Şimdi Ara

ARZUM AR 258 PATCORN MISIR PATLATMA MAKiNESi 27 TL(teknosa.com):::BİTTİ:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
3.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARZUM AR 258 PATCORN MISIR PATLATMA MAKiNESi 27 TL. Ücretsiz kargo. 8 adet mevcut. İşine yarayan değerlendirebilir.https://www.teknosa.com/urunler/120140004/arzum-ar-258-patcorn-misir-patlatma-makinesi
    akakçe ve cimri fiyatları:
    http://www.akakce.com/misir-patlatma-makinasi/en-ucuz-arzum-ar258-patcorn-fiyati,548153.html
    https://www.cimri.com/misir-patlatma-makineleri/en-ucuz-arzum-ar258-patcorn-misir-patlatma-makinesi-fiyatlari,1005579

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benliharun -- 31 Temmuz 2017; 19:31:43 >

• ohaa bir anda bitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezarcı.Baba kullanıcısına yanıt
    Aynen. 7 adede düştükten sonra bir anda tükendi. Sanırım bir kişi kalan 7 ürünün hepsini aldı.
  • Bugünü de sıcak fırsatsız geçirmedik çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açıldıgı ilk an gördüm.tam hatuna link attım alalım mı diye. Kız dedi ki ürün tükendi yazıyor. ben şook
  • konuyo gördüm bende bir adet ekledim,satın al linkine tıkladım ve tükendi yazıyor,1 adetmiş heralde
  • Tam de evdeki bozulmustu,yetisemedik tüh

• Kapaklı bir tencereye cin mısırlar boşaltılır. Mısırların yarısına kadar sıvı yağ ve bir miktar tuz serpilir. Kapağı kapatılıp ilk mısırlar patlayana kadar yüksek ateşte sonrasında kısık ateşte mısırlar patlatılır. Arada tencere kulplarından tutulup sallanır ki patlamamış taneler alta insin. Mısırların patlaması azaldıktan sonra ocak kapatılıp bir süre bekledikten sonra afiyetle yenir. Farklı tatlar için yağa bir miktar tereyağı veya baharatlar eklenebilir.

Yukarıdaki tarifi uygularsanız 28 lirada cebinizde kalır

• Bizim hanım cihazsız mutfakta kendisi yapıyor makineye gerek yok

• Konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun Game Of 3.bölümünü izlerken ne yesem diye düşünüyordum tencerede mısır patlatayım bari

• 2 tane almıştım. ne ara bitmiş. umarım iptal olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

Konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun Game Of 3.bölümünü izlerken ne yesem diye düşünüyordum tencerede mısır patlatayım bari

ben de şimdi açıcaktım tam hocam. nasıl 3. bölüm action var mı ? ak gezenler çıktı mı ?
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Çok iyiydi hocam izle

• Fiyat iyiymiş gerçekten paylaşım için tşkler. Kaçıranlar için belki işe yarar ; Mikrodalga fırınınız varsa Kese kağıdı içine döküp isteğe göre yağ veya tuz ekleyip katlayın mikrodalgada 600W da 2-3 dk bekletin sonuç muazzam.
  • Çok başarılı bir makinadır alan arkadaşlara hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 6 yıldır araliksiz kullanıyorum. Misir yapmak çok kolay ve zahmetsiz. Yagi koy tuzu koy 1 su bardağı mısır koy. Kapagi kapat makanayi çalışır. Git içerde işlerini hallet. 5 dk sonra gel misirini al götür..

• quote:

Orijinalden alıntı: Code140

Yaklaşık 6 yıldır araliksiz kullanıyorum. Misir yapmak çok kolay ve zahmetsiz. Yagi koy tuzu koy 1 su bardağı mısır koy. Kapagi kapat makanayi çalışır. Git içerde işlerini hallet. 5 dk sonra gel misirini al götür..

Evde Tv ünitesi yanında kullanıyoz yada mısır patlağı ana besin kaynağımız mı...

Abi ben de aldım, dedik 10-15 kişi yılbaşı gelcek ara ara bende patlatırım 1 kez kullandık :)

Siz iyi 6 yıl aile nufusuna almışınız tebrikler valla, %95 i 1. kullanım sonrası paketleyip kaldırmıştır...

• mağazadan gidip alsak 27 tl ye verirler mi ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Bizim hanım cihazsız mutfakta kendisi yapıyor makineye gerek yok

En hassas ayarlı makinedir :) Yeri geldiğinde yağı kendi katar, tuzu ayarı bilir patlamamış gördüğünde patlatmaya devam eder çevirir falan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: qtenplus

Kapaklı bir tencereye cin mısırlar boşaltılır. Mısırların yarısına kadar sıvı yağ ve bir miktar tuz serpilir. Kapağı kapatılıp ilk mısırlar patlayana kadar yüksek ateşte sonrasında kısık ateşte mısırlar patlatılır. Arada tencere kulplarından tutulup sallanır ki patlamamış taneler alta insin. Mısırların patlaması azaldıktan sonra ocak kapatılıp bir süre bekledikten sonra afiyetle yenir. Farklı tatlar için yağa bir miktar tereyağı veya baharatlar eklenebilir.

Yukarıdaki tarifi uygularsanız 28 lirada cebinizde kalır

Kapak yerine soyle bir sey kapatirsaniz misirlar daha citir olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.