Bildirim
17 Temmuz Bim fakir ek 2000 kıyma makinesi 329 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bir zamanlar 100 liraydı -
Maalesef kıyma makinası demeye birde yanına gerçek bir kıyma makinası şahit lazım, kurban eti için hele hiç düşünürlesin zira yeni kesilmiş et daha da sert oluyor, çok yumuşak etler hariç kiyma kıyması hak getire... Buna 300 küsür vereceğinize 5tl verip gerçek kıyma misali kasabıma çektirmeyi yağliyorum şahsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat iyi ama pek sağlammış gibi bi görüntü vermiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
5 liraya çeken kalmadıquote:
Orijinalden alıntı: neozine
Maalesef kıyma makinası demeye birde yanına gerçek bir kıyma makinası şahit lazım, kurban eti için hele hiç düşünürlesin zira yeni kesilmiş et daha da sert oluyor, çok yumuşak etler hariç kiyma kıyması hak getire... Buna 300 küsür vereceğinize 5tl verip gerçek kıyma misali kasabıma çektirmeyi yağliyorum şahsen -
Nerede oturuyordunuz bilmiyorum ama bizim kasap 5tl ye çekiyor
Sıcak kurban etini bu makinada kıyma yapmak , kafes dövüşü yapmaya benzer kurban bayramınız yalan olur ben tavsiye etmem
Sanayi tipi alacanız bunlar sinirde zorlanır
Zamanında national marka et makinası almıştık. 15 yıl oldu sanırım. Hala ilk günkü gibi çalışıyor, her türlü eti çekiyor. Arkadaş geçen sene bimden bi makina aldı. Elde doğra daha iyi.
Yeni model bi national et makinası alayım dedim ama bulunmuyor sanırım piyasada.
Alın alın, sonra çok vurursunuz kafanıza.
Fakir force modeli var bende, düşme sonucu içindeki motorun soğutucu pervanesi kırıldı, bildiğin plastik pervane. Motorun en arkasına takılan, motorun hareketi ile dönüp motoru soğutan bir parça,
Servise sorayım dedim, adam bu parçanın satışı yok motorun komple değişmesi lazım dedi. Motorun fiyatı 250tl.
Siz düşünün artık gerisini. -
Satir alin biraz pratikten sonra harika oluyor..
kilosu 5 tl ise normal bizim burda kilosunu 3 tl cekiyorlarquote:
Orijinalden alıntı: neozine
Nerede oturuyordunuz bilmiyorum ama bizim kasap 5tl ye çekiyor
iki kilo et parasına kıyma makinesi bedava
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yarın alacaktik iyi ki gördüm konuyu teşekkürler herkese
arkadaşlar öneriniz varmı güzel kıyma makinesi 1000 tl maksimum bütçe ev için çok fazla kıyma çekmicez -
Varsa bende tavsiye bekliyorum alacaktım vazgeçtim bunuquote:
Orijinalden alıntı: yasin_92
arkadaşlar öneriniz varmı güzel kıyma makinesi 1000 tl maksimum bütçe ev için çok fazla kıyma çekmicez
Arkadaşlar fakir tüm ürünlerini çinde yaptırıyor nerdeyse.sakın almayın.Net pişman olursunuz. -
3 yıl önce almıştım bu makinadan. Sinirsiz kuzu kuşbaşını bile çekemedi. Gözle gözükmeyen bütün damarlar, sinirler bıçağa sıvandı. 100 gr eti 20 dakikada durdurup bıçağa sıvanan sinirleri temizleyerek çekmiştim. Parçaları makinada yıkanmıyor ayrıca bulaşık işi çıkmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boatox -- 16 Temmuz 2020; 21:58:10 >
3. Kurbanı gayet stabil bir şekilde geçirdi makina üstelik iki ailenin kıymasını dinleme dinlene çekti, ucundaki bıçağı ters takarsanız muzu bile zor çeker, makinenin klavuzunu iyi okumak gerekli sonuçta sanayi cihazı değil aşırı sinirli eti atmayın makinaya 10 dk bir yarım saat dinlendirin ufak dilimler atın
Arkadaşlar isteyene kurbanda videosunu atarım tamam fp ürünü olmayabilir ama fiyatına göre bence gayet yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 16 Temmuz 2020; 22:36:31 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Maalesef kıyma makinası demeye birde yanına gerçek bir kıyma makinası şahit lazım, kurban eti için hele hiç düşünürlesin zira yeni kesilmiş et daha da sert oluyor, çok yumuşak etler hariç kiyma kıyması hak getire... Buna 300 küsür vereceğinize 5tl verip gerçek kıyma misali kasabıma çektirmeyi yağliyorum şahsen
|
Benzer içerikler
- toshiba 70ua5d63dt
- tcl 58p733 yorum
- zoomer batum
- nokia 8010
- tcl 65c745 yorumlar
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
- bim yazıcı
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X