem 2.eli bes para etmiyen şunu bir kabullenmediniz ya yanarim yanarim size yanarim.

• Bence alma dostum. Çoğu uygulama sıkıntılı. Yok stabilmiş yok hızlıymış boşver bunları. Yok sadece internet ve konuşma için kullanıcam diyorsan sen bilirsin. En basitinden İnstagram bile hala beta. Kendi müzik ve video uygulaması bile yavaş açılıyor. Gameloft dışında kimsenin umurunda olmayan bi sistem. Candy crush çıkalı sayılı zaman oldu. Uygulamalar hala eksik ve sıkıntılı. Bence macera arama derim.

• Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sanırım Android'li bir f/p ürünü bakıcam, fakat Microsoft'un böyle bir potansiyeli değerlendirememiş olması onlar adına üzücü bir durum.

• renesis3 R kullanıcısına yanıt
    Microsoftun umurunda olan tek şey para. Müşteri memnuniyetiyle uzaktan yakından alakası yok adamların.

• Ben Lumia 520, Lumia 630 kullandım ve son olarakta 1320 kullanıyorum. Denim geldi, telefonu çok yoran bir kullanıcı değilim. Bundan sonra Android veya IOS'a geçeceğimi sanmıyorum, gayet hızlı gayet kullanışlı bir sistem. Son olarak Lumia 640 XL almayı düşünüyorum, tabi ki eksiklikler var ama bana yetiyor.
  • Wi Fi kullanıcısına yanıt
    "..Ha birde wp alırsan wp fanboylarınada katlanmak zorundasın, onlar sorgulamadan itaat eden, para verip kölelik yapan aklını kullanamayan zavallılar, dahası çoluk çocuklar!.."

Diğer dedikleriniz doğru ama bu sözünüze katılmak, size hak vermek mümkün değil..

Android fanboyları bizim forumlarımızda cirit atıp WP'ye, kullandığımız lumialara ve büyük bir cüretle de bize (!) hakaretler yağdırırlarken, sizin bu yaklaşımınız objektiflikten uzak, hiç hoş değil..

"wp fanboyları" hakkında bunları söylüyorsanız, bizlere hakaretler eden "android fanboyları" için neler söyleyeceksiniz ?

Geçen hafta kendini bilmezin birisi telefonları,WP'yi eleştirmeyi bırakıp biz Lumia kullanıcılarına hakarete kalkışmış, görür görmez şikayet ettim, 3 dk. içinde sildiler. devamı gelse idi, her kimse suç duyurusunda bulunmaya hazırdım, benim için bu hukuk işleri çocuk oyuncağı..

Karşımızdaki ister küçük, ister büyük, herzaman saygıdan yana oldum. Saygımızı hiçbir zaman kaybetmemeliyiz, hele ki, karşımızdakinin kim olduğunu bilemediğimiz şu internet ortamında..

Syg.

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Kahrolsun fanboylar.!...

• Wi Fi kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: 5000

Çöpe para atamam bu 5 tane kutucuklu telefona paramı verecem 2.eli bes para etmiyen şunu bir kabullenmediniz ya yanarim yanarim size yanarim.

Bizler sizler gibi aldığımız telefonu 1 yıl içerisinde satmayı düşünmüyoruz.
    Biz telefonu alıp yıllar sonra ömrü dolunca yenirini yenisi ile değiştireceğiz.

Sizin bahsettiğiniz o telefonlar 2 sene sonra çöp oluyor çöp!
    ya güncelleme yüzünden uygulama kuramıyorsun yada donanımsal aksam yüzünden değiştiriyorsun.
    WP da bu olay yok işte... 3 sene oldu 920 hala lider konumda denilebilir. 930 fazla farkı yok!
  • badtrip kullanıcısına yanıt

Lidermis neyin kafasi bu onu telefon diye cebime koymam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

Herneyse artık

çoluk çocuk dolu buralar... hepsi çok bilmiş..

Bırak hocam ben okuyup geçiyorum, tavsiye ederim. Baksana daha cevap veremiyor, sürekli konuyu değiştiriyorlar

Uzaklaşacağız ister istemez bu forumdan böyle devam ederse...
    Kapayalım gitsin WP bölümünü... :)

yumurcaklar da rahat eder.. bizler de!
    Ama memlekette işsiz güçsüz çok, peşimizden gelir bunlar nereye gidersek.

• Arkadaşlar 640 xl ne zaman gelecek bende düşünüyorum ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.