Şimdi Ara

SIMTEL TIRAŞ MAKİNESİ 11,5 tl hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    # 2 bıçaklı başlık
    # Özel favori düzeltme bıçağı
    # Şarj göstergesi
    # Özel dokunmatik şarj standı

SIMTEL TIRAŞ MAKİNESİ 11,5 tl hepsiburada

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=336723&productId=sgsimms2b

ben bir adet aldım dün geldi. daha inceleyemedim ama fiyat şaka gibi.

• Kardeş sen de ilk görünce haber vermiyosun :) Alıyosun ürünü sonra buraya konu açıyorsun :) Yoksaürün biter diye mi korkuyosun
  • bu tarz makineler genelde pek verimli olmuyorlar. hepsiburada da bişeye yaramıyor diyen çıkmış sanırım sağlam sakallıların pek tercih etmemesi gereken bir ürün
  • Bence sağlam sakallılar; mesela ben gibi :) traş makinesi tercih etmemeli :)
    quote:

Orijinalden alıntı: wadet

bu tarz makineler genelde pek verimli olmuyorlar. hepsiburada da bişeye yaramıyor diyen çıkmış sanırım sağlam sakallıların pek tercih etmemesi gereken bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Bence sağlam sakallılar; mesela ben gibi :) traş makinesi tercih etmemeli :)
    quote:

Orijinalden alıntı: wadet

bu tarz makineler genelde pek verimli olmuyorlar. hepsiburada da bişeye yaramıyor diyen çıkmış sanırım sağlam sakallıların pek tercih etmemesi gereken bir ürün

yok yaf iyi makinler var haklarını yememek lazım
  • quote:

Kardeş sen de ilk görünce haber vermiyosun :) Alıyosun ürünü sonra buraya konu açıyorsun :) Yoksaürün biter diye mi korkuyosun

yok bayağıdır bu fiyata zaten. bayağıdır açacaktım bu başlığı da unutuyordum. bi sürü ürün aldıydım da bunu daha açıp bakmadım bile. siparişlerim sayfasını incelerken görünce dedim şuna bi başlık açiim
  • Saolasın kardeş paylaşım güzel, fırsat güzel. Fırsatlar paylaşıldıkça çoğalıyor
    quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Kardeş sen de ilk görünce haber vermiyosun :) Alıyosun ürünü sonra buraya konu açıyorsun :) Yoksaürün biter diye mi korkuyosun

yok bayağıdır bu fiyata zaten. bayağıdır açacaktım bu başlığı da unutuyordum. bi sürü ürün aldıydım da bunu daha açıp bakmadım bile. siparişlerim sayfasını incelerken görünce dedim şuna bi başlık açiim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baskalım bi deneyeceğim aleti yorumlarımı aktarırım burda. 20 senedir jilet kullanan biri olarak yapacağım yorumlare ne kadar objektif olur bilmiyorum
  • jilet en iyisi bence bununla alana kadar benim traş bitmiş oluyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.