Günaydın, Artisan olarak açtığım karakteri 40.lvl. egetirdim sınıfın 2. görev ve aşamasında karakterin sınıfını artisanın devamı olan Warsmith değil Scavengerin devamı olan Bounty Huntere çevirmek istiyorum yaklaşık 2-3 gündür arıyorum bununla ilgili bir görev olduğunu biliyorum ama bir türlü bu göreve ulaşamadım ve olayı kesinleştiremedim yanlış bir şey yaparak luzumsuz ve uzun gorevlere girmemek için bu konuda deneyimli arkadaşlarımın bilgisini almak istiyorum bu geçişle ilgili bilgisi olan arkadaşalrın yardımını rica ederim. Saygılarımla, (yanlış yere topic açtıysam özür dilerim)
Malesef öyle bişey yok arkadaşım. 20de ne seçti isen 40 tada onun devamı olan class ı secmek zorundasın. Bazı ırklarda birden fazla secenek var ama bazılarındada dwarfta oldugu gibi tektir mecbur warsmith olacaksın. Yani ben bu yoldan sıkıldım ters yone gireyim yok
direk bir çözüm vermiş olamıyacağım budur diye ama bildiğim kadarı ile değiştirebiliyorsun ama bu sende lvl düşüşü olarak etki oluşturuyor. Kaç lvl vb sorulara cevap veremiyerceğim okadar tecrübem olmadı yada yaşamadım ama nette bu oyun ile ilgili araştırma yaparken karşıma çıkmıştı böyle bir konu...
tavisyem, git Gludio veya Gludine lvl 20 görevini aldığın elemana. ordan ilk class ını değiştirmeye çalış. olursa da olmazsa da bize bi haber ver
ya beyler saçmalamayın değişim olmaz yeni karakter açması gerekio adamın.