01. When Death Comes 02. Upon My Cross I Crawl 03. 10.000 Devils 04. Rise Above It All 05. Sandbox Philosophy 06. Delusions Of Grandeur 07. Not A Nightmare 08. Damned Religion 09. Uniform 10. The End
Bonus tracks (European/U.S. digipack version only):
01. Refuse To Live - Part 2 02. Warhead (Morten Stützer/Søren Adamsen)
Bonus track (Japanese version only):
01. Chaos Ride
artillery nin yeni albümü çıktı dinleyeniniz var mı bence harika bir thrash albümü olmuş fakat 3 bonus şarkıyı hiçbiryerde bulamadım bulanınız var mıdır
up
Artillery'e ayrı başlık açarsan daha çok "Up" yaparsın.Artillery'i bilen mi var Thrash Metal severlerden başka?Yok.Hele yeni nesil metalciler hiç bilmez ki bu sitede çoğunluk öyle... DH Metal Topluluğu'nda yazarsan fikirini yazanlar çıkar.Bence eskiler kadar olmasa da güzel albüm.
yeni yetmelerin elbet bilmeyeceği dinlese de anlamayacakları bir efsane artillery..By Inheritance ile efsane olduktan sonra uzun süre bir suskunluk dönemine girdiler nedense(2 albumü saymıyorum) ta ki geçen yıl ki ''One Foot in the Grave, The Other One in the Trash'' e kadar efsane bir konser izlemeyen kalmasın derim..sonuçta tek bir gerçek var They Are B.A.C.K
Kesinlikle ve kesinlikle eski albümler kadar iyi bir albüm olmuş bir "Terror Squad" tadını aldım ben...Her şarkı kendini dinletiyor...
Bence de güzel albüm. En azından ben beklediğimi gördüm diyebilirim. Gayet güzel.
her artillery albumunde yaptıgım gibi direk by inheritance ile karsılastırdım bir tane daha oyle album gelir mi diye. gene umdugumu bulamadım ama album iyi bir album kotu degil.
albümün çıkmasıyla diskografisini indirdim bende. aslında indi sonunda (torreny işte seed yoksa ekmek yok)
direk son albümden başladım dinleyeme ve benim çok hoşuma gitti. arkadaşlarda demiş zaten eskiler kadar iyi bi albüm değil diye. demek ki bu albümü çok beğenen ben önceki albümlerin hastası olacağım.
zaten beğenmesem çok üzülürdüm.
Ali bi Khomaniac şarkıları vardır, anlatılamaz yani. Terror Squad'ı ben önermiştim bizim topicte. İplemedin demek ki
Olm ben daha mainstream grupların diskografilerini çekmemiştim. daha yeni yeni işte. ondan topiktekileri pek indirmiyorum ben
3 bonus şarkıyı bulan var mı
3 bonus şarkısının 2 si bulundu tahmin ettiğim gibi diğer şarkılardan daha iyi parçalar
Khomaniac vardır ki....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme