Şimdi Ara

ARZUM AR 258 PATCORN MISIR PATLATMA MAKiNESi 27 TL(teknosa.com):::BİTTİ::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
3.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qtenplus

Kapaklı bir tencereye cin mısırlar boşaltılır. Mısırların yarısına kadar sıvı yağ ve bir miktar tuz serpilir. Kapağı kapatılıp ilk mısırlar patlayana kadar yüksek ateşte sonrasında kısık ateşte mısırlar patlatılır. Arada tencere kulplarından tutulup sallanır ki patlamamış taneler alta insin. Mısırların patlaması azaldıktan sonra ocak kapatılıp bir süre bekledikten sonra afiyetle yenir. Farklı tatlar için yağa bir miktar tereyağı veya baharatlar eklenebilir.

Yukarıdaki tarifi uygularsanız 28 lirada cebinizde kalır

çamaşırlar da elde yıkanır yazayı mı nasıl yapıldığını?

500-1000 tl arsı cebinizde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

Orijinalden alıntı: qtenplus

Kapaklı bir tencereye cin mısırlar boşaltılır. Mısırların yarısına kadar sıvı yağ ve bir miktar tuz serpilir. Kapağı kapatılıp ilk mısırlar patlayana kadar yüksek ateşte sonrasında kısık ateşte mısırlar patlatılır. Arada tencere kulplarından tutulup sallanır ki patlamamış taneler alta insin. Mısırların patlaması azaldıktan sonra ocak kapatılıp bir süre bekledikten sonra afiyetle yenir. Farklı tatlar için yağa bir miktar tereyağı veya baharatlar eklenebilir.

Yukarıdaki tarifi uygularsanız 28 lirada cebinizde kalır

çamaşırlar da elde yıkanır yazayı mı nasıl yapıldığını?

500-1000 tl arsı cebinizde kalır.

Anlatmana gerek yok hocam. Yurtta Askerde elimle çok çamaşır yıkadım. 2010yılında çamaşır makinesine 1200 lira verdim. Parasını kuruşu kuruşuna hakkediyor. Şunu 27 liraya alsam 2-3 kullanıp kaldıracağım. verdiğim her kuruşa acıyacağım. Evde bu şekilde yatan veya alıp sattığım bir sürü teknolojik alet var. Eminim burdaki çoğu kişide aynı durumdadır. Yoksa bende satıcıyken almak isteyene çok sattım bu cihazlardan. Tüketim çağında hertaraftan saldırı altındayız. İstekten öteye gitmeyecek birçok ürün ihtiyaç ihtiyaç denerek kandırılıyoruz. Tarifi biraz eğlence birazda farkındalık olsun diye yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Oranını ayarladıktan sonra hiçbirşey olmaz yıllardır yaparım. Başlarda acemilik olabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: Code140

Yaklaşık 6 yıldır araliksiz kullanıyorum. Misir yapmak çok kolay ve zahmetsiz. Yagi koy tuzu koy 1 su bardağı mısır koy. Kapagi kapat makanayi çalışır. Git içerde işlerini hallet. 5 dk sonra gel misirini al götür..

Evde Tv ünitesi yanında kullanıyoz yada mısır patlağı ana besin kaynağımız mı...

Abi ben de aldım, dedik 10-15 kişi yılbaşı gelcek ara ara bende patlatırım 1 kez kullandık :)

Siz iyi 6 yıl aile nufusuna almışınız tebrikler valla, %95 i 1. kullanım sonrası paketleyip kaldırmıştır...

Misiri cok severrim. Eve cips almak yerine misir patlatir yerz. Çocuklara az tuzlu kendimize orta tuzlu yapariz. Bugune kadar ne bir sorun oldu ne bir sikayetim. Masallah diyelim 😀 Bu arada 6 yil önce 79 tl ye almistim

• Bizde fantom marka vardı, geçen seneye kadar bi 10 sene falan götürdü mükemmeldi yağ falan koymuyoduk, yağsız ve zahmetsiz çok kolay oluyordu. Bu fiyata da gerçekten bedava, arada bi takip edelim belki yine stok olur.
  • Kargoya verilen var mı?

• HilmiE H kullanıcısına yanıt
    Mobilde siparişiniz paketlendi yazıyor, normal sitede tedarik ediliyor yazıyor. 1 adet almıştım bekliyorum.

Düzenleme: Az önce kargoya verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benliharun -- 7 Ağustos 2017; 11:51:5 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.